Şimdi Ara

Hattım Ne Kadar Hızı Destekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hattımda sürekli özellikle akşamlar 2 dk da 1 kopma oluyor ve internet hızım 1.60 kbps hat değerlerime baktım da snryi bulamadım dwnstream iyi fakat diğerlerini anlamadım .. resim .. yorum atarmsnz

• sınırdasın ama 4 ü dene
  • 4 deneyebilirsin ama sınırda kalacaktır.
  • TTNet 8e kadar destekli hattım yani yükselttircem de kaça kadar cıkartırım ve niye sınır koyuldu o koyulan sınırı ttnet mi koyuyo
  • Hayır sen bizi yanlış anladın. Hat değerlerin müsait olmadıgı için hız arttırmaya kalksan snr sınırda kalacak ve sorunlar başlıyacak. Sanırım biz biraz açık yazmalıydık .
  • Bende snr arıyordum snr margin bende yazmıyor bulamadım hangisi orada snr anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

Hayır sen bizi yanlış anladın. Hat değerlerin müsait olmadıgı için hız arttırmaya kalksan snr sınırda kalacak ve sorunlar başlıyacak. Sanırım biz biraz açık yazmalıydık .

-----

Sanırım snr yi buldum o downstream kısmı downstream sınırı vs. internet hızım 0.88e düştü ya :/ noldugunu anlamıyorum 1.70ti sabah ama kesinti yok önceden kesiliyodu .. SNR yi yükseltebileceğim program var mı rt103 e göre ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayır , snr üzerinde oynayamazsınız. isterseniz arıza kaydı bırakın.
  • quote:

hayır , snr üzerinde oynayamazsınız. isterseniz arıza kaydı bırakın.

DMT diye program varmış ya indirdim bastım bişilere ama anlamadım
    Ya arıza kaydı bırakıyorum gelen yok anlamadım gitti arıyolar sorun çözüldü mü diye yok diyorum tmm teknik destek ekibi en yakın zamanda varıcak diyolar temmuz 10 - 15inden beri yok yok yok

• quote:

Orijinalden alıntı: losewin

quote:

Ya arıza kaydı bırakıyorum gelen yok anlamadım gitti arıyolar sorun çözüldü mü diye yok diyorum tmm teknik destek ekibi en yakın zamanda varıcak diyolar temmuz 10 - 15inden beri yok yok yok

O Dmt Tool programı forumda daha önce belirttiğim gibi Telnet üzerinden 'adsl configure --snr' komutuyla Snr talebini yükseltmeye yarıyor ama hepsinde yani tüm hatlarda işe yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Ekim 2012; 21:29:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

quote:

O Dmt Tool programı forumda daha önce belirttiğim gibi Telnet üzerinden 'adsl configure --snr' komutuyla Snr talebini yükseltmeye yarıyor ama hepsinde yani tüm hatlarda işe yaramaz.

• Bugün ttnet destek ekibi geldi ve dolabda biraz arıza varmış düzelttiler ve yanımızdaki direkten yeni kablo cektik fakat aynı bi fark yok 0.80 gözüküyor kopma yok yani günde 1 kez :) ama yavaş :( napabiliriz
  • quote:

Bugün ttnet destek ekibi geldi ve dolabda biraz arıza varmış düzelttiler ve yanımızdaki direkten yeni kablo cektik fakat aynı bi fark yok 0.80 gözüküyor kopma yok yani günde 1 kez :) ama yavaş :( napabiliriz

müşteri hizmetlerini arayıp hız güncellemesi yapabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Bugün ttnet destek ekibi geldi ve dolabda biraz arıza varmış düzelttiler ve yanımızdaki direkten yeni kablo cektik fakat aynı bi fark yok 0.80 gözüküyor kopma yok yani günde 1 kez :) ama yavaş :( napabiliriz

yalnız bu downstream sınırı hala aynı olur mu ki ?
  • quote:

quote:

quote:

her hız arttırımında mbit başına snr 2 rakam düşecektir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

her hız arttırımında mbit başına snr 2 rakam düşecektir.

Çabuk cevap vermen için alıntı yapıyorum :))
    YENI HAT DEGERLERIM TIKLA

• hat değerleriniz oldukça iyi , 8mbite kadar çıkartabilirsiniz.
  • quote:

hat değerleriniz oldukça iyi , 8mbite kadar çıkartabilirsiniz.

Peki 8mbite cıkarınca kopma olur mu şuana kadar hiç kopmadı yani Ben kopmadan bir bağlantı istiyorum 8 mbps sizce stabil kaç olmalı siz olsanız kaç önerirsiniz ?
  • quote:

quote:

hat değerleriniz oldukça iyi , 8mbite kadar çıkartabilirsiniz.

Peki 8mbite cıkarınca kopma olur mu şuana kadar hiç kopmadı yani Ben kopmadan bir bağlantı istiyorum 8 mbps sizce stabil kaç olmalı siz olsanız kaç önerirsiniz ?

bir güncelletin 8e , bakarsınız sorun olursa düşürürsünüz 6 ya falan.
  • XpressMusic34 başta sana sonra tüm DH üyelerine tşk ederim . Internetim gayet hızlandı 7mbit gibi bir değere fakat 10 dk içinde 2 sefer koptu acaba fazla mı yükseldi ? Yoksa ilk seferden mi oldu bilmiyorum bakıcaz görüceğiz .. 8 saatte inen şey 40 dkda iniyor :) Cok Tşk Son hat değerlerim.. son olarak bunu da yorumlarsanız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.