Şimdi Ara

ASUS P8Z77-V Pro mU MSI Z77A-GD65 Mi Yoksa ASUS MAXIMUSVGENE yada Saber

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Arkadasıma 2 yıl once sistem toplamıstık bunun anakart işlemciyi değiştireceğiz

Kullanım Amacı : Oyun PC si - Adobe Master Collection 6 ( Aftereffectx - dream - ps )

Özellikler : gtx 570 amp ekran kartı
    700 w thermaltake litepower psu
    feel eski hurracane kasa
    kingston ram 6 gb ( bunu gskil 2133 mhz alcaz sanırım bunları satıp )

Düşüncesi : 2 ekran kartı bağlayabilir. ( psu değişip ) - SLI
    hdd soketi cok olsun

öyle sacma sapan yavaş atma ( flash a yavas atar. C den D ye yavas atar masaustunden program files a yavaş atar ) vs ve de
    yavaş acılma sorunu olmasın

ve overclock ( Maximum 4.2 ghz ) de sorun yaratmasın. o.c den anlamaz pek. boardun kendi yaptıgın kullanır sanırım .

i7 3770k da karar kıldık

ve ben de msiz77a-g45 var i7 2700k ile brb kullanıyorum

Performansına ( Sistem açılış ) [ SSD ile ] aynı ram ler fln hep aynı . 2 sistemi de ben kurdum i7 3820 ve SABERTOOTH x79 board a göre z77a-g45 den memnun kaldım

Ondan dolayı %25 indirimden ( Ne zmn olursa ) msi z77a-gd65 aldırmayı dusunuyorum ama

1 kaç kullanıcı ( Eskiden hep asus alırdım ) P8Z77-V Pro onerdi

bizim arkadas da 50-80 daha verelim ASUS MAXIMUSVGENE yada iyiyse z77 saber alalım diyor

asrock extreme 6 da olabilir ama işte karar veremedim

size sorayım dedim. :)

Kafam 1 milyon oldu karar sızlıktan.

Ne yapsak ne dersiniz.

yorum atanlara çok teşekkürlerimi sunarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi figo976 -- 4 Ekim 2012; 16:02:07 >

• Oncelikle bilmiyorum sli plqniniz var mi ama sli icin maximus gene pek iyi olmaz.Mini atx formunda oldugundan pci slotlari arasindaki fark azdir ve kartlar slide sicak calisacaklardir.Ote yandan kartin obur ozellikleri ve oc kapasitesi cok yuksektir ve bu kartin z77 platformu iicn cikan agx kartinada bakabilirsiniz yemi cikan ama o biraz daha ahalidir.Gd65 kullaniyorum hicbir problem yasamadim ozellikle i7 3770k ile com iyi ikili olurlar iyi birmsogutucuyla.Kart zaten o islemciyle profosyenel kullanimdada olsa dunya rekoru kirdi msin bu platfromsda bile oc konusunda iddialari buyik ve cok iyi oc edebileceginiz bir anakart bir problemini dahi gormedim.Ozellikleri cok uygun fiyata sunuyor.Pro cok iyi bir karttir yine denktirler zaten.Iki kartta sizi uzmez ama burada kullanim amac,ari devreye girer uc kartinda farkliliklari var onlari karsilastirin ve ihtiyaclariniza gore en gun karti secin derim cunku shanda verdiginiz bilgi kisitli.Eger cok oc yapmayacaksaniz pro alabilirsiniz sli yoksa maximus genede olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

Oncelikle bilmiyorum sli plqniniz var mi ama sli icin maximus gene pek iyi olmaz.Mini atx formunda oldugundan pci slotlari arasindaki fark azdir ve kartlar slide sicak calisacaklardir.Ote yandan kartin obur ozellikleri ve oc kapasitesi cok yuksektir ve bu kartin z77 platformu iicn cikan agx kartinada bakabilirsiniz yemi cikan ama o biraz daha ahalidir.Gd65 kullaniyorum hicbir problem yasamadim ozellikle i7 3770k ile com iyi ikili olurlar iyi birmsogutucuyla.Kart zaten o islemciyle profosyenel kullanimdada olsa dunya rekoru kirdi msin bu platfromsda bile oc konusunda iddialari buyik ve cok iyi oc edebileceginiz bir anakart bir problemini dahi gormedim.Ozellikleri cok uygun fiyata sunuyor.Pro cok iyi bir karttir yine denktirler zaten.Iki kartta sizi uzmez ama burada kullanim amac,ari devreye girer uc kartinda farkliliklari var onlari karsilastirin ve ihtiyaclariniza gore en gun karti secin derim cunku shanda verdiginiz bilgi kisitli.Eger cok oc yapmayacaksaniz pro alabilirsiniz sli yoksa maximus genede olabilir.

Öncelikle değerli yorumuuz için teşekkür ederim.

"
    asrock extreme 6 da olabilir ama işte karar veremedim

size sorayım dedim. :)

Düşüncesi : 2 ekran kartı bağlayabilir. ( psu değişip ) - SLI
    hdd soketi cok olsun

öyle sacma sapan yavaş atma yavaş acılma sorunu olmasın

ve overclock ( Maximum 4.2 ghz ) de sorun yaratmasın. o.c den anlamaz pek. boardun kendi yaptıgın kullanır sanırım . "

yazmıstım ama altta kalmıs.

o.c ile bile max performansı msi z77a - gd65 verdi diyorsanız hiç asus pro ya yada saber e para vermeyelim boşa o zamn

ne dersiniz ?

• Z77a gd65 kafidir bence. Arkadaş Asus Sabertooth'u çok beğeniyorsa 100tl daha fazla verip alabilir. Bunun dışında üst seviye sayılabilecek kartlar ve fazla farkları yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 4 Ekim 2012; 15:11:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Z77a gd65 kafidir bence. Arkadaş Asus Sabertooth'u çok beğeniyorsa 100tl daha fazla verip alabilir. Bunun dışında üst seviye sayılabilecek kartlar ve fazla farkları yok.

değerli yorumunuz için teşekkürler.

daha ust seviyesi var mı acaba ASUS P8Z77-V Pro un z77 soket için. saber yada gene z den baska hocam

g80 istiyorum almak aslında ama bulamadım türkiyede :)

2133 mhz de sıkıntı cıkarmaz degil mi z77a-gd65 ( X.m..t moda da oto gorur ) ?

yada 2560 fln dior asus . asus mu alsak :)
  • quote:

Z77a gd65 kafidir bence. Arkadaş Asus Sabertooth'u çok beğeniyorsa 100tl daha fazla verip alabilir. Bunun dışında üst seviye sayılabilecek kartlar ve fazla farkları yok.

Buna ek olarak, 277 Liraya Vatan %25 ile GD55 alınabilyior.
  • vatanda bu hafta sonu da %25 indirim oldu beyler :)

ne dersiniz msi dvm mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben gd80'i görmedim z77 çipsette Türkiye'de... GD65'in üstü Sabertooth olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Furious*

Z77 GD55

276 Lira

http://www.vatanbilgisayar.com/Anakart/msi-z77a-gd55-z77a-gd55-intel--z77-soket-1155-ddr3-2667mhz%28oc%29-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59266

65 e göre eksiği nedir acaba. specifection bakıyorum da . bir kullanıcı tarafından ogrenmek daha güzel

• hiçbir farkı yok hocam kullanıyorum beklentilerimden fazlasını karsılıyor
  • quote:

ben gd80'i görmedim z77 çipsette Türkiye'de... GD65'in üstü Sabertooth olabilir.

evT yok abi Türkiye de . sabertooth da 1866 mhz destekliyormus 2133 de kullanabiliriz sanki g - skill i msi yada asus board ile ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

gd55 iyidir ancak çok fazla overclock yaparım diyorsan asus z77 daha iyidir.Oc yapmayacaksan gd65e gerek yok.gd55 yeter

çok fazla derkena rada 100 mhz bile oynamaz hocam günümüz anakartları yeterli overclock değerleri sunabiiyor.4.9 değil de 4.8 calısır arada bu fark olur baska da olmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FRAGILE

quote:

gd55 iyidir ancak çok fazla overclock yaparım diyorsan asus z77 daha iyidir.Oc yapmayacaksan gd65e gerek yok.gd55 yeter

çok fazla derkena rada 100 mhz bile oynamaz hocam günümüz anakartları yeterli overclock değerleri sunabiiyor.4.9 değil de 4.8 calısır arada bu fark olur baska da olmaz

Isınma farkı oluşturur.Birinin topladığı ısı farkı diğerinin farklı.Zaten fiyat farkı bundan oluşuyor.Düz z68 ud3 ile 4.5i göremiyorken z68 v pro ile 5.9u gördüm.100mh fark değil anakartlar arasında 1k mhz farkı bile oluşur.

asus z77 pro degil mi maximus yada saber degil ?

overclcok dedigim gibi maximum 4.5 hadi bilemedin 4.7

4.71 yapmayız yani

msi ı yarın aldırıyım mı o zmn ?

• ısınma farkı oluşturur sözüm yok ama 5.9 da stabil bir işlemci daha görmedim ben hocam bende de ud3 vardı bir zamanlar fazla voltaj istediği doğrudur ama sendeki anakart biraz kötü cıkmış olabilir
    soğutucum olsa denerdim, ama aynı soğutucu ile cok fazla fark oluşturmaz hocam ben hala bunu savunuyorum ama tabi pro daha az voltajla daha yüksek frekans vaadedebilir.buna sözüm yok.ama hız konusunda cok fazla fark oluşturmaz sadece voltaj farkı ve ısı farkı oluşturur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAGILE -- 5 Ekim 2012; 18:09:00 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.