Şimdi Ara

MERCEDES A160

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
3
Favori
58.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu araba son zamanlarda cok hosuma gitmeye basladi.Ancak insanlar 2.elinin olmadigini soyluyorlar.Bu konu hakkinda bilgisi olan arkadaslardan yardim rica ediyorum.29-30000 ytl verip ikinci el bir A160 alsak elimizde kalir mi bir iki sene sonrasina?



  • http://www.araba.com/88087.html

    Bu araba kaca alinir sizce..Ve takasa girsek uste ne vermeliyiz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mirgibi

    http://www.araba.com/88087.html

    Bu araba kaca alinir sizce..Ve takasa girsek uste ne vermeliyiz?

    bu araba temiz görünüyo.dediği fiyatta makul.sizin arabanın ederini bilemiyorum.ama tam deri koltuk olmadığını söyliyim,yarı deri koltuk.genel itibariyle hoş bir araba.
  • bu arada a 160 konusunda şunu bilmenizinde faydası var.
    2001 modelden sonra yani 2002 modelden itibaren a 160ın long modeli üretilmeye başladı.long model diğerlerinden birz daha uzun.ve arka taraf uzun yolculuklarda falan acayip rahat ediyo.arkası çok geniş.
    size a 160 longun arabam.comdaki testini göndereyim.bir inceleyin isterseniz...
    http://arabam.milliyet.com.tr/testarsiv3.asp?page=6&rowid=397&yil=2002/07
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mirgibi


    Degerli gorusleriniz icin cok tesekkur ederim arkadaslar...Bu yorumlardan anladigim kadari ile bu araba bu bizim yollar dikkate alinirsa bize cok fazla...Ama ben taktim bir kere...Cok buyuk bir aksilik olmazsa A150 ya da A160L alacagim..Ancak Temmuz'a kadar vaktim var..Acelem yok yani anlayacaginiz..Gene farkli bir arac alirsam burda duyuracagim... :)

    kardeş burda var A160L fiyat 27.500 son fiyat diyo lpg side var.

    http://www.vwturk.com/vw/showthread.php?t=1367 yalnız üye olman lazım görebilmek için ve müşteri bilgisi yok ulaşmak için oraya mesaj atman lazım...




  • Selamlar. CD çalar hakkında bir soru sormuşsun. Bizim bagajda 5 li cd changer var sorunu bu şekilde çözdük.Araç Birollar otomotive ait bir araç .Ama eşim ile birlikte kullanıyoruz. Eğer servis ile ilgili bir sorun problemin olursawww.birollar.com.tr adresine başvurabilirsin. Tükiyede ki en iyi servis şu anda. 2. el A serileride düşebiliyor bazen.Fiyat konusunda merak ettiğin bir durum olursa bilgi alabilirim. Servis yedek parça gibi.
    quote:

    Orjinalden alıntı: onur_er

    quote:

    Orjinalden alıntı: Pulstar

    Mercedes'e yakıştıramadığım tek seridir A Serisi...

    kaç kere bindin,ya da kaç tane a 160 sahibi tanıdığın oldu?




  • Orjinalden alıntı: esik1

    Selamlar. CD çalar hakkında bir soru sormuşsun. Bizim bagajda 5 li cd changer var sorunu bu şekilde çözdük.Araç Birollar otomotive ait bir araç .Ama eşim ile birlikte kullanıyoruz. Eğer servis ile ilgili bir sorun problemin olursawww.birollar.com.tr adresine başvurabilirsin. Tükiyede ki en iyi servis şu anda. 2. el A serileride düşebiliyor bazen.Fiyat konusunda merak ettiğin bir durum olursa bilgi alabilirim. Servis yedek parça gibi.

    kardeş bu bagaja cd çalar koyma işi nasıl olacak.normal bi cd çalar bu işi görebilir mi,nereye monte edecez?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.