Şimdi Ara

fifa13 snopy ve diğer gamepad ler için sağ analok kesin çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
4.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • snopy ve diğer joystikler için sağ analog sorununun KESİN ÇÖZÜMÜ BUDUR arkadaşlar
    Klavyedeki Windows Logosu + R tuşuna basın ->regedit yazıp Enter'layın->HKEY_CURRENT_USER->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM-> Buradan joystickinizin adını bulun ve sağdan OEMName->Çift tıklayın ->Oraya tırnaklar olmadan ” Logitech Cordless RumblePad 2 ” yazın ve tamam deyip çıkın.Daha sonra FIFA 13 ayarlarından Üstten 2.sekmeye tıklayıp 2.joystick'i(Logitech Cordless RumblePad 2) seçin.Oyun içinden ayarlarınızı yapın.Tamamdır.

bazı arkadaşlar eksik bilgi vermektedir;

regeditte joystik adını ” Logitech Cordless RumblePad 2” yapın yani cordless yazmayı unutmayın!!!!

• Yaptim ama tum ayarlar bozuldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce fifa 11 yada fifa 12 de joyistick ayarı yapmışsanız ve çalışıyorduysa belgelerim altındaki fifa12 dosyasının içindeki butong config dosyasını kopyalayıp fifa 13 klasörünün içine yapıştırın ek olarak hiç birşey yapmaya gerek kalmadan çalışıyor. Ben öyle yaptım oldu
  • Bende playstation 3 joysticki olan Sixaxis var.PC normalde tanımıyor programla tanıtıyorum.Oyunda da sağ analogu algılamıyor.Bir çözümü var mı?
  • Denedim çalışıyor.
  • Dediğinizi yaptım ama bu sefer gamepad hiç çalışmıyor.Düzeltmeye çalışıyorum ama düzelmiyor da.Çözümü var mı?Marka snopy sg 401

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernon Schillinger -- 27 Nisan 2013; 10:28:39 >
  • sağol kardeş..oldu..analogların ikisi de çalışıyor yalnız yön tuşlarını algılamıyor sanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.