Arkadaşlar bu konu hakkında topicler açıldı yazıldı çizildi.
quote:
internetten para kazanıcaz. Nasılmı? bazı siteler var reklam alıyorlar bir sürü sizleri bu reklamlara baktırarak para kazanıyorlar sizede kazandırıyorlar. Mesela bir reklama tıklıyorsunuz açılıyor yeni bir pencere yukarda 30 dan geri doğru sayıyor süre dolunca 0,25 cent hesabınıza geçiyor. her gün kısa sürenizi ayırarak bu şekilde para kazanabilirisniz. Asıl size parayı kazandırıcak olay ise Referans sistemi. Sizin üzerinizden yeni üyeler katarsanız siteye. onlar ın tıkladıklarından sizede extra bir pay geliyor. Alt üyeler yani. ve buna sınır yok 100 - 200 alt üyeniz olsa inanılmaz paralar kazanılır. Ama şöyle birşey var parayı ödemiyenler var. o yüzden ben araştırdım. ve sistemden para aldığını ıspatlıyanalr buldum. Parayı nasılmı alıyoruz? Para üyeliğimizden sonra 1 ay geçtiğinde Paypal daki hesabımıza aktarılıyor. Paypal da isterseniz bu parayı check olarak adresinize gönderiyor istersenizde kullanıyorsunuz. Knight online vb gibi sitelerde. şimdi ilk yapmanız gereken.www.paypal.com dan bir hesap açmanız kendinize. bunu yaptıktan sonra. para kazandırıcak siteye üye olucaksınız. yanihttp://www.advertisinginstitution.com/pages/index.php?refid=veledizinas buraya tıklayın sonra sing-up a girip Mail adresinizi yazıyorsunuz ve mail inize üyelik form linkini gönderiyor. link e tıklıyınca üyelik form u açılıyor ve üyelik işlemlerinizi gerçekleştiriyorsunuz. üye oldunuz ve siteye giriş yaptınız. login i tılıyınca karşınızıa şu ekran geliyor (My Earnings) kısmında kazandığınız parayı onun bir altındaki seçenek Pain to Click te ise tıklıyıcağınız reklamları açıyorsunuz. Reklamlar ı tıkladığınız zaman o reklam siliniyor ve para hesabınıza geçiyor. her gün belli miktarda reklam bakabiliyorsunuz. Bu yüzden alt üyeler şart. sağda ki seçenekelerde Referral Center var ordan kendi referans linkinizi üğrenebilirisniz başkalarına o linki verip sizin onalra referer olmanızı sağlıyorsunuz onalr tıkaldıkça siz de para kazanıyorsunuz. Knight Online de Premium üye şansı size işte ;)
Ben burdaki herşeyi yaptım. üye olalı 2-3 hafta oluyor. Her gün tıklıyorum. Bu kadar param oldu ama PayPal hesabıma geçmiyor para.
işte 38$ olmuş demi? premium üyelik ve KC alcam ama nasıl? Ben böyle premium üyelik alıyorum diyenleri görüyorum ama PayPal hesabıma para geçmiyor. hep 00.00$ Bu yolla premium üyelik alan veya internet üzerinden başka harcamalar yapan ve yapabilen kim var? biri anlatsın şu işi
daha 0.3 dolar olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: SuRmert
daha 0.3 dolar olmuş
Evet daha 1$ bile deil
0.3 dolar deil 30 cent. Kardes ben demistim en basinda bu isin icinde bi b..luk oldugunu ama kimse inanmadi
quote:
Orjinalden alıntı: Mymuammer
0.3 dolar deil 30 cent. Kardes ben demistim en basinda bu isin icinde bi b..luk oldugunu ama kimse inanmadi
mesela her reklam başına 25 cent felan diyo tıklayınca my earing kısmına 00,0025 gibi bi para ekleniyo çok saçma bişey ben anlamadım açıkçası. konuyu açanlarda ilgilenmediler okadar sorduk
quote:
Orjinalden alıntı: ::112::hasbanned
quote:
Orjinalden alıntı: Mymuammer
mesela her reklam başına 25 cent felan diyo tıklayınca my earing kısmına 00,0025 gibi bi para ekleniyo çok saçma bişey ben anlamadım açıkçası. konuyu açanlarda ilgilenmediler okadar sorduk
evet her tıklayışta 25 cent diyolar herkes öyle diyo ama açanlarda bilmiyo. YALAN oldu bu iş. ben böyle premium aldım diyenler hikaye
ya böle premium almak imkansız. 25C€nt falan deil. 4 tane tıklayınca 1 cent ediyo anca. böle böle 400 tıklayışta anca 1$ werio
hergün 1 kere mi tıklanabiliyor?yada başka pc lerden tıklanınca para geliomu?
quote:
Orjinalden alıntı: M¥MØ®uK
hergün 1 kere mi tıklanabiliyor?yada başka pc lerden tıklanınca para geliomu?
yok günde 1 kere tıklayabiliyorsun. ama birçok link var. mailime günde 5-10 mail geliyo en azından. ordaki linklere tılıyorum.
beleş nasıl oluyor ya
quote:
Orjinalden alıntı: _K_ArcH_
beleş nasıl oluyor ya
tıkladıkça para geliyo. binevi beleş. zaman harcıyosun sadece
SAKIN İNANMAYIN BUNLARA BENDE O HATAYA DÜSTÜM BU PARQA MARA VERMİYO SAKIN ĞNANMAYIN O OLAYA
Uğraşmayın böyle şeylerle yaa
yaws bunlar reklam kokan hareketler bunlara GERENK yok
Siz beleşten para kazancağınıza inanıyormusunuz????
quote:
Orjinalden alıntı: MythicForces
evet. bunu hakkında çok topic açıldı. adamlar ben böyle beleş premium alıyorum dedi. bizde girdik işin içine. heryerde 25 cent diyolar.yanlışmış o. normali 0.25 cent miş. yani 4 tık 1 cent. bu da çok cüzzi bi rakam. ama nasıl paypala aktarılcağını anlamadım. 1 ay geçmesi gerekiyo diye bi yazı vardı galiba. hiç bu siteye üye olan yok mu ki?
quote:
Orjinalden alıntı: HollowKing
quote:
Orjinalden alıntı: MythicForces
evet. bunu hakkında çok topic açıldı. adamlar ben böyle beleş premium alıyorum dedi. bizde girdik işin içine. heryerde 25 cent diyolar.yanlışmış o. normali 0.25 cent miş. yani 4 tık 1 cent. bu da çok cüzzi bi rakam. ama nasıl paypala aktarılcağını anlamadım. 1 ay geçmesi gerekiyo diye bi yazı vardı galiba. hiç bu siteye üye olan yok mu ki?
adam butun bi yıl basmıştır hergun sora da gidip anca bronze pre almıştır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme