Şimdi Ara

3DS XL İçin Yeni Paketler Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Daha büyük ekranıyla oldukça dikkat çekici gözüken 3DS XL için yeni paket duyuruları yapıldı. Şu an için Avrupa bölgesine gelip gelmeyeceği belli olmayan bu paketlerin bir tanesinde Animal Crossing, diğerinde ise New Super Mario Bros. 2 bulunuyor. Tabii ki bu paketten çıkacak olan 3DS XL'lerin dış görünüşlerinde de farklılıklar olacak.

Animal Crossing paketinden çıkan 3DS XL beyaz renkte ve üzerinde renkli simgeler bulunuyor. New Super Mario Bros. 2 paketinden çıkan konsol ise kırmızı renkli ve üzerinde Mario dünyasında görmeye alıştığımız mantarlar, altınlar, kaplumbağalar, çiçekler ve yıldızlar bulunuyor. İsterseniz bu paketlerin kutu ve konsol tasarımlarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

• Ya bende 3DS almak istiyorum ama fiyatı biraz pahalı geliyor 3DSXL mı alsam yoksa sadece 3DS mi ? ve tahmini fiyatı ne kadar olur bide 3dS in fiyatı ne zamn düşer

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Animal Crossing teması daha güzel olmuş. eğer Mario nun tema rengindeki koyu ve soluk sarıyı çokta cırt durmayacak bir altın sarısı yapsalar veimgeler azcık daha büyüük olsa daha şık ve özel durabilirmiş.

• En iyisi (bana göre) silver + black olanı bence. Yukarıda ki tasarımlar da güzel ama ben konsollar da düz renkleri seviyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: prowent55

Ya bende 3DS almak istiyorum ama fiyatı biraz pahalı geliyor 3DSXL mı alsam yoksa sadece 3DS mi ? ve tahmini fiyatı ne kadar olur bide 3dS in fiyatı ne zamn düşer

bence xl al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.