Şimdi Ara

Btooom(2012)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
2
Favori
1.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Type: TV
    Episodes: 12
    Status: Currently Airing
    Aired: Oct 4, 2012 to ?
    Producers: Madhouse Studios, Sentai FilmworksL
    Genres: Action, Sci-Fi, Psychological, Seinen
    Duration: 24 min. per episode
    Rating: R+ - Mild Nudity

Konusu:Sakamoto Ryouta, annesiyle yaşayan 22 yaşındaki bir işsizdir. Gerçek dünyada onu öne çıkartan hiçbir özellik yoktur lakin İnternet üzerinde, Btooom!! adlı oyunun en iyi oyuncularından biridir.
    Günün birinde, tropik bir adayı andıran bir yerde uyanır. Oraya nasıl ve niçin geldiğiyle ilgili hiçbir şey hatırlamamaktadır. Ryouta etrafta dolaşırken birine rastlar ve ondan yardım ister.
    Yabancının cevabı ise Ryouta'ya bomba atmak olur. Ryouta hem hayatının tehlikede olduğunu hem de en sevdiği oyunda bir şekilde mahsur kaldığını anlar.
    Ryouta bu adaya nasıl ve niçin geldiğini çözebilecek midir?

Düşüncem:Daha 2 bölümü çıktı.Ben izlemeyi pek düşünmğyorum şahsen animesini bilmem ama nerdeyse hentai gibi mangası.Belki 12 bolumde yayınlıktan sonra izlerim oda yorumlara göre.Ama bu sene hit olucak animelerden birine benziyor.Bir çokkişide izlemeye başlamıştır diye düşünüyorum burdan tartışabiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teddybear01 -- 25 Ağustos 2013; 11:12:36 >
  • İlk bölümü genel olarak iyiydi. Konusu güzel, çizimleri güzel ama genel bir değerlendirme için 4-5 bölümün geçmesini bekliyorum. 2. bölümü zero-raws olarak şu sıralar nyaa'ya düşmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01
    Düşüncem:Daha 2 bölümü çıktı.Ben izlemeyi pek düşünmğyorum şahsen animesini bilmem ama nerdeyse hentai gibi mangası.Belki 12 bolumde yayınlıktan sonra izlerim oda yorumlara göre.Ama bu sene hit olucak animelerden birine benziyor.Bir çokkişide izlemeye başlamıştır diye düşünüyorum burdan tartışabiliriz

Açıkçası çoğu kişi bu yorumu yapıyor bu anime hakkında,listeme aldım fakat ben de o kadar sıcak bakmıyorum izleme konusuna.Belki ilerde boş vaktim olursa izlerim diye listemde duruyor kendileri.
    Fakat nyaa'da seeder sayısı fazla olan animeler arasında..
  • Anime'de mangası gibi olursa tadından yenmez. Genel olarak fena değil, çizimler, animasyonlar bu şekilde devam ederse izlenir. Hele ki Himiko'yu böyle çizmeye devam edeceklerse hiç kaçırmam, mangada hiç beğenmiyordum oysa.
  • Benim ilgimi çekti, ilk 2 bölüm iyiydi.Öyle müthiş bir anime değil ama çerezlik bir seri olucağını düşünüyorum.
  • Ben şahsen beğendim.Şu iki bölümdeki gözlemlerime dayanarak sanki oyuncuların gercek hayattaki kişiliklerinden uzaklaşmak icin sanal dünyaya bir yerlere gelme cabası anlatılmış.
  • 2. bölümde kızın adaya geliş hikayesi anlatıldı ve birinci bölümün sonu ile bağlantısı kuruldu. 2 bölümde de hikaye iyi anlatıldı. Bu sene iyi animeler çıkmaya başladı. Mangasına da şöyle bir baktım, sansürleme yapıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Newsroom (2012 - 2014)
    13 yıl önce açıldı
    Prison Break (2005-2009 / 2017)
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Btoom, benim de ilgimi çekti. Fena bir seriye benzemiyor. Sanırım takip ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 15 Ekim 2012; 16:29:58 >
  • İlk bölümü az önce izledim ve görsellik açısından bayağı bir etkilendim. Konusu da benim için ilgi çekici, bir kaç bölüm daha izleyip izlenirliğine bakacağım
  • Dün izledim ilk 2 bolumu.
    Değerlendirmek gerekirse :

Karakterler kendilerini gercek hayattan soyutlamak için bu oyunu oynuyor gibi. Erkek olanın toplumla iliskisi yok, bir işi yok ve üstünde bir toplum baskısı var gibi. Kıza gelirsek , fazla ilgiden bunalmış, arkadaşlarına kotu seyler yaşatmanın sorumluluğunu ve vicdan azabını üstlenmiş. Annesine de bağlı birisi sanırım.

Şimdilik bukadar, izledikce tartışırız yorumlara devam ederiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlıca göz attım bölümlere; Battle Royale'i hatırlattı bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: layneth

Hızlıca göz attım bölümlere; Battle Royale'i hatırlattı bana.

Konu açılmadan önce anime cafe başlığı altında söylemiştim bende Battle Royale'e benzediğini. Çok bariz ortada zaten, izleyen direk anlar.
  • Sword Art Online tuttu ya.bu furyanın arkası kesilmez şimdi
  • 3. bölümüyle Batoru Rowairu (Battle Royale) filmine benzerliğin ötesine geçip filmin animesi haline gelmiştir. Animefreak.tv ingilizce altyazılısı çıktı bugün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krauser DMC -- 19 Ekim 2012; 15:40:21 >
  • Napsam bende izlesem mi bilemiyorum.Daha Sao var ,Clannad var, Buso renkin var, varda var...
  • Bugün 5. bölümü yayınlandı. Benden başka izleyen kalmadı galiba forumda.

Sarışın kızımızla nihayet bir karşılaştılar derken sarışınımız Sakamoto'ya saldırdı. Az kalsın kız kendini patlatıyordu bizim Sakamoto'nun kollarındayken.

Bir önceki bölümde de Sakamoto, bilincini kaybetti ve kapıştığı bir çocuğu öldürdü. Sonrasında pişman oldu olmasına ama herşeyi oyun zannediyormuş meğer o sırada...
  • seri tamamlansın izleyecegim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: commodore34

Bugün 5. bölümü yayınlandı. Benden başka izleyen kalmadı galiba forumda.

Sarışın kızımızla nihayet bir karşılaştılar derken sarışınımız Sakamoto'ya saldırdı. Az kalsın kız kendini patlatıyordu bizim Sakamoto'nun kollarındayken.

Bir önceki bölümde de Sakamoto, bilincini kaybetti ve kapıştığı bir çocuğu öldürdü. Sonrasında pişman oldu olmasına ama herşeyi oyun zannediyormuş meğer o sırada...

Kimin çevirisini nereden ediniyorsun? Gecen naya dan indirmiştim altyazi Endonezya dilinde çıkınca izlemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoodooRush

quote:

Orijinalden alıntı: commodore34

Bugün 5. bölümü yayınlandı. Benden başka izleyen kalmadı galiba forumda.

Kimin çevirisini nereden ediniyorsun? Gecen naya dan indirmiştim altyazi Endonezya dilinde çıkınca izlemedim.

Anime44 ve Animefreak ten takip ediyorum animeleri, en güncel şekilde altyazıları ile (hardsub) yayınlıyorlar. Ama 720p kalite ararım videolarda dersen pek tavsiye etmem. Videolar ortalama düzeyde.

6. bölümde bitti gitti.

Sakamoto sen gaza gelme aman diyim.
  • Mangası devam ediyormu ki ? Anime güzel gidiyor bence 6. bölümü bu gün izledim. Kapanışta çalan şarkı çok hoşuma gidiyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.