Şimdi Ara

Zyxel P-660W-TX Modem ve Gelişmiş Arayüz Ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
25.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Zyxel P-660W-TX Modemim var internete bağlanması en başta 5-10 dakikayı buluyor . Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Ayrıca daha önemlisi bildiğiniz gibi Modemin ayarları olduğu arayüzü var ayarlar yaptığımız ben oraya girebiliyorum ama hangi ayarlar ne anlama geliyor tam bilmiyorum ayarlar hep fabrikasyon . Mükemmel hızlı ve sorunsuz bağlantı için bu ayarları ne yapmam gerekir bunu nasıl nerden öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim .



  • internete bağlanma öncelikle hattın sabitlenmesinden sonra olacaktır hat sabitlenene kadar modem internet bağlantısını sağlayamaz hattın santrale uzaksa dsl sabitlenmesi uzun sürebilir ve bu sebeple modem internete geç bağlanır modemin internet ayarlarını anlatan dokümana aşağıdaki linkten ulaşabilirsin zaten default ayarlar modemin internete bağlanması gereken ayarlardır, modemin internete bağlanıyorsa ayarlarınla ilgili bir sorun yoktur.

    ftp://ftp.zyxel.com.tr/Teknik_Dokumanlar/ADSL_Modem/2.%20Aray%FCz/Internet%20Ayarlari.doc
  • ZyXEL adsl modemleri WEB Arayüzü Üzerinden basitçe kurmak ve gerekli ayarlara ulaşmak için ihtiyaç duyduğunuz herşey bu makalede anlatılmış.
    konuya gitmek için buraya tıklayabilirsiniz
  • Arkadaşlar benmde Modemımin neti 5 dakıkada bir gidip geliyor ZyXEL - P-660WTX Markası ttneti arıyorum sorun sizden diyor modemde yeni ttnete de bazen her aradıgımda hatlardaki yoğunlukdan ulaşamıyorum. Yardım edebilirseniz Çok sevinirim rep felanda veririm nasıl verilio onu bile bilmiorum gerçi ama yinede teşekkürler.
  • 06omur06 0 kullanıcısına yanıt
    modemin yazılımını güncel değilse ftp.zyxel.com.tr adresinden modeline ait güncel yazılımını indirip yükle, ama internet düşmelerinin en byük sebebi hız profili kullandığın hızı hattın desteklemiyorsa net sürekli düşer, internet hizmeti aldığın firma ile görüşüp htattının hızını kademeli olarak düşürt örneğin şuan 5 Mbps ile bağlanıyorsan 4 Mbps yaptır kopman düzelmezse 3 Mbps yaptır hattın hangi hızı destekliyorsa o hız profiline geldiğinde kopmaların gidecektir.
  • İlk driverleri güncelledim olmadı Hızı 3 fps yaptırıp hattı değiştirdim yeni tesisat döşettim şimdi çok şükür bir sorunum yok Yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler...!
  • zaten bu gibi sorunlar genellikle hat problemi oluyor fakat ISP firmaları hat problemini kabul etmediği için bizde modemde bir problem var diye uğraşıyoruz ve bu uğraşlar sonucu bazen yaptığımız yanlış işlemlerden dolayı modemi bile bozabiliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.