FARUKKK;D500 den mail çekme konusunda da bilgi verirmisin ,ayarlarımı yaptırmıştım ama dün yapamadım ,maillerim gitmedi 40 kontörüm gitti durduk yere biraz yardım lütfennn
arkadaşlar topik başlığında d900 kulaklık sesinin çoğaltılması yazıyor fakat d900 atit bi ayar yok... Yada ben göremiyorum Yardımcı olursanız sevinirim
arkadaşlar topik başlığında d900 kulaklık sesinin çoğaltılması yazıyor fakat d900 atit bi ayar yok... Yada ben göremiyorum Yardımcı olursanız sevinirim
İLK BAŞTAKİ KODLAR D 900 EDE OLUYOR
aposr Tarih 31 Mayıs 2007; 17:06:00 bu ayarlar u600 e olurmu
BÜYÜK İHTİMALLE OLMAZ AMA DENEMEK LAZIM BEN DENEMEDİM DAHA
Teşekkürler arkadaşım... Fakat tarif ederken ıss kulaklık kazancı diyor d900 ıss yok varsa varsa ııs var bu mudur yani. Yapan biri varsa bunu d900 menüsünü baz alarak anlatırsa sevinirim. Yoksa bilgi havada kalacak. Saygılar....
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
quote:
Orjinalden alıntı: bluerose34
Teşekkürler arkadaşım... Fakat tarif ederken ıss kulaklık kazancı diyor d900 ıss yok varsa varsa ııs var bu mudur yani. Yapan biri varsa bunu d900 menüsünü baz alarak anlatırsa sevinirim. Yoksa bilgi havada kalacak. Saygılar....
quote:
Orjinalden alıntı: farukkk
quote:
Orjinalden alıntı: bluerose34
evet arkadaşım odur ama d 900 de çok fazla aşırı bir yükselme olmıyor diğer modellerde çok yükseklik kazandırıyor d 900 de mp3 gain programını googleden aratarak yükleyin mp3 lerin sesini yükselterek telefona atın şahane ses elde edersiniz çok basit ve kullanışlı bir program
selam arkadaşım bende bi d820 var ve sesini yükseltmek istiyorum nasıl olacak mu verdiğin kodlar işe y6arar mı cevap bekliyorum arkadaşım bide kulaklık için de yükseltmek istiyorum ben mp3/4 formundayım bi sorun olursa danışabilirsin