Şimdi Ara

Samsung Galaxy Note II için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
6.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Samsung Galaxy Note II için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı




    Samsung, hafta içerisinde düzenlenen bir etkinlikle yeni telefon-tablet melezini dünyada ilk defa Güney Kore'de satışa sunmuşu. Bu organizasyon sonrası firmanın resmi Youtube kanalından Note 2 ile alakalı yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Cihazın donanım özelliklerinden çok kullanıcı arayüzüne entegre edilen yazılımsal yeniliklerine dikkat çekildi. Yaklaşık bir ay önce duyurulan telefonun tanıtımı sırasında açıklanmayan bazı özellikleri de bu video sayesinde gün yüzüne çıkmış oldu.

     

    Koreli üreticinin bazı üst düzey yöneticileri, yazılıma odaklanacaklarını ve çeşitli sektörlerde elde ettikleri tecrübelerini yazılıma daha iyi yansıtabilmek için çaba göstereceklerini ifade etmişlerdi. Bunun ilk sinyalleri önceki yıllara oranla daha farklı bir yapıyı benimseyen Galaxy S3 ile verilmeye başlamıştı. Son olarak uluslararası pazara sürülmek üzere olan Galaxy Note 2, S Pen teknolojisinin de yardımıyla bir hibrit cihaza uygun çok yönlü yazılımıyla üreticinin verdiği sözü yerine getirmek için uğraştığını kanıtlamıştı. Android'li telefon, S Planner, S Memo, Quick Command, Shape Match gibi özel stylus kalemiyle kullanılabilen içeriklerin yanı sıra dört çekirdekli bir çipset ve 2GB sistem belleğine sahip olması sayesinde gelişmiş çoklu görev özelliklerini de beraberinde getiriyor.

     

    Galaxy Note II ile aramalar sırasında veyahut herhangi bir işlemi telefonun ekranı üzerinde gerçekleştirirken yardımcı içerik sayesinde hem not alıp hem de bu işlemi sürdürmenin mümkün olduğunu biliyoruz. İzlenen videonun istenilen boyutta bir başka uygulamayı kullanırken görüntülenmeye devam ettiği Popup Play fonksiyonu da aygıtın sağladığı faydalar arasında yer alıyor. Ancak son tanıtım videosunda sergilenen ve daha önce görmemiş olduğumuz Multi-view özelliği çoklu görev yetilerinin daha ileri bir seviyeye ulaşabileceğini kanıtladı. Güney Kore'de tüketiciyle buluşan Note 2'lerde mevcut olan bu yazılımsal yenilik, belirli bir işlem listesindeki istediğiniz iki görevi ekranı ikiye ayırıp aynı anda çalıştırabilmeyi ve boyutlarını ayarlayabilmeyi mümkün kılıyor. Yalnız şuan için uluslararası ürünlerde böyle bir özellik bulunmuyor. Multi-view adlı yeniliğin bölgesel olmadığı ve yakında tüm Note 2'lerde erişilebilir hale geleceği düşünülüyor.

     

    Ergonomik hale getirilen ve ekranla temas etmeden görüntülenen içerikler hakkında ek bilgi ve önizleme penceresinin açılmasına imkan tanıyan Air View ile daha gelişmiş bir hal alan S Pen, 1.6GHz hızındaki Exynos 4 Quad işlemci ve Android 4.1.1 Jelly Bean işletim sistemiyle oldukça akıcı bir deneyim vaat ediyor. Üstelik 3,100 mAh'e ulaşan pil miktarı, Galaxy Note 2'nin çok daha uzun süre kullanılabilmesini sağlıyor. Tüm bu donanım ve yazılım özelliklerinin gösterildiği tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. 

     







  • Multi window mukemmel bi ozellik..Sistem boyle gelistirilir iste

    Allah aşkına şu video yu izleyip hala ios stabil gibi basit ve komik söylemlerle gelmeyin artık ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • note 2 olmuşsun!
  • Oy oy oy... Cebimde 3-5 cihaz taşıyamam ki la. Ne yapıyorlar bunlar be
  • Multiwindow çok iyi gerçekten.
  • fanboyluk gibi olmasın ama samsung diğer firmaları geride bıraktı çok yenilikçiler 1-2 senedir
  • Malesef rakip firmanın ürünlerinin hiçbirisi bu videoda görülen herhangi bir özelliğe sahip değil. Ios 6 faciasından sonra gözümüz yenilik gördü. Bir kez daha tebrikler samsung

  • Güzel Tablet...
  • Note 2 de android bambaşka.

    Harika geliştirmişler. Yani anlıyacağınız cihazı 5.5 inc yapıp tablet telefon segmentine girmekle olmuyor bu işler.Samsung androidte ek yazılıma destek veren tek firma. Ötekiler arayüzü portlayıp sürüyor.
  • paranın gözü kör olsun :(((
  • Aşık oldum la bu telefona
  • samsung farki...

  • bu cihaz harbi alinir.ama fiyatini gormeden alinir demekte pek iyi bisey degil.fiyati gorelim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: wox

    bu cihaz harbi alinir.ama fiyatini gormeden alinir demekte pek iyi bisey degil.fiyati gorelim.

    Pahali. Avrupada S3 den 100eu daha pahali, 550eu. Ama genede lumia 920den 50eu daha ucuz ve en ilginci daha hafif. Nokia bu fiyatlarla bu canavarlara karsi nasil rekabet etmeyi planliyor bilmiyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkaura -- 1 Ekim 2012; 8:55:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi güzelde cok büyük yav. Nasıl taşınır ki bu:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cok guzel cihaz olmusta herkesin reklamdaki gibi ekrana kucucuk olunakli yazilar yazip guzel resim cizebilecegini zannetmiyorum :D yaziyi ilk basta ekranin tamamina yazip sonra kucultme varmiydi ekranda hatirlamiyorum ama umarim vardir :) lg optimus gye super derkrn birde bu cikti basimiza yazilimla cosmus samsungda ne yapsam bilemedim ?

  • multitasking in dibi olmuş multiwindow. tebrik etmek lazım. süper cihaz olmuş.
  • Multiview özelliğine gerçekten hasta oldum. Onu bile verseler razıyım.

  • Gerçekten bende bayıldım ama bu cihaza telefondan çok , iyi ihtimal "mini tablet" adlandırması uygun.

  • hayran kaldım , adamlar kalemle yapılabilecek herşeyi eklemişler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.