Şimdi Ara

Monster Hunter 3'de 1080p ve 5.1 Desteği Olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•    Nintendo cephesinin en sevilen oyunlarından biri olan ve yeni sürümüyle birlikte Wii U ile 3DS'e gelecek Monster Hunter 3 Ultimate ile ilgili bazı detaylar ortaya çıktı.

1080p çözünürlüğünde görüntü kalitesine sahip olacağı söylenen oyun, aynı zamanda 5.1 ses desteği sayesinde daha iyi bir deneyim vaadediyor. Oyunun kontrolleri ise 3DS ve Wii U'da aynı şekilde işleyecek ve ekranlar benzer bir kullanıma sahip olacak. Böylece bir konsolda oyunu rahatlıkla oynayan bir kişinin diğerinde zorlanma gibi bir ihtimali bulunmayacak.

Yapımın 3DS versiyonunda herhangi bir online altyapı ise mevcut değil. Wii U'da ise Nintendo'nun online sistemi kullanılacak. Bildiğiniz gibi serinin önceki oyunlarında oyunun sunucuları kullanılıyordu. Dolayısıyla bunun seri için bir ilk olduğunu söyleyebiliriz.

İki konsol arasındaki bağlantı az önce de değindiğimiz gibi oyunculara büyük kolaylıklar sağlayacak. Örneğin Wii U'da oynadığınız oyunun kayıt dosyalarını  ücretsiz bir uygulama aracılığıyla 3DS'e aktarmanız mümkün. Bu sayede oyun keyfiniz hiçbir zaman yarım kalmayacak.

• beni en çok güldüren olay black ops 2 ve bu oyun 1080p gelirken bu oyunların yüzde 1 i kadar grafik gücü istemeyen mario 720p geliyor.nintendo valla garip firmasın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 3 Ekim 2012; 11:18:26 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yanlış bilgi 3ds sürümünde de online olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

yanlış bilgi 3ds sürümünde de online olacak

Yanlış bilgi verme 3DS sürümünde 3Gde online yok Monster Hunter 4te var

• Haberlerde Monster Hunter başlığı gördüğümde hep bir ümitle acaba PS3 e mi geliyor diyerek haberi açıyorum ve hüsranla kapatıyorum... Bu hep böyle mi gidecek ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.