Şimdi Ara

Resme indir linki verme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resime indir butonu nasıl verebilirim.Mesela ftpye .rar dosyalıu bişe falan atınca o linki direk indiriyo. ben bunu jpgye nasıl uygulayacağımı soruyorum. mobil tabanlı bişe olacak o yüzden farklı kaydet değilde bunu ısrarla istiyorum..Dowload butonu olacak basınca direk resim jpg inecek.o butona vereceğim link.(mesela facebookta resmin yanında indir var onun gibi örnek büyük yerden ama siz yardım edersiniz :D )Yardımlarınız bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.

• bu resimin gösterildiği sayfa
    quote:

<?php
    $resimOge = 'resim.jpg';
    $resim['tur']=base64_encode('image/jpeg');
    $resim['yol']=base64_encode($resimOge);

?> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=66882692&url=indir.php?indir=<?=$resim['yol'].'&tur='.$resim['tur']?>" data-href="indir.php?indir=<?=$resim['yol'].'&tur='.$resim['tur']?>">Resmi indir</a>

Buda indir.php nin içeriği
    quote:

<?php
    header("content-type:".base64_decode($_GET['tur']).'');
    header("content-disposition: attachment; filename=".base64_decode($_GET['indir']));
    readfile(base64_decode($_GET['indir']));
    ?>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wankelzer -- 13 Ekim 2012; 21:13:11 >

• çok teşekkür ederim :)
  • acaba bunu worpresse nasıl aktarırım indir phpyi attım ftpden yazıya bunu çağırıcam resimin indirilebilmesi için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wankelzer

bu resimin gösterildiği sayfa
    quote:

<?php
    $resimOge = 'resim.jpg';
    $resim['tur']=base64_encode('image/jpeg');
    $resim['yol']=base64_encode($resimOge);

?> <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=85977297&url=indir.php?indir=<?=$resim['yol'].'&tur='.$resim['tur']?>" data-href="indir.php?indir=<?=$resim['yol'].'&tur='.$resim['tur']?>">Resmi indir</a>

Buda indir.php nin içeriği
    quote:

<?php
    header("content-type:".base64_decode($_GET['tur']).'');
    header("content-disposition: attachment; filename=".base64_decode($_GET['indir']));
    readfile(base64_decode($_GET['indir']));
    ?>

çok teşekkürler tam aradığım kod

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linke Tıklayın bi !!!
    22 yıl önce açıldı
    link ekleme
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.