Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note 10.1 [ Ana Konu ] (370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.696
Cevap
86
Favori
474.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ayarı vardı sanki kapatmış olmayasın

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • evakant kullanıcısına yanıt
    S pen ayarlarına baktınız mı ? Orada Kalem çıkartma seçenekleri var.
  • Herseyi denedim. Sanırım yuvada sıkıntı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben micro simcard'ı tablete sıkıştırmıştım o zaman kasayı bordu falan komple sökmem gerekmişti :D. kasa kolay sökülüyor isterseniz söküp bir bakın kalemin yuvasına
  • Aldığım kişi full kapsamlı garanti satın almış, ekran kırılsa bile garanti kapsamında yani. Her ne kadar içini açıp bakmak istesem de bu sefer garantiye götüreceğim.
  • Bizim tablet için harici şarj cihazı alan var mı? Eşim keni iphonu için aldı ama bizim tableti şarj etmiyor. Yada alırsam nasıl bir şey almalıyım neye dikkat etmeliyim?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2.el bir p602 satın aldım (10.1.2014 edition) ancak stylus kaleminin hassasiyetinde sorun var gibi. ekrana dokundurmanın haricinde biraz baskı yapınca algılıyor. daha önce note serisi (note1, note 2, note 3) kullandım onlara göre hassasiyeti baya düşük. tableti alma amacım zaten çizim yapmak olunca sıkıntı oldu. temazsız konut özelliği bile ekrana kalemi değdirmeden düğmeye basınca çalışmıyor. kalemi ekrana değdirip düğmeye basıyorum ancak temazsız komut penceresi açılıyor. normalde ekrana değdirmeden imleç görününce basdığımda da etkili olmalıydı. S penin tuşunun altında potansiyometre varsa ayarlayayım diye açtım (note 2 de bu şekilde hassasiyet ayarlanabiliyordu) ama potansiyometre yok. Yeni kalem mi almalıyım?
  • Arkadaşlar cihaza Android 5 gelecek mi acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: notyetktu

    Arkadaşlar 2.el bir p602 satın aldım (10.1.2014 edition) ancak stylus kaleminin hassasiyetinde sorun var gibi. ekrana dokundurmanın haricinde biraz baskı yapınca algılıyor. daha önce note serisi (note1, note 2, note 3) kullandım onlara göre hassasiyeti baya düşük. tableti alma amacım zaten çizim yapmak olunca sıkıntı oldu. temazsız konut özelliği bile ekrana kalemi değdirmeden düğmeye basınca çalışmıyor. kalemi ekrana değdirip düğmeye basıyorum ancak temazsız komut penceresi açılıyor. normalde ekrana değdirmeden imleç görününce basdığımda da etkili olmalıydı. S penin tuşunun altında potansiyometre varsa ayarlayayım diye açtım (note 2 de bu şekilde hassasiyet ayarlanabiliyordu) ama potansiyometre yok. Yeni kalem mi almalıyım?

    Başka kalemle dene önce almadan bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: evakant

    Arkadaşlar cihaza Android 5 gelecek mi acaba?

    Bence gelmez, Gerek te yok zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada 2.el aldığım 10.1 2014 edition cihazımın sıfırdan full şarj olması neredeyse 1 tam günü alıyor. Şarjı ise çok çabuk bitiyor. Servise vermeyi düşünüyorum ancak aldığım kişi ne fatura vermişti ne de bir evrak. Türkiyeden aalınmışsa muhtemelen şaejı devam ediyordur diye düşünüyorum ancak emin olmamın bir yolu var mı, garantiisnin olduğuna ve türkiyeden alındığına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • notyetktu kullanıcısına yanıt
    IMEI'sini internetten soruşturarak Türkiye cihazı olup olmadığını, garantiyi arayarak ya da Samsung servisine gidip cihazı sorgulatarak da garantisi olup olmadığını, varsa ne kadar kaldığını öğrenebilirsiniz.

    Şarj konusunda ise, ilk yapılacak şey başka şarj cihazı ile denemek. Böylelikle sorunun şarj cihazında mı yoksa tablette mi olduğunu belirleyebilirsiniz. Ama şarjı çabuk bittiğine göre sorun cihazda gibi.
  • Arkadaşlar merhaba. İkinci el n8010 alarak aranıza katıldım. Yalnız bir sorunum var,sizlere danışmak istiyorum.
    Cihaz üstünde 4.1.2 var ve güncelleme görmesine rağmen güncelleme yapmıyor. Aut koduyla geçen bölgeye ait üstündeki rom,sanırım bölge farkından dolayı. Cihaz rootlu.
    Şu an 4.4.2 türkiye romunu indiriyorum odinle kurmak için fakat kablom da orjinal olmadığı için samsung yazısında kalmasından korkuyorum. Custom rom atmak daha mı mantıklı olur ? Gnabo rom v8 mevcut şu an, yükleyip deneyen oldu mu ? Stok romdan daha da hızlıdır diye umuyorum ?
    Yardımlarınızı bekliyorum, teşekkürler.
  • Arkadaşlar cihaza beta sürüm olarak 6.0.1 cm13 Android marshmallow yayımlandı ama Wifi ye bağlanmıyor sebebi klavye açılmıyor birde kamera açınca açılmayıp yeniden başlatıyor onun harici bliss pop5.1.1e göre baya hızlı en kısa zamanda düzelir inşhttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1708917/17457d31-21a2-4291-9cc4-92865bd6b6b8.https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1708917/c9eb7b6a-41b5-420d-a517-b54ef60a2129.jpgjpghttps://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1708917/31c0c3c6-1557-4feb-993d-d1722807b10a.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slowrider -- 13 Aralık 2015; 22:52:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gnabo rom v8 i kurdum. Hızı tatmin edici ve stabil. Takıldığı nokta olan çıkarsa yardım edebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm benim cihazim birden kapandi ve sonra ekrana samsung galaxy note 10.1 yazisi geldi gerisi gelmedi sabit sekilde duruyor daha yaklasik bir kac once arkadasin da synisi oldu ama hala duzeltemedik bu konu hakkinda bilgusi olan varmi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sikayetim ana kart yanmasi olabilirmi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gitarsist G kullanıcısına yanıt
    Rom güzel ben de kurdum ama digitürk play aplikasyonu çalışmıyor sen de dener misin?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serefbey d1

    Slm benim cihazim birden kapandi ve sonra ekrana samsung galaxy note 10.1 yazisi geldi gerisi gelmedi sabit sekilde duruyor daha yaklasik bir kac once arkadasin da synisi oldu ama hala duzeltemedik bu konu hakkinda bilgusi olan varmi

    Garanti yoktur muhtemelen, varsa servise, yoksa, eğer download moda geçirin (ses kısma ve power tuşuna aynı anda basın, sonra ses açmaya basın gelen menü) odin ile stock rom kurun. download moda ve recovery moda giren her android kurtarılır :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Killknight

    Rom güzel ben de kurdum ama digitürk play aplikasyonu çalışmıyor sen de dener misin?

    o digitürk playı çalıştırmak için benim denemediğim rom kalmadı. Rootlu çalışmıyor bir türlü. Rootsuz her türlü çalışıyor. İşin garibi rootlu S5 telefonda çalışıyor bunda çalışmıyor. Boşuna denemeyin.
  • 
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.