Şimdi Ara

Vodafone ve PTT, Cep Nakit Kart hizmetini başlatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vodafone ve PTT, Cep Nakit Kart hizmetini başlatıyor






    Ülkemizin önde gelen operatörlerinden Vodafone Türkiye ve PTT işbirliği yaparak, abonelerin finansal işlemlerinde kullanabileceği Cep Nakit Kart hizmetini kullanıma sunacaklarını duyurdu.




    Hizmet, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray ve PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Osman Tural'ın katıldığı bir toplantıda tanıtıldı.




    Cep Nakit Kart, Vodafone abonelerinin PTT şubelerine gitmeden istedikleri kişiye para aktarabilecekleri ve faturasız hatlarına Cep Lira yükleyebilecekleri bir hizmet. Ayrıca Visa tabanlı bir kart olduğu için, Visa logolu tüm işyerlerinden alışveriş yapıp, ATM'lerde para çekilebiliyor. 




    Projenin hedefi ülkemizde bankacılık hizmetlerinden yararlanmayan 17 milyon kişiye, bankaya gitmeden bu işlemleri yapabilmesini sağlamak.




    Yılda 290 milyon para aktarımı ve 200 milyar liralık hacmin gerçekleştirildiği PTT, altyapısını hizmetin kullanımına sunacak.




    Cep Nakit Kart, sadece Vodafone abonelerine açık olacak. 5 TL karşılığında 444 PTT şubesinden veya Vodafone şubelerinden satın alınabilecek. 4848 aranarak da kart kullanıma açılacak. Satışlar 1 Kasım itibariyle başlayacak.




    Her aşamada SMS ile bilgilendirme yapılacak kart üzerinden, tek seferde 250TL'ye kadar para aktarılabiliyor. 35 TL altındaki aktarımlarda ücret alınmazken, bunun üzeri miktarlarda 2.5 TL işlem ücreti alınacak. Ancak kredi kartı özelliği yok. Kart ile para göndermenin yanında para alma da yapılabiliyor. Cep Nakit kart ile yıllık 3 milyon işlem yapılması hedefleniyor.




    Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, Vodafone olarak mobil finans hizmetleri konusunda dünya çapında edindikleri tecrübeleri Türkiye'ye yansıttıklarını ve hayatı kolaylaştıracak ürün ve hizmetler geliştirdiklerini, Cep Nakit Kart ile milyonlarca kullanıcının hayatını kolaylaştırmayı hedeflediklerini ifade etti. 




    PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Osman Tural ise günümüzün iş yapan, hizmet üreten kurum ve kuruluşlarının önceliğinin erişime kolaylığı sağlamak olduğunu belirterek, mal ve hizmetlerin, hızlı bir şekilde müşterilerin eline ulaştırılabileceğini belirtti.





     







  • Saçma. Turkcell'in her ne kadar çalışmasada Cep-T Paracard gibi alternatifi var.
    Tabii her zaman ki gibi kullanıcı bir türlü anlanmıyor. Gerekirse ayda 2 tl çekin, internete açık olsun diyenlerde var ama işte.

  • hala telsimden kalma bir "cep" ibaresi alışkanlığı var... doğru dürüst fatura kesemeyen operatörün visa kartını kullanmak hmmm...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DSGNRY

    hala telsimden kalma bir cep ibaresi alışkanlığı var... doğru dürüst fatura kesemeyen operatörün visa kartını kullanmak hmmm...


    fatura kesiyo ama ikire çekiyor faturayı başıma geldi hala iade etmelerini bekliyom paramı
    numarayı taşıdımda kurtuldum vodafone dan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz2424 -- 3 Ekim 2012; 17:18:00 >
  • Vodafone olmasa ne Avea ne Turkcell kendine çeki düzen verir. Yeni servisler için uğraşırdı. Turkcellin parası var , altyapısı var, elemanı çok , AVEA arkasını Türk Telekoma dayamış.

  • İnternete açarlar mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bwhiteshark

    Vodafone olmasa ne Avea ne Turkcell kendine çeki düzen verir. Yeni servisler için uğraşırdı. Turkcellin parası var , altyapısı var, elemanı çok , AVEA arkasını Türk Telekoma dayamış.

    Yahu Turkcell'in nesi vardı da kendine çekidüzen versin, 5 yılı aşkındır Telsim altyapısı kullanan bir operatör mü Turkcell'e çekidüzen verecek? Fiyatları vurdular dibe kandırdılar milleti şimdi millet ya bu ay faturam düzgün gelecek mi demeden günü geçiremiyor Avea desen başka çaresi mi vardı ne yapsın yine bunca teknik imkansızlıkla iyi durdu ayakta, istese TT onu uçuramaz mı? ama yapmıyorlar işte yani Vodafone'nun ismi geldi ama cismi hizmeti sıfır kimse kusura bakmasın, buralarda reklamını bol bol yapan çalışanları bile yoklar piyasada artık, e adamlar da ne yapsın nesini övsün gelişme yok taklit işler yanlış işler yok efendim merkezimi sel aldı da izmire taşıdım sistem geliştiriyoruz dediklerini biliriz bu forumda sene 2010!! hala online işlemlerde "bekleme yapamdan" işlem yapılamıyor. Kusura bakmayın da yorum yapın eyvallah ama "mantık" çerçevesi içinde.

    Geçenlerde bir haber Vodafone Fiber Optikte lider; İstanbul'un tamamı bitmişmiş İstanbul'da oturanlar teyit etsin, bu liderlikse Turkcell geçen mayısta Bodrum'a hat çekiyordu buna ne diyecekler? Reklamlarında bile yaratıcılık yok kardeşim anca laf sok milleti topladın 17 milyon 18 miyon diye bağırıyodun şimdi niye yok bu rakamlar? neyse sözün özü bunlar birbirine bakarak iş yapmıyorlar, işlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyorlar, Vodafone ingilteredeki gibi ücretsiz versin bakalım cihazları o zaman Vodafone geldi diyelim ya da interneti "hız limitsiz ve sınırsız" yapsın o zaman geldi derim arkadaş yoksa bana kimse "koskoca vodafone" diye övmesin kendini de kandırmasın yani




  • Urunu inceledim Turkcell'den en büyük fark sim menüden çok daha kolay ve halkın anlayacağı sesli yanıt ile para gönderimi yapmış adamlar

  • Fatura sorunları yaşayanları duydum evet. Altyapı konusunda hepsi yatırım yapıyor AVEA çok yol katetti. Fiber optikte lider Superonline, parayı bastırıyor ,kazıyor davalık olma pahasına. Vodafonenun bu yönde iddiasını göremedim. 2-3 sene sonra facetime gibi data üzerinden konuşmaya başlarız. O zaman işler ne kadar değişir göreceğiz. Tekel her zaman senin cebine zarar verir. Operasyonel karlılığı olmayan bir şirkete yabancılarda bir yere kadar destek olur. Umarım hepsi abonelerinden kendilerine yetecek pay alırda rekabet bize yarar.
  • gereksiz uygulamalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osman abim tam anadolu insanı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fusem

    osman abim tam anadolu insanı



    Vodafone deki bayan ile tam bir ruh ikizi uyumu sağlamışlar. Bu ikili varsa demedi deme Ibrahim bu kart tutar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: inexo

    gereksiz uygulamalar

    Aynen.
  • Saçma ve arkadaşların dediği gibi gereksiz.
  • Cep-t Paracard'a doğrudan rakip olarak çıkartılmış sanıyorum.
  • Dealextreme gibi sitelerde kullanılabilir mi acaba ? Bildiğim kadarıyla Cep-T paracard kullanılıyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnRe -- 20 Ekim 2012; 2:07:47 >
  • Vodafone cepmerkezleriin verdiği hizmeti hiç bir oparetör vermiyor 10 numaralar.Tarifeleri süper bence 10 numara bir oparötör...

  • Yabancılara direk pasaportla vereceklerse kullanımı olur.. Yoksa gereksiz bir şey.
  • anlamadığım şey şimdi bu karttan para çekmek için para mı yatırmak gerekiyor yoksa para çekiliyor faturaya mı yansıtılıyor.

  • çöp
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.