Şimdi Ara

iPhone 5 Unlock mevzusu. (AT&T, Verizon, Factory Unlocked)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
953
Cevap
20
Favori
99.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sitedeki arkadaşlardan bazılarının Amerikadan operatörden aldıklarını kullandıklarını okumuştum biraz araştırdım ve gördüğüm kadarıyla Verizon'da satılan telefonlar direk unlocked, AT&T'de satılan telefonlar ise iTunes'da restore edildikten sonra unlocked hale geliyor.

(kaynak:http://news.cnet.com/8301-13579_3-57521071-37/at-ts-off-contract-iphone-5-can-be-unlocked-with-an-easy-reset/ )

Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Eminim bu konuda kafasında soru işareti olan birsürü arkadaş vardır.

Onur__ isimli arkadaşımız güzel yazmış onu burdan paylaşayım dedim. buyrun

quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Admin arkadaşlardan çok rica edeceğim şu veya şuna benzer kendi yazacakları bir yazıyı ilk mesaja ekleyip,
    Konu başlığına da İLK MESAJA bakılması gerektiği notunu yazabilirler mi lütfen:

"
    ABD'de Apple Store'lardan FULL PRİCE / Kontratsız (649$+Vergi) olarak alınan VERIZON ve AT&T iPhone 5'ler kilitsizdir.
    (Verizon ile TR'de 4G kullanabilirsiniz, ATT alırsanız TR'de 4G kullanamazsınız)

100 TL Harcınızı yatırıp, Pasaport kaydınızı tamamladıktan sonra Türk hattınızı takarak direk kullanmaya başlayabilirsiniz.

Diğer Ülkelerdeki Kilitsiz iPhone 5'lere ve fiyatlarına aşağıdaki tablodan bakabilirsiniz:

iPhone 5 Unlock mevzusu. (AT&T, Verizon, Factory Unlocked)

"

Gibi bir yazı uygundur diye düşünüyorum.

Lütfen ilgileniniz.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canzz -- 22 Kasım 2012; 14:47:54 >

• Cihaz iPhone 5 AT&T, 649$+Vergi olarak kontratsız apple store'dan alındı.
    Türkiyeye gelip vodafone sim kartımı kestim taktım direk çalıştı, aveadan nano-sim aldım taktım çalıştı.
    3 gün önce restore ettim, iTunes'da "Your iPhone has been unlocked." tarzı birşey yazdı. Çalışmaya devam etti.
    1 haftadır kullanıyordum, dün gece "servis yok" dedi. Muhtemelen pasaport kaydını yaptırmayınca kapandı... da bunun konuyla alakası pek yok... Ben de sorayım, kayıt yaptırmayınca mı servis yok diyor? Hiç kapanacak diye SMS gelmedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bAzI

Cihaz iPhone 5 AT&T, 649$+Vergi olarak kontratsız apple store'dan alındı.
    Türkiyeye gelip vodafone sim kartımı kestim taktım direk çalıştı, aveadan nano-sim aldım taktım çalıştı.
    3 gün önce restore ettim, iTunes'da "Your iPhone has been unlocked." tarzı birşey yazdı. Çalışmaya devam etti.
    1 haftadır kullanıyordum, dün gece "servis yok" dedi. Muhtemelen pasaport kaydını yaptırmayınca kapandı... da bunun konuyla alakası pek yok... Ben de sorayım, kayıt yaptırmayınca mı servis yok diyor? Hiç kapanacak diye SMS gelmedi?

Evet servis yok diyor buradan sorgulayabilirsiniz.

http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php

• quote:

Orijinalden alıntı: akmac

quote:

Evet servis yok diyor buradan sorgulayabilirsiniz.

http://www.mcks.gov.tr/tr/imeisorgu.php

Alıntıları Göster
    Yani işin özeti olarak;
    ABD'de, AT&T, Verizon veya Apple Store'dan bizzat dükkana gidip 649$+vergiye alınan tüm iPhone 5'ler Sim Free'dir diyebilir miyiz?

• yarın bır yakınım washıngtona gidiyor.Orda verizon falan bulabiliriz sanırım heralde başkent yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L@STREVENGE

yarın bır yakınım washıngtona gidiyor.Orda verizon falan bulabiliriz sanırım heralde başkent yani.
    Benim de bu konuda kafamda soru işaretleri var. Yarın yakınım Amerika'ya gidiyor 1 haftalıgına ve hala factory unlocked çıkmamış durumda. Bu olay factory unlocked ile aynı mıdır nedir Türkiye'de deneyen bilgisi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OytunB -- 5 Ekim 2012; 16:46:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OytunB

Benim de bu konuda kafamda soru işaretleri var. Yarın yakınım Amerika'ya gidiyor 1 haftalıgına ve hala factory unlocked çıkmamış durumda. Bu olay factory unlocked ile aynı mıdır nedir Türkiye'de deneyen bilgisi olan var mı ?

quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Var mı öyle saçmalık ya, restore edince Sim kilidi gidiyor mu??? Factory unlocked şekline mi geliyor???

• quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

Var mı öyle saçmalık ya, restore edince Sim kilidi gidiyor mu??? Factory unlocked şekline mi geliyor???

Alıntıları Göster
    http://techcrunch.com/2012/09/26/to-unlock-a-full-price-att-iphone-5-just-restore-it-in-itunes/

at&t den kontrol etmişler. kontratsız 699$ alıp restore edince unlock oluor. simkilitli iphone dönemi bitti yani

• quote:

Orijinalden alıntı: sinistrad

http://techcrunch.com/2012/09/26/to-unlock-a-full-price-att-iphone-5-just-restore-it-in-itunes/

at&t den kontrol etmişler. kontratsız 699$ alıp restore edince unlock oluor. simkilitli iphone dönemi bitti yani

Alıntıları Göster
    Bu işin içince bir iş var gibi geliyor insana neden bilmiyorum birinin bunu deneyip Turkcell veya Avea gibi türk operatörlerde denedigini duymadan da aldırmak risk gibi geliyor bana

• quote:

Bu işin içince bir iş var gibi geliyor insana neden bilmiyorum birinin bunu deneyip Turkcell veya Avea gibi türk operatörlerde denedigini duymadan da aldırmak risk gibi geliyor bana

Alıntıları Göster
    valla en isii aslında "samet"e sormak :D o bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinistrad

valla en isii aslında "samet"e sormak :D o bilir

Alıntıları Göster
    AT&T bu güven olmaz sonra uğraş dur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack!

AT&T bu güven olmaz sonra uğraş dur..

Alıntıları Göster
    Birtek at&t degilki asıl ilk verizon'da anlaşıldı böyle bir şey.
  • quote:

Birtek at&t degilki asıl ilk verizon'da anlaşıldı böyle bir şey.

Alıntıları Göster
    kontrassız ıse normal,kontratlıda boyle oluyosa o zaman olay olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc39

kontrassız ıse normal,kontratlıda boyle oluyosa o zaman olay olur :)

Alıntıları Göster
    Geçen sene 4s çıktığında Sprint kilitsiz olarak sattı ancak kısa süre sonra kilitli yapmaya başladı ve (tam emin olmamakla birlikte) tamamını kilitledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scan

Geçen sene 4s çıktığında Sprint kilitsiz olarak sattı ancak kısa süre sonra kilitli yapmaya başladı ve (tam emin olmamakla birlikte) tamamını kilitledi.

Alıntıları Göster
    Kontratsız.

Peki Sprint bunu yaptıgında 1.si o kilitsizler türkiye'de çalıştı mı ikincisi o kilitsiz olanları da bir şekilde kilitleyebiliyor mu yoksa satıldıktan sonra müdahale etme şansı yok mu ?
  • quote:

Yani işin özeti olarak;
    ABD'de, AT&T, Verizon veya Apple Store'dan bizzat dükkana gidip 649$+vergiye alınan tüm iPhone 5'ler Sim Free'dir diyebilir miyiz?

Verizon kesin ama diğerlerini tam bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

quote:

Yani işin özeti olarak;

Verizon kesin ama diğerlerini tam bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Kesin derken yani Verizon versiyonu alıp getirirsek sorunsuz Turkcell ile kullanabiliriz öyle mi ?

• quote:

Kontratsız.

Peki Sprint bunu yaptıgında 1.si o kilitsizler türkiye'de çalıştı mı ikincisi o kilitsiz olanları da bir şekilde kilitleyebiliyor mu yoksa satıldıktan sonra müdahale etme şansı yok mu ?

Sprint, hali hazırda müşterisi olanlar için oversea unlcok yaptı bedava olarak. Yani ABD hariç diğer ülkede kullanılabildi ancak Sprint abonesi olmayanlar geveyle kullanmak zorunda kaldı. Hatta CDMA olduğu için gevey de baya geç çıktı insanlar mağdur oldu. Şu an 150 dolar civarında factory unlock yapılabiliyor sprint ve verizon için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scan

quote:

Kontratsız.

Sprint, hali hazırda müşterisi olanlar için oversea unlcok yaptı bedava olarak. Yani ABD hariç diğer ülkede kullanılabildi ancak Sprint abonesi olmayanlar geveyle kullanmak zorunda kaldı. Hatta CDMA olduğu için gevey de baya geç çıktı insanlar mağdur oldu. Şu an 150 dolar civarında factory unlock yapılabiliyor sprint ve verizon için.

Alıntıları Göster
    Ama bir riski vardır elbet factory unlocked ile birebir aynı olabiliyor mu ? Gerçekten net bir şey öğrensem babama aldıracagım amerika'dan 1 hafta sonra ama bir türlü net bir bilgi yok denenip görülmesi Türkiye'de o kadar paraya da kesin olmadan kıyamıyor insan

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.