Şimdi Ara

Powercolor hd 6870

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • verdiğin linke dikkat ettinmi bilmiyorum ama stokta yok.fiyatına aldanıpta hayal kurma diye dedim..

aynı kartın sapphıre olanını kullanıyorum.ses ve ısınma yönünden oldukça memnunum..ama powercolor ne durumda bişe diyemicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah.kas

verdiğin linke dikkat ettinmi bilmiyorum ama stokta yok.fiyatına aldanıpta hayal kurma diye dedim..

aynı kartın sapphıre olanını kullanıyorum.ses ve ısınma yönünden oldukça memnunum..ama powercolor ne durumda bişe diyemicem

İnternetten almıyacağım Balıkesir'de oturuyorum ve Balıkesir'deki Vatan'da bu kart var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qweasd705

quote:

verdiğin linke dikkat ettinmi bilmiyorum ama stokta yok.fiyatına aldanıpta hayal kurma diye dedim..

İnternetten almıyacağım Balıkesir'de oturuyorum ve Balıkesir'deki Vatan'da bu kart var.

powercolor marka olarak iyi sayılır.genelde kartları serin ve sessizdir ama bu kartta bi tecrübem yok..kullanan varsa yardımcı olacaktır..ama hd6870 candır

• quote:

quote:

quote:

powercolor marka olarak iyi sayılır.genelde kartları serin ve sessizdir ama bu kartta bi tecrübem yok..kullanan varsa yardımcı olacaktır..ama hd6870 candır

Teşekkürler yorumun için

• Referans tasarım karta para vermeyiniz.Özel soğutmalı HD6850-70 almaya bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu96

Referans tasarım karta para vermeyiniz.Özel soğutmalı HD6850-70 almaya bakın.

Peki sizin önerdğiniz bir kart var mı?Bu fiyatlarda...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-ax6870-1gbd5-m2dhv2-hd6870-gddr5-1gb-256bit--amd-radeon-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62255#allImages

Bu ekran kartını alıcam.Nasıl bir ısınma vb. sorunları var mı?

Kardesim xfx 6870 almani tercih ederim veya 50 tl fazla verip msi7850 almani tercih ederim.bu model referans model oldugu icin isi degerleri biraz yukarida

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kart güzel gayet, stokta bulursan soru işareti olmasın aklında direk al.
  • hd 7850 1gb al bence 350-400 arası fiyatı var 6850 den çok daha iyi
  • Yardımlarınız için teşekkürler stok sadece Balıkesir'de olması önemli değil Bursa,Eskişehir,İstanbul gidip gelebilirim :
  • hiç düşünme bile hemen al ben bu kartı kullanıyorum crysıs 2 de en yüksek ayarlarda bile ısınmıyor kart performansı da gayet iyi ben 2.el almıştım daha 1 aylıktı aldığımda 240 liraya almıştım şimdiki fiyatlarını bilmiyorum ama darboğaz yapmıycak bir işlemciyle şuan için oynayamayacağın oyun yok bende en yüksek ayarlarda crysıs2 de 60 fps nin altına düşmüyor o.c yapmadan ben çok memnunum kaçırma derim

• Ryu'nun önerdiği 7850 kartını al.

• aldınız mı hocam ekran kartını nasıl?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.