Şimdi Ara

Intel Geliştiriciler Konferansı 2012'deki yenilik ve gelişmeleri değerlendiriyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Intel'in her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiği, bu sene 15. yılını kutlayan Geliştiriciler Konferansı'nda yine çok sayıda yenilik ve gelişme vardı. Bu videomuzda kısaca IDF olarak bilinen etkinliği değerlendiriyor, yaşananları masaya yatırıyoruz.

     

     



  • video sonunda 64gb tek modül rammi göründü banamı öyle geldi...

  • Mobil için kesinlikle bir video optimize şeysi lazım 154 MB nedir ya ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videolar Youtube'a yüklense, otomatik olarak mobil versiyonu da olur.

  • zaten harici gpu lu bir pc kullandığım için en önemli gelişme güç tasarrufu ve performans artışı.
    ddr 4 ramler için 2014 ü bekleyeceksek fena :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci501 -- 28 Eylül 2012; 14:18:18 >
  • youtube olursa reklam olmaz, reklam olmazsa para olmaz, para olmazsa bu adamlar işlemci mi kemirsinler evlerinde?

  • ultrabook alasım geldi

  • ARTIK SANAL STÜDYO ORTAMINI Bİ KENARA BIRAKIP GERÇEK BİR ORTAMDA PROGRAMLARINIZI SUNMANIZIN ZAMANI GELMEDİMİ SİZCE

  • Eskiden olsa anlattıklarınız hikaye yada hayal ürünü olduğunu düşünürdüm.Teklonoji harika yerlere doğru gidiyor.Belki intel insanların beynini kontrol edecek yada bilgisayarların hata tespit yönteminde olduğu gibi isanların hastalıklarını tespit etmede kullanacak.Ayrıca şimdiden 2014 için bir bütçe ayırmalı yeni teklonojilere sahip olmalıyız ddr4'le beraber düşük güç tüketimli yüksek performans ürünleri heralde çoğu kişi hayal ediyordur.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: omura_vs

    ARTIK SANAL STÜDYO ORTAMINI Bİ KENARA BIRAKIP GERÇEK BİR ORTAMDA PROGRAMLARINIZI SUNMANIZIN ZAMANI GELMEDİMİ SİZCE

    Merhaba,

    Programlarımızda yeni bir stüdyo daha kullanmaya başladık.

    Örneğin 2si1 programımızı ve Mobilite'yi yeni stüdyomuzda çekiyoruz;
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Mobilite-iPhone-5in-performansi-Galaxy-S-iV-iddialari-LG-Optimus-G-Galaxy-Note-ii-ve-daha-fazlasi.htm

    İlginiz için teşekkür ederim.

    İyi forumlar dilerim.

    Sevgiler,




  • Yeni stüdyo güzel, fakat bu stüdyoyu da devam etsin bence.

  • program harika olmuş. Ultrabook lar fena geliyor intel ciddi asılıyor bu işe.

  • Sayfa açılıyor yarım saatte video açılıyor yarım saatte Allah tan **** falan kullanıyorum yoksa siteye giriş imkansız olabilir. Bu sitenin düzgün çalıştığı zamanlar belirli saat aralıkları falan varmı acaba lütfen bilgilendirin. Bu nasıl bir sitedir ya siteye sponsor olan yok host firması yok ssd firması falan acıyorum onlara büyük prestij kaybı yaşadıkları kesin. girmeyin arkadaşlar bu foruma 2 gün kimse girmesin bakın nasıl çarka geliyorlar.
  • akıllı telefon piyasasındada böyle geliştirmeler olsa ne kadar güzel olur.arm tabanlı işlemciye benzer bir işlemci çıkarsalarda güzel olurdu.bir tane intel işlemcili telefon vardı hatırladığım kadarı ile ondada işlemci üzerinde wifi çipi yoktu.ayrıca ttnet kotasız bağlantı kullanıyorum videoyu iyi açtı ama aylık fiyat sabit durmuyor bir 81 tl bir 61 tl dir gidiyor.mobil video için geliştirme yapasalar güzel olur.mp3 olarak video yu indirmek pekte romantik değil.

  • gerçekten sanal ortam hiç iyi olmuyor.Videoda ara tanıtım videoları olmasa izlenmeyecek neredeyse.Arkadaki tv cümbüşü aşırı dikkat dağıtıyor.ayrıca pekte teknoloji ile ilgili bi hava katmıyor bilakis sanki televizyon stüdyo ortamı gibi.
    Mobiliyeti çektiğiniz yeni ortam bence çok güzel.Konuya göre 2 lcd tvden yapılan sunumlarda dinamik bir yapı katıyor.Bence sanal ortamlar temelli çıkarılmalı.Sanal ortam kullanan bir tek dhyi biliyorum.Herzaman doğallık daha iyidir.Sunumdan ortama kadar herşey doğal olmalı.Fark atmak niyetindeyseniz bence zaten içerik olarak fark yaratıyorsunuz.

    İçeriğe değinmek gerekirse benim en çok ilgimi çeken nokta artık işlemci üreticilerin ciddi anlamda güç tüketiminine odaklanmış olması.Tabi bunun yanında performans artışlarıda dikkat çekici.

    diğer bir dikkat çekici nokta kinect gibi teknolojilerin daha fazla yaygınlaşması.Hadi hayırlısı bakalım...





  • Intel'in görüntü takip kameraları için Creative ile işbirliğinde olması çok heyecan verici. Microsoft Kinect - AMD ile Intel - Creative takımlaşmaları oluştu.
    Mastercard ile AMD de anlaşsa çok harika olur, ultrathin bilgisayar alırken o kolaylık olmazsa çok yazık olur AMD Kaveri dizüstülere.
  • Tamda ultrabook alacakken. İyi oldu bu iş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mako3e

    youtube olursa reklam olmaz, reklam olmazsa para olmaz, para olmazsa bu adamlar işlemci mi kemirsinler evlerinde?


    Yav, nedir bu Youtube'da reklam olmaz dayatması, Dünyanın en büyük oyun Sitesi IGN, Youtube sayfasında bulunan videoların başına gayet güzelce reklam koyabiliyor. Üstelik orada reklamı geç butonu da yok, mecbur izletiyor sana. Belki de bunu kullansanız daha iyi olur sizin açınızdan.

  • Bu ikiliyi seviyorum, çok bilgilendirici çok güzel videolar çekiyorlar. iPhone 5 incelemesini de bekliyorum Mesut ve Erdi abiden.

  • Youtube channel olayına bakın amapara kazanilmaz diye birşey yok ordan kazananlarda var ama neyse zaten youtube abuk sabuk videolar yukletiyo tepki olsun girmeyin oraya ama videoyu biraz daha kirpin bence ;)240 p bile çok

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.