Şimdi Ara

Asus 4GB bellekli GeForceGT 670 DirectCU II modelini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Asus 4GB bellekli GeForceGT 670 DirectCU II modelini duyurdu


     

    Asus ilk detayları geride bıraktığımız yaz döneminde ortaya çıkan 4GB bellekli GeForce GTX 670 modelini duyurdu. Şirketin yeni nesil pek çok ekran kartında gördüğümüz üzere DirectCU II soğutucu tasarımına sahip olan DirectX 11.1 ve PCI Express 3.0 destekli ekran kartı Nvidia'nın 28nm GK104 grafik yongasından güç alıyor ve referans tasarımlı modellere göre çok daha serin çalışıyor.

     

    Tam kodu GTX670-DC2-4GD5 olan kart, standart olarak 915MHz, Boost özelliği devreye girdğinde ise 980MHz GPU hızlarında görev yapıyor. Sahip olduğu yüksek bellek kapasitesi 6008MHz'de çalışan kartına 256-bit bellek veri yolu desteği eşlik ediyor. 6+2 fazlı güç tasarımı işle donatılan kart, Asus'a özgü DIGI+ VRM teknolojisini de bünyeisnde barındırıyor. Soğutucusundaki bakır ısır borularıu grafik işlem birimi ile doğrudan temas halinde olmasıyla sunulan %20 civarındaki daha iyi soğutma performansı kartın hız aşırtma ile daha yüksek hızlara çıkmasına da zemin hazırlıyor.

     

    Daha iyi soğutma için arka plakaya da yer verilen ekran kartı, görüntü aktarımı için iki adet DVI, HDMI ve DisplayPort konnektörlerini kullanıyor. CUDA, PhysX ve PureVideo HD gibi teknolojilerle gelen kart, arzu eden kullanıcılara SLI özelliği üzerinden ikinci bir kart ile daha yüksek performans seviyesine çıkma olanağı da tanıyor. Yüksek performans segmentinde yer alan bir kart olduğu için ek güç girişine ihtiyaç duyan model, anakart üzerinde iki adet slot işgal ediyor. Kısa süre içerisinde raflara girecek olan4GB bellekli yeni kartın son kullanıcı fiyatı ise 450$ civarında olacak.
     


    Asus 4GB bellekli GeForceGT 670 DirectCU II modelini duyurdu

     








  • Güzel kart ama Türkiye fiyatı çok yüksek olmaz umarım.

  • Harika

  • Tam is odakli bir ekran karti olmus.

  • Fiyat ne olacak acaba
  • keşke 450 dolar olsa. tahminim 1400-1500 civarı bir fiyatla çıkıcaktır ki buda çok fazla. gerçi asus kartlar diğer markalara göre biraz daha fazla oluyor fiyatı. öyle yada böyle bu kartı Türkiyede görmek güzel olur. umarım yakın zamanda çıkar ve ülkemize gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escapethelife -- 6 Ekim 2012; 19:11:36 >
  • ekran kartları cikis tarihleri kronolojisini gösteren bir link var mi ya hu hepsi çorba oldu gtx 460 falan bunlara ne oldu bide 660 vardı galiba gene bu 650 t falan ne zaman pörtledı

    Atı falan da aynı hele su laptoplar varya bunlar daha bi işkence adam gibi isimlendirme yapsınlar bogulduk

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.