Şimdi Ara

Kutulu oyunlardaki kitapçıklar tarih olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz gibi EA'in başlattığı online pass sistem Ubisoft, Sony, THQ gibi büyük firmalar tarafından kabul gördü. Artık bu firmaların dağıtımını üstlendiği ve online özelliği olan çoğu oyunda bu sistem kullanılıyor böylece 2. el alım-satımlarda daha az zarar ediyor. Son 1 ay içinde Sony'nin dağıtımını üstlendiği oyunlarda kitapçık çıkmıyor. Bu oyunlardan bazıları inFamous Collection,Ratchet & Clank Collection, God of War Saga ve Uncharted 3 Game of the Year Edition. Klavuz dijital olarak diskin içinde geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 25 Ocak 2013; 11:08:20 >

• Online-Pass isteyen oyunlarda direk diskte aktive edilmiş şekilde gelir o zaman. (:
  • Kutuya yazarlar ne varki kutuda resim oluyo onun arkasına yazılır
  • O Kitapciklar Benim Icin Cok Degerli idi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunları yarı fiyatına daha ucuz olarak PSN'den almak için bir sepet daa eklendi
  • Kitapçık koymakla ağaçlar tükenmez. Kitapçığa gelene kadar bin türlü gereksiz kesim var.
    Şimdi burada ağaç diyen insanlar gazete - dergiye de karşı çıkar. Nasıl olsa piksellide de okunur.

Fiziksel gazete, dergi, kitap ve kitapçık candır.

Kitapçık oyunla bir bütündür, ayrılamaz.
  • 1 kere açıp da kitapçığa bakmadım ama kitapçıksız olmaz be.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

Gazete, dergiler, posta-kargo zarfları, koliler, defter ve kitapların bir kısmı vs. geri dönüştürülmüş malzemeden yapılıyor. Konunun amacı çevre bilinci oluşturmak değil. Şu zamana kadar en fazla 5-6 oyunun kitapçığı açıp tamamını okumuşumdur. 5-6 milyon satmış bir oyunun yarısı benim gibi olsa gereksiz masraf, gereksiz kaynak kullanımı. Bence bu dijital klavuz sistemi daha iyi.

Ben eski kafalıyım. Gerek o kitapçığa dokunacağım, gerek o kitapçığı koklayacağım, gerek o kitapçığı okuyacağım.
    Birde kitapçıksız kutu boş gibi duruyor, hafif duruyor, yarım duruyor, eksik duruyor.

• Güzel uygulama ilk açtığımda şöyle önlü arkalı bakıyordum sadece çıkartması ayrı eziyetti bükülecek edicek diye.
  • küçük bi artbook niteliğinde o kitapçıklar.Örneğin mgs4 ün kitapçığı.Yani oyun hakkında birşeyler öğrenmek istiyorsam oyuna girmem lazım öyle mi?Saçmalık...
  • Kitapçıklar candır. Canım sıkılınca gepsini gözden geçirir temizlerim. Belkide kutulu oyun almamın tek nedeni.

• Korsan kullandığım için bana hava hoştu ama orjinal kullananları düşünürsek bence kalkmamalı.Özellikle oyunun update'lerini indirirken okuduğunuzda bir nebze de olsun açlığınızı doyuruyordur.Bence hem dijital, hem de normal şekilde olsun.Şu online pass sistemide canımı iyice sıkmaya başladı
  • Kalkmamalı. Kitapçıklara bakıyorum bazen ama çok fazla baktığım söylenemez.
  • Kitapçıkları kaldırıp, fiyatları biraz düşüreceklerse tamam olabilir, yapsınlar.
    Ama hem kitapçıkları kaldırıp, hem de fiyatları hala aynı tutacaklarsa, ağaç falan bahanedir.
  • Nerden neyı kısalım dıyerek yakında kutuyuda kaldırıp zarf ıcınde falan satarlar oyunları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitapçık o kutunun süsü gibi... O olmadığı zaman kutu boş gibi geliyor insana
  • Kitapçıklar kalkar da fiyatları aynı tutarsa olmaz işte. En az 5-7$ indirim yapmaları lazım.
  • Kitapçık gerçekten güzel bazıları siyah beyaz oluyor ayar oluyorum onlara
  • Bir iki seneye kitapçıklı oyun falan kalmayacak gibi geliyor banada
  • Kitapçık ayri bir hava katıyordu hani ..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.