Şimdi Ara

Kedim Nasil Beyler? Yeni SS'ler geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
97
Cevap
1
Favori
3.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet beyler. ilk kedim. 1,5 aylik. Bakimi zor bir kedi sectim. her turlu yoruma-yardima-oneriye acigim. yorumlarinizi esirgemeyin.

evet arkadaşlar. ilk resimlerden sonra aradan çok zaman geçmemesine rağmen, oburluğu sayesinde oldukça büyüdü ve çok hareketli, yerinde durmayan, yaramaz ötesi bir şeye dönüştü tuvalet, yemek gibi problemimiz yok. yalnız çok ısırıyor. kollarım yara içinde. bu alışkanlığından nasıl vazgeçirebilirim? uyurken saçımı yalamaya başlıyor, sonra tırnaklarını kafama geçirip ısırmaya başlıyor. çok sıkıcı bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadınlara Fısıldayan Adam -- 28 Kasım 2012; 8:51:22 >

• Yerinn

DAHA ÇOK SS İSTERÜK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • one læ
  • aksam eve gidince desteklerim..

cok tatli yaaaa
  • Kedi çok tatlı ama fena tüy döker bende besliyorum bu cins değil sokak kedisi dediğimiz türden bu arada nick-imza-avatar üçlüsü fena
  • çok tatlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Partis Temporus

Kedi çok tatlı ama fena tüy döker bende besliyorum bu cins değil sokak kedisi dediğimiz türden bu arada nick-imza-avatar üçlüsü fena

Hayatında s.kedisi gördünmü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    beyler yeni ss leri aldım
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok tatlı maşallah

• Nerden ne kadara aldın

• quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

Kedi çok tatlı ama fena tüy döker bende besliyorum bu cins değil sokak kedisi dediğimiz türden bu arada nick-imza-avatar üçlüsü fena

sabah sabah piyango musun ? sokak kedisi besliyorum evimde dışarıdan aldım türünü bilmediğim için öyle diyorum bir mahsuru mu var bu kedinin cinside farklı geldi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

sabah sabah piyango musun ? sokak kedisi besliyorum evimde dışarıdan aldım türünü bilmediğim için öyle diyorum bir mahsuru mu var bu kedinin cinside farklı geldi

OK

• amanda pisi pisi :D

bence hazır mamaya alıştır. yoksa bir yaştan sonra alışmıyorlar.
    kesinlikle çiğ et yedirme.

arada değişiklik olması için sakatatçıdan manca diye satılan etten al hem ucuz hem de çok severler. ama küçük küçük kesip pişirmeyi unutma. direkt suda haşla yeter. fazlasını poşete sarıp buzlukta saklayabilirsin.

aşılarını ihmal etme.

kediyi sakın dövme, yoksa hiç bir zaman tam anlamda evcil olmaz, sadece karnı acıktığı zaman yanaşır, sonra kaçar. kedinin seni sevmesi için kesinlikle senden bir darbe gelmeyeceğine emin olması lazım. Bir kere bile canını yaksan kolay kolay unutmazlar.

evde tutacaksan kedi kumu al mutlaka. Kediler köpeklerden farklı olarak daha temiz hayvanlardır. Sağa sola yapmasını istemiyorsan mutlaka evin içerisinde kedinin her zaman ulaşabileceği bir yere kum koymalısın.

daha yavruyken suya alıştır, en az 15 günde 1 yıka. Yıkadıktan sonra üşümemesine dikkat et. Hatta saç kurutma makinesi ile giriş. Bunları yavruyken yap ki alışsın. Bir süre sonra suya ve saç kurutma makinesinin sesine alıştırmak çok zor hale gelir.

kediler tırnaklarını temizlemeyi çok sever. Bu yüzden halıların, koltukların tehlikede. Engellemek için kedi halısı diye satılan şeylerden almalısın. Tırnaklarını onunla temizlemeli.

hergün kendinle oyna. Seni gördüğü zaman mutlu olmasının en kolay yolu bu. Kediler ip, yumak, top vs bir çok şeyle oynarlar.

çok sevimli bir kedin var hayırlı olsun arkadaşım

• quote:

Orijinalden alıntı: rentacar2

Nerden ne kadara aldın

Moskova`dan bir pazardan aldim. buyuk bir hayvan pazari var, 150$`a falan geldi herseyiyle (tasima cantasi,evi,kumu vs)
  • poşet mi lae o
  • quote:

Orijinalden alıntı: seksisweden

amanda pisi pisi :D

bence hazır mamaya alıştır. yoksa bir yaştan sonra alışmıyorlar.
    kesinlikle çiğ et yedirme.

arada değişiklik olması için sakatatçıdan manca diye satılan etten al hem ucuz hem de çok severler. ama küçük küçük kesip pişirmeyi unutma. direkt suda haşla yeter. fazlasını poşete sarıp buzlukta saklayabilirsin.

aşılarını ihmal etme.

kediyi sakın dövme, yoksa hiç bir zaman tam anlamda evcil olmaz, sadece karnı acıktığı zaman yanaşır, sonra kaçar. kedinin seni sevmesi için kesinlikle senden bir darbe gelmeyeceğine emin olması lazım. Bir kere bile canını yaksan kolay kolay unutmazlar.

evde tutacaksan kedi kumu al mutlaka. Kediler köpeklerden farklı olarak daha temiz hayvanlardır. Sağa sola yapmasını istemiyorsan mutlaka evin içerisinde kedinin her zaman ulaşabileceği bir yere kum koymalısın.

daha yavruyken suya alıştır, en az 15 günde 1 yıka. Yıkadıktan sonra üşümemesine dikkat et. Hatta saç kurutma makinesi ile giriş. Bunları yavruyken yap ki alışsın. Bir süre sonra suya ve saç kurutma makinesinin sesine alıştırmak çok zor hale gelir.

kediler tırnaklarını temizlemeyi çok sever. Bu yüzden halıların, koltukların tehlikede. Engellemek için kedi halısı diye satılan şeylerden almalısın. Tırnaklarını onunla temizlemeli.

hergün kendinle oyna. Seni gördüğü zaman mutlu olmasının en kolay yolu bu. Kediler ip, yumak, top vs bir çok şeyle oynarlar.

çok sevimli bir kedin var hayırlı olsun arkadaşım

tesekkur ederim.

bebek mamasi veriyorum bu ara.(etli birsey, pure gibi) (3-4 hafta boyle olacakmis.) tuvalet egitimi falan herseyi var zaten, direk koydum kabi, kumu, gitti oraya yapti..asi 3 ay sonra olacakmis.

•  Kedim Nasil Beyler? Yeni SS'ler geldi
  • bende besliyorum bi kac tane evin onunde :) cok tatlilar.. rahat birakmiyolar baya buyuduler

yeni bir yavru buldum seninkinden kucuk :) el kadar.. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

süper
  • Bende almak istiyorum bir tane ama petshop lardan değil... Yola yavru bulsam eve getireceğim ama şansıma çıkmıyor ufak kedi
  • Hocam hayırlı olsun.

5 yıldır kedi sahibi olarak bende fikirlerimi söyleyeyim.

Kuru kedi maması vermeye alıştır, çiğ etten kesinlikle uzak tut. Aldığın mamanın kaliteli olmasına özen göster, yoksa obezite ve taş dökme sorunları ile uğraşırsınız. Kendimden biliyorum.

Hareketli olmasını sağlayın, ipli oyuncaklar ve lazer alın..

Asla vurmayın, ama arada hırpalayabilirsiniz. Benimki alışkın olduğundan ben yapıyorum zevkli oluyor.. Oyun olduğunu bildiği için sorun yok.

Tırnaklarını sık sık kesmeye bakın, yoksa halı, yatak ve koltuklarınız ciddi tehlikede..

Evde bitkileriniz var ise onları erişemeyeceği noktalara koymaya çalışın( erişemeyeceği noktalar pek yok ama )

Son olarak ergenliğe girinceye kadar tadını çıkarın, bol bol sevin ve alıştırın kendinize. Ergenlikten sonra karakteri oturacağı için birşeyleri kabul ettiremeyeceksiniz.

Not : Bol bol fotoğraf istiyoruz.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.