|
[Poll]
|
***... S K O D A kulübü (56 üye) ....***
|
| Sürekli yükselen bir trend içinde |
|
| VW gurubunda diğerlerinden farksız. |
|
| Araçlarını pek beğenmiyorum |
|
| Kalitesinden şüpheliyim |
|
| Yakında almayı düşünüyorum |
|
| Kullandım, çok keyifli kaliteli bir araç |
|
| Hiç bir yorumum yok |
|
| Başka bir araca binmem |
|
| Her modelinin tasarımı güzel değil |
|
| Genel hatlarıyla tasarımı güzel. |
|
Toplam oy : 489
|
|
(en son oy tarihi : 16 Aralık 2008; 21:53:16)
|
|
Giriş | |
|
|
|
15 Haziran 2008; 6:44:44
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: volkaaan06 quote:
Orjinalden alıntı: murad4433 arkadaşlar şu kulübünüze benide eklermisiniz benim 4. skodam 1. skodam 1991 model skoda favorit 2. skodam 1999 model felicia (sattım ve ev sahibi oldum) 3. skodam 1998 model felicia (hayatımda kullandığım en seri araçtı 1.6 motor kliması olmadığı için sattım) 4. skodam yeni aldım 2008 model fabia sedan TDİ plus 70bg hayatımda skoda başka araca da bakmadım ve sahibi olmadım üyelik istiyorum yeni fabia combiler cıktı sanırım.bu 2008 sedan hangisi oluyo... Eski kasa Fabia'ları 2007 model olmasına rağmen bir süre, stok eritmek için 2008 model olarak dağıttı Yüce Oto
|
|
|
16 Haziran 2008; 0:21:36
|
|
|
yeni fabia da sedan yok hb ve combi var
|
|
|
17 Haziran 2008; 9:53:10
|
|
|
2004 model Octavi Elegance otomatik araç buldum. 22.500 YTL fiyat verdiler. Ne dersiniz sevgili dostlar. Birde Bu araca LPG taktırmayı düşünüyorum. LPG 'li kullanan arkadaşlar varsa km.de ne yakıyor.?
|
|
17 Haziran 2008; 18:10:27
|
|
|
bu gün depoyu doldurdum 265 km ye 65 ytl aldı sizce nasıl önceki arabam lpg li idi 65 ytl ye 190-200 km yapardı
|
|
|
17 Haziran 2008; 20:42:26
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: loveadam 2004 model Octavi Elegance otomatik araç buldum. 22.500 YTL fiyat verdiler. Ne dersiniz sevgili dostlar. Birde Bu araca LPG taktırmayı düşünüyorum. LPG 'li kullanan arkadaşlar varsa km.de ne yakıyor.? 22500 fena rakamdegil ama üstüne 3.000daha koyup yeni kasa elegancelerden alabalirsiniz lpgde düz vitessehir dısı13 ykr yakar sehir içide sana baglı
|
|
|
18 Haziran 2008; 22:42:51
|
|
|
|
Arkadaşlar bir sorum olacak.Bizde bir fabia var.Bu "epc" yazısının(ışığının) kontak açıldıktan sonra bir iki saniye sonra sönmesi mi lazım yoksa motor çalışınca mı sönmesi lazım.Benim arabada motor çalışana kadar sönmüyor,çalışınca sönüyor.Anormal bi durum var mı sizce?
|
|
|
|
|
19 Haziran 2008; 1:04:00
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: irf@n quote:
Orjinalden alıntı: volkaaan06 quote:
Orjinalden alıntı: murad4433 arkadaşlar şu kulübünüze benide eklermisiniz benim 4. skodam 1. skodam 1991 model skoda favorit 2. skodam 1999 model felicia (sattım ve ev sahibi oldum) 3. skodam 1998 model felicia (hayatımda kullandığım en seri araçtı 1.6 motor kliması olmadığı için sattım) 4. skodam yeni aldım 2008 model fabia sedan TDİ plus 70bg hayatımda skoda başka araca da bakmadım ve sahibi olmadım üyelik istiyorum yeni fabia combiler cıktı sanırım.bu 2008 sedan hangisi oluyo... Eski kasa Fabia'ları 2007 model olmasına rağmen bir süre, stok eritmek için 2008 model olarak dağıttı Yüce Oto bende öle biliyodum da combi falan cıkınca haberimiz olmadan sedandamı cıktı die sordum saol cvp için
|
|
19 Haziran 2008; 10:11:31
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: isnilgiz Evet ben evin önünde kendim yaptım. yalnız 30 değil 25 km hıza ulaşınca kilitleniyor sanırım. Ancak şunu belirteyim bu özellik octaviala için biraz tuhaf olmuş. Kapı ne kadar kilitlenirse kilitlensin hangi kapı kolu olursa olsun iki kere çekince o kapı açılıyor. Benim çocuk arkada rahat durmuyor. kilitliyken açılabiliyor. Madem iki kere çekince açılıyor bu özelliği niye yaptın. Zaten Allah korusun bir kaza yapsanız bu arabaların kapıları kilitli bile olsa kilitlerin otomatik açılma özelliğii var. merhaba, bende skoda 2005 ambienta plus eski kasaya sahibim. sizinde deiğiniz gibi benimde çocuklarım iki kere kapıyı açınca hemen açılıyor. sonra servise götürünce sordum. meğerse arka kapıları incelediğinide anahtar yeri mevcut. kapıyı açıp araba anahtarı ile çevir sonra kapat . sadece ve sadece dışardan açılabilir hayatta içerden açamaz kimse. tekrar eski haline gelmesini istiyorsanız kilide tekrar açınca eskisi gibi oluyor. gelelim kapıların hemen kilitlenmesine, malum Türkiyedeki tehlikelerden dolayı yola çıkar çıkmaz kilitlenip dışardan gelecek tehlikelerin önüne azıcıkta olsa korumak. Umarım yardımcı olmuşumdur. saygılar
|
|
19 Haziran 2008; 10:17:13
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: tirabzonli Arkadaşlar bir sorum olacak.Bizde bir fabia var.Bu "epc" yazısının(ışığının) kontak açıldıktan sonra bir iki saniye sonra sönmesi mi lazım yoksa motor çalışınca mı sönmesi lazım.Benim arabada motor çalışana kadar sönmüyor,çalışınca sönüyor.Anormal bi durum var mı sizce? anormal bir durum yok. EPC eğer motor çalıştıktan sonrada yanmaya devam ederse en kısa zamanda servise götürmeniz gerek. benim octaviamda da aynıydı taki bir ara motor çalışmaya devam etti EPC sönmedi. hemen servise götürdüm. fren sisteminden kaynaklıymış ayrıca kullandığımız yakıtta önemli.
|
|
3 Temmuz 2008; 9:24:47
|
|
|
şu otomatik cam olayına anlayamadım araç çalışırken kapattığımda (yani koıntağı çevirip istop ettiğimde) bazen otomatik camı kumanda ediyorum bazan de edemiyorum bunun bi püf noktası varmı?
|
|
|
3 Temmuz 2008; 9:36:12
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: murad4433 şu otomatik cam olayına anlayamadım araç çalışırken kapattığımda (yani koıntağı çevirip istop ettiğimde) bazen otomatik camı kumanda ediyorum bazan de edemiyorum bunun bi püf noktası varmı? Motoru stop ettikten sonra anahtarı kontaktan çıkarmazsanız 1 dakika içinde camları kumanda eder. 1 dk sonra devre dışı kalır, o zaman kontağı 1 numaralı pozisyona getirmeniz lazım...
|
|
|
12 Temmuz 2008; 1:01:54
|
|
|
forum ölmesin barii
|
|
|
13 Temmuz 2008; 13:34:17
|
|
|
arkadaşlar bu octavialarda tepdeki anten süsmü radyo kötü çekiyo du servisdeyken ustaya sordum öle söledi ön camda aynanın üstünden dedi bi şey yaptı ama yinede iyi çekmiyo (yapan elektrik ustası değildi)
|
|
13 Temmuz 2008; 21:10:59
|
|
|
Türkiyede ESP bulunan Fabia var mı? sahibinden.com sitesinde bir sürü ESP li fabia görüyorum ama bana TR de ESP li fabia yok dendi. Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. Bir de 2006 yılından sonra fabia larda kullanılmaya başlanan 1.4 16v 75 HP lik motor 101 HPlik eski motora göre nasıldır ? Bu motora sahip fabia kullanıcılarının yorumlarını bekliyorum. Benzin tüketimi nasıldır? teşekkürler
|
|
|
13 Temmuz 2008; 23:51:49
|
|
|
miyidogan şimdiyte kadar gelmiş geçmiş en iyi fabia 2001 de cıkarılan elegance 101 hp lik fabilardır hem saglam hemde donanımlı o esp yi tıklıyanlarada aldırış etme adamlar sahinde bile esp yi tıklıyor ama fabiada asr yada epc ile esp yi karıstırmış olabilirler
|
|