quote:
Orijinalden alıntı: Adalet
quote:
Orijinalden alıntı: kulak_kiri
biyoloji mezunuyum devlete girmek için bende düşünüyorum kayıt yaptırmayı ve bende konu sahibi arkadaş gibi acaba hangisi en iyidir diye düşünceliyim bu yüzden takipteyim
Hocam geçen senin cevabını vermiştim ama konu silinmişti.Eğer matematik seviyorsan ikitsat yaz.İktisatta matematik ağırlıklı şeyler var.Matematiği az buçuk seviyorsan işletme yaz.İşletmede çok az da olsa matematik var.Eğer ben matematikten nefret ediyorum dersen kamu yönetimi yaz çünkü kamu yönetimi sözel derslerden oluşuyor.Özelde hiçbirisinin esamesi okunmaz devlette ise hepsi aynıdır hemen hemen.Dolayısıyla kolay bitebilecek bir bölüm olan kamu yönetimini tavsiye ederim.
tşk ederim hocam peki birşey soracam açıkçası matematikle pek aram yok ama kpss içim matematik şart bu bölümlerden işletmeyi seçsem belki barışırız mat ile

ve kpss de mat. e çalışma isteği gelir ha matematiğim kötü mü anlamıyormuyum hayır sadece pratiğim yok, dedim ya aramız iyi değil vesile olur mu ki yada daha çok mu ızdırap olur bana ayrıca türev integral hiç bilmiyorum. hiç bulaşmasam mı ki mat işine soğudum biranda kamu yönetimi yazıp 4 yılda bitirip yolumu mu çizsem.
peki uluslar arası ilişkilere ne dersiniz hocam.
min. kpss puanlarına baktım 3 aşağı 5 yukarı aynı peki kadro sayısı nasıl bunların
çok mu kafa ütüledim kusura bakma bu kardeşine bi yardım ediver