Şimdi Ara

N.Y. Zombies 2'nin çıkış tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj





  •  

    Foursakenmedia tarafından iOS platformu için geliştirilen zombi temalı ''N.Y. Zombies 2'' için çıkış tarihi açıklanırken, yeni bir tanıtım videosu da yayınlandı.




    N.Y. Zombies 2, serinin ilk oyunu N.Y. Zombies'deki sabit konumlanmanın aksine açık dünya oynanışına sahip. Adından da anlaşılacağı üzere New York şehrinde geçen yapımda, New York denince ilk akla gelen Central Park, Times meydanı ve Manhattan'ı New Jersey'e bağlayan Holland tüneli en ürkütücü halleriyle yer ediniyor. Yapımda mobil oyuncuların mücadele edebileceği 18 farklı türde zombi bulunurken, çeşitli silahlar ve yetenek geliştirme sistemi de oyun içerisinde yer ediniyor.




    Hikaye ve sonsuz oyun modu olmak üzere iki farklı modun yer aldığı yapımda, hikaye modunda hikaye üzerinden ilerleyiş sunacakken, sonsuz oyun modunda ise oyuncular tükenmek bilmeyen zombi dalgalarına karşı mücadele edecek. Bu iki oyun modunun yanı sıra, Game Center üzerinden arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bir çoklu oyuncu moduna da N.Y. Zombies 2'de yer alacağını belirtmekte fayda var. 




    iOS 6 ve iPhone5’in ekran çözünürlüğü ile uyum içinde çalışacak olan yapım 25 Ekim tarihinde mobil oyuncuların beğenisine sunulacak. 




  • Efekt olarak çok üst seviyelerde değil fakat şehir içinde turlama olsaymış ne bileyim evlere girme,arabaya binme vs olupta bu efektler ile bence mükkemmel olurmuş fakat adamlar yine bir ortam içerisinde bölümleri sergilemişler ''dead trigger'' ın yanına yaklaşamaz bence gereksiz yere yapmışlar.
  • Ben gayet beğendim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonsuz mod oynanır gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.