Şimdi Ara

LG Optimus 4X hd P880 ANA KONU (226kişi) (1183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23.951
Cevap
97
Favori
1.076.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11811182118311841185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • logistico79 kullanıcısına yanıt
    İyi geceler.Kullandığım romda çalışmayan bir özellik yok fakat.telefonun orjinal kamerası kayboldu onun yerine google kamera uygulaması çıktı.Çok dert etmedim.Kullanımda bir sorun yok.Onun dışında herhangi bir sorun olmadı bugüne kadar.Kitkat ın sunduğu tüm özellikler var.bu arada cyanogenmodun stabil sürümü çıkmıştı onu yükledim. linki burdahttps://download.cyanogenmod.org/?device=p880 .En son verilen 10.3 stabil sürümden sonra snapshot cm11 şeklinde çıktı.sonraki sürümler hep nightly sürümleri.onları denemedim.Bence kullanışlı ve hızlı bir rom.Tavsiye ederim.En azından kitkat 4.4.4.Şu eski haliyle bile havası oluyor telefonun :).Hepinize iyi forumlar.




  • bmalkoc B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevabınız için.
    Bir şey daha sormak istiyorum.
    CM11 için stable olan yok. Snapshot olanı mı yüklediniz?
  • yazmışsınız şimdi farkettim :)
    snapshot olanı deneyeceğim.
    Teşekkürler.
  • logistico79 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.Keyif alacağınızdan eminim.Belki biliyorsunuz ama ben yinede bir uyarı yapayım.Romu yüklediğinizde orjinal rom olmadığı için Gapps yüklemenizi istiyor.Gapps ın 4.4 için olan sürümünü yüklemeyi unutmayın.Ben ilk yüklediğimde gapps 4.1 i yüklemişim.Sorunu bulana kadar akla karayı seçtim :)
  • arkadaşlar telefonumu jb den ıcs ye geri döndürmek istiyorum daha önce yapabilmiştim ancak bu sefer yapamadım.http://www.youtube.com/watch?v=oQqlRT5rkEk çetin hocamın videosundaki gibi herşeyi yapıyorum ready yazısıda geliyor ancak usb bağlantısını kesip tekrar bağladığımda değişen bir şey olmuyor yani yükleme gerçekleşmiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi forumlar:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: danceinthedark

    arkadaşlar telefonumu jb den ıcs ye geri döndürmek istiyorum daha önce yapabilmiştim ancak bu sefer yapamadım.http://www.youtube.com/watch?v=oQqlRT5rkEk çetin hocamın videosundaki gibi herşeyi yapıyorum ready yazısıda geliyor ancak usb bağlantısını kesip tekrar bağladığımda değişen bir şey olmuyor yani yükleme gerçekleşmiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi forumlar:)

    hocam COM41 seçiyormusun aygıt yöneticisinden?
  • Arkadaşlar bilginiz olsun diye yazayim defim telefonla ilgili en ufak problem varsa yollayin. Artik p880 parcasi gelmiyormus servislere direk degisime ceviriyorlarmis. Arkadasim yolladi aldi yeni teli. Ya da sorun yoksa tozsokup yollayin. Ama hicbir sekilde ekranina toz girmemisse veya baska problemi yoksa siz birseyler yapmayin yeni telalmak icin 😀. Ben sadece bilgi icin paylastim. Ne olur ne olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatura tutarına bakıyorlar, ücret iadesi kararı da çıkıyor.

    Sadece toz sorunu varsa tozu temizleyip veriyorlar.
    3 kereden fazla toz sorunu çıkarsa ön panel dokunmatik ve çerçeve ve lcd ile dokunmatik arasındaki silikon için dğeişim kararı çıkıyor.
    20 iş gününde para gelmeyince para iadesi çıkıyor.

    sırf toz sorunu için direk değişim kararı vermiyorlar.
    toz sorununu eğer çok güzel temizlerlerse yapacak birşey yok. yeni toz girmesini bekleyeceksiniz.

    LG G2 1550tl lg servislerinde satış fiyatı. paralel ithalatlar 1100tl, lg 1250tl'den başlıyor.
    sıfır değişim aldım. 900tl'ye satıyorum. g2 siyah 16gb.
  • Ben cihazi ne zaman tozdan dolayi gondersem degistirdiler.zaten tozdan dolayi temizleyip geri yolladilarsa tekrar toz somabilirsiniz yan cerceveden ufleyerek. Ben orasinda degilim.Sadece boyle bir bilgi geldi belirtmek istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende ilk verdiğimde temizlediler. (komple dokunmatik-ön çerçeve değiştirerek temizlediler. stok vardı ellerinde. beklemeden 1 saatte yapıldı)
    yine girdi anında.

    tekrar verdim, pil ısınması, az gitmesi, anakart ısınması vs. toz tabii ki var. hem de baya var.
    ön kamera
    pil
    değişti, tozları silmeden bana geri vermeye çalıştılar. tam 20. iş günüydü. dedim bunu bu tozla almam. 21. iş günü yani ertesi gün gittim. çıkma ekran takmışlar. almadım.
    parça bekliyor durumuna getirdiler, eski iş emrini kapatıp teslim almış gibi gösterip yeni iş emri açtı uyanıklar. 20 iş günü daha beklettiler beni, sıfır lcd dokunmatik gelmedi, 20 iş günü oldu yani 40. iş günü otomatik değişime düştü.

    Beni bayağı beklettiler, uğraştırdılar aslında.
    Siz ne zaman tozdan verdiyseniz cihazı mı komple değiştirdiler, dokunmatiği mi değiştirdiler?

    dokunmatiği değiştirip tozu temizliyorlar demek istemiştim ben.
    şu anda parça olmadığı için 20 iş günü bekletip sonra değişime gidiyolar. belki parça gelir diye.




  • yaz benide üyeler arasına Lg'me kavuştum,birdaha da bırakmam(üyeler kısmına yaz bide pm den imza linki yollarsan sevinirim)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: danceinthedark

    arkadaşlar telefonumu jb den ıcs ye geri döndürmek istiyorum daha önce yapabilmiştim ancak bu sefer yapamadım.http://www.youtube.com/watch?v=oQqlRT5rkEk çetin hocamın videosundaki gibi herşeyi yapıyorum ready yazısıda geliyor ancak usb bağlantısını kesip tekrar bağladığımda değişen bir şey olmuyor yani yükleme gerçekleşmiyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. İyi forumlar:)

    Aradan uzun zaman geçtiği için belki atladığınız bir yer olabilir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ilk panel sarj konnekyoru kulaklik jaki sensor cerceve degisti parali yyaptirdim. Ben kendim acmistim cunku cihazi. Bana drgisen parcalarida yolladilar. Sonra ekrana yoz girdi gonderdim. Yaptilar ama bazi problemler vardi. Ekrana tekrar toz soktum onuda sans eseri farkettim cercevryi tirnak ile kaldirip yan taragindan ufledim tel toz doldu. Zaten bir iki tane vardi. Ben sayisini arttirdim. Tekrar geldi cihaz ama bu sefer cercevede aciklik ezilme vardo ve simm mmc boardi degistirmislerdi. Bende hemen musteri hizmetlerini ve srrvisi aradim geri gonderin dediler. Sonra cihaz istedim kabul etmedim. Degisim departmani falan derken parayi aldim. Sonra g2 aldim kendome. Kisaca anlattim olayi belki atladigim yerler olabilir cunku bayagi uzun bir hikaye. Burdaki herkes benim yazfikalrimi okumak zorunda kaldi bayağı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sisperdesi

    Arkadaşlar bilginiz olsun diye yazayim defim telefonla ilgili en ufak problem varsa yollayin. Artik p880 parcasi gelmiyormus servislere direk degisime ceviriyorlarmis. Arkadasim yolladi aldi yeni teli. Ya da sorun yoksa tozsokup yollayin. Ama hicbir sekilde ekranina toz girmemisse veya baska problemi yoksa siz birseyler yapmayin yeni telalmak icin 😀. Ben sadece bilgi icin paylastim. Ne olur ne olmaz.

    22 ekimden beridir telefonsuz durumdayım, dandik bir telefonla idare ediyorum, 50 gün oldu neredeyse. Vinteki buradan yazdıklarınızı okuduğumda ilk defa farklı bir servis deneyimi olacak diye düşünmüştüm ama onlarda diğerleri gibi çıktılar, 20 iş gününü geçen telefonu gönderip kakalamaya çalışacaklarını sandılar, geri gönderdim yeni işlem açtılar 5 aralıkta, hala doa değişim onayı bekleniyor yazıyor. Şubata kadar telefon umarım elime ulaşır. Servis notum 4/10.




  • Nexus 6 alarak bu telefona veda ediyorum.Lg deneyimimde bir çok meceram oldu ve genel anlamda memnun kaldım telefondan ama artık 1 gb ram , işlemci düşüklüğü ve yazılım desteksizliği bezdirdi son dönemde.
    tüm herkese özellikle çetin ve postacık hocama çok teşekküler.
    yine bilgim doğrultusunda rom root bootloader gibi konularda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
  • bmalkoc B kullanıcısına yanıt
    Romu yükledim.Dediğiniz gibi Gapps yükledim.(Bu arada 4.4 olarak aramama rağmen 4.3 olanı yüklemişim ama bir sorun çıkarmadı.)
    Herşey güzel ancak arama kısmı biraz karışık.Tuşların olduğu yerde eski aramalar filan çıkmıyor.Telefonu ben de eşime verdim.Arama kısmında zorluk yaşadı.Burayı değiştirme şansımız var mı?
    Bunun dışında ilk 2-3 günlük kullanımına baktığımda şarjın iyileştiğini,daha stabil çalıştığını gözlemlediğimi söyleyebilirim. Orjinal roma göre oldukça iyi.
  • Şarj konusunu söyle acıklayayım:
    1-Yatmadan önce normalde %100 iken sabah %90-85 oluyordu bende
    2-Artik %100 ken yine %100 de kaliyor :)
    3-Oyun oynarken şarj daha iyi gidiyor
    Cozum
    1-Ayarlar,performansa gecln
    2-orda maximum işlemci frekans o diye bir secenek var orayi en düşük 51 MHz seçin(tabi yatarken sadece yapin bunu,normal durumlarda 700 MHz idealdir.)
    3-Sarjin çok iyi gittiğini göreceksiniz.
    Birde snapshot cm11 gerçekten çok iyi bir rom yüklemenizi öneririm.
    Sorunları ister PM yoluyla isterseniz de burdan bana sorabilirsiniz.Tabi burda benden daha fazla bilgi sahibi kişiler vardir .Amacim onlari biraz rahatlatmak zaten :)
    Kolay gelsin (custom romun linkini bulamayan PM atabilir )
    Edit:Tabletin klavyesine alisamadim kusura bakmayın :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NotimeTodie -- 12 Aralık 2014; 20:02:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxian kullanıcısına yanıt
    Valla bilmiyorum ben vintekten gayet memnunum ustelik adamlar paralel ithalat cihazlari bile ucretsiz tamir ediyorlar. Yani oyle dusunun. Birde benimle cok iyi ilgilendikleri icin ben burda onalri ovdum. Firat elektronik yuzunden sinirlenip telefonu parali yaptirdim. Birde bayagi muhabbet ettim onlarla.o yuzdende iyi ilgilenmis olabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sisperdesi

    Valla bilmiyorum ben vintekten gayet memnunum ustelik adamlar paralel ithalat cihazlari bile ucretsiz tamir ediyorlar. Yani oyle dusunun. Birde benimle cok iyi ilgilendikleri icin ben burda onalri ovdum. Firat elektronik yuzunden sinirlenip telefonu parali yaptirdim. Birde bayagi muhabbet ettim onlarla.o yuzdende iyi ilgilenmis olabilirler.

    Benim ekrana su kaçtı,garanti halleser mi acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NotimeTodie


    quote:

    Orijinalden alıntı: sisperdesi

    Valla bilmiyorum ben vintekten gayet memnunum ustelik adamlar paralel ithalat cihazlari bile ucretsiz tamir ediyorlar. Yani oyle dusunun. Birde benimle cok iyi ilgilendikleri icin ben burda onalri ovdum. Firat elektronik yuzunden sinirlenip telefonu parali yaptirdim. Birde bayagi muhabbet ettim onlarla.o yuzdende iyi ilgilenmis olabilirler.

    Benim ekrana su kaçtı,garanti halleser mi acaba ?

    sanmam hocam hiç bir garanti sıvı temasını garanti dahilinde yapmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 11811182118311841185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.