Şimdi Ara

UV VE DTG DTF MAKİNE ÜRETİMİ (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
965
Cevap
31
Favori
143.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • egel2458 kullanıcısına yanıt
    evet versiyon versiyon v3.00.01.06 yokmuş versiyon sondan 08 ve daha üst versiyonlar varmış oyüzden yokmuş sizde bu versiyon var mı
  • Sizin yazıcının düşük versiyon olması diğer tüm versiyonlarla uyumlu olması anlamına gelir. Samsungun 2 modeli hariç diğer tüm modellerine düşük versiyon atamazsınız ama yüksek versiyon ile guncellemesini yapablirsiniz. Yani 07-08-09-10-13 olan versiyonlarda sizin versiyonla uyumludur
  • Samsung scx-4725FN

    SERİ NO : 9189BABP926140B

    REV. 0.1

    yardımlarınızı bekliyorum
  • ŞIRNAK ta öğretmenim okul yazıcısında resetleme sorunumuz var markası samsung sl-m2675f

    resetleme yazılımı var mı yada yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?
  • bu konularda kartuşbankası arkadaşımıza güvenebilirsiniz benim yazıcının arızalarını da onlar yaptı güvenilir firmasıda kendiside sağolsun
  • Merhabalar geçenlerde yazıcım pad dolum hatası verdi reset attım bir iki yazdırdı tekrar hata verdi sonra bende alttaki pad kısmın açtım ve temizledim sonrasında ise bütün led ışıklar yanıp sönmeye başladı.Bir türlü gerekli yardımı bulamadım bende tekrar reset programı ile bir şeyler yaptım yazıcım sx235w iken şimdi tx230 oldu. Çözümü var m? yok mu? bilmiyorum ama varsa yardımcı olursanız mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paradox61

    Merhabalar geçenlerde yazıcım pad dolum hatası verdi reset attım bir iki yazdırdı tekrar hata verdi sonra bende alttaki pad kısmın açtım ve temizledim sonrasında ise bütün led ışıklar yanıp sönmeye başladı.Bir türlü gerekli yardımı bulamadım bende tekrar reset programı ile bir şeyler yaptım yazıcım sx235w iken şimdi tx230 oldu. Çözümü var m? yok mu? bilmiyorum ama varsa yardımcı olursanız mutlu olurum.Şimdiden teşekkürler.

    cihazın epprom bilgileri deyişmiş çözümü var maliyeti 20 tl ama cihazı göndermeniz gerekiyor ve işlem süresi 2 gün ile 1 hafta arası
  • teşekkürler Ahmet Bey bir durum değerlendirmesi yapıp ben sizden gerekirse adres alırım ona göre işlem yaparız eyvallah.
  • Bazı arkadaşlar kendini çok uyanık sanıp sanki yazılımı kendileri yazmış gibi ücret talep etmekte! Buyrun size ücretsiz'i.

    Samsung ML-2160W ML-2165W ML-2168W Firmware V3.00.01.15 fix

    https://yadi.sk/d/MDVKnkV5dYhwY


    Samsung ML-2160W ML-2165W ML-2168W Firmware V3.00.01.14 fix

    https://yadi.sk/d/oHy3Kv2MdYiVy



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djtomcat -- 22 Aralık 2014; 21:33:35 >
  • Keşke kendinizi bu kadar uyanık sanmasaydınız.
    Paylaşılan yazılımın yüklenmesi sonrası çalışmayan yazıcılar için destek isteyen kullanıcılar olursa ücret karşılığı yardımcı olurum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djtomcat

    Bazı arkadaşlar kendini çok uyanık sanıp sanki yazılımı kendileri yazmış gibi ücret talep etmekte! Buyrun size ücretsiz'i.

    Samsung ML-2160W ML-2165W ML-2168W Firmware V3.00.01.15 fix

    https://yadi.sk/d/MDVKnkV5dYhwY


    Samsung ML-2160W ML-2165W ML-2168W Firmware V3.00.01.14 fix

    https://yadi.sk/d/oHy3Kv2MdYiVy

    paylaşımın için öncelikle teşekür ederim çalışıp çalışmadığını bilmiyorum ama yazılımı biz yazmasak da yurtdışından beli bi üçrete mukabil alınıyor ve bu şekilde bazı yapan cı sitelerde fix ler var bazıları calışıyor bazıları calışmıyor bazıları beli bi süre calışıyor yazılımlar hakkında bi yorum yok denemek lazım




  • Valla Arkadaşlar kusura bakmayın,

    ben Almanya'da doğmuş, büyümüş ve okumuş biri olarak şunu açık ve net söyleyebilirim: Elindeki on paralık bir chip reset yazılımını bulunmaz hint kumaşıymış gibi satmaya çalışan bazı arkadaşlar var, yahu kimse Allah rızası için birşey paylaşmaz mı?

    Ayrıca millet olarak bilgi paylaşımını sevmiyoruz, tam aksine bilgiyi sır gibi saklıyoruz!

    Millet olarak yardımlaşmayı öğrenmemiz gerek.
  • samsung 1660 yazıcım var.
    v1.01.00.30(LF)
    Seri: Z4WKBKAZ300639K acil yardımlarınızı beklemekteyim
  • djtomcat kullanıcısına yanıt
    Yazıcıların reseti ile ilgili hiç bir bilginiz ve tecrübeniz olmadan boş yere yorum ve yardım yapmanız sanırım yurt dışında yaşadığınızdan. Yapmaya çalıştığınla "kendince iyilik" kaç kişiyi mağdur edeceğinizi tahmin ediyormusunuz. Yada şöyle sorayım. Mağdur edeceğiniz kaç kişinin mağduriyetini karşılayabilirsiniz. Şuan kullanılan cihazların yazılım kaynaklı arızalı olanları hep sizin gibi düşünen kişilerin yazıcıları ile dolu. Bırakın "Elindeki on paralık bir chip reset yazılımını bulunmaz hint kumaşıymış gibi satmaya çalışan" kişiler yapsın. Boş yere kimse mağdur olmasın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djtomcat

    Valla Arkadaşlar kusura bakmayın,

    ben Almanya'da doğmuş, büyümüş ve okumuş biri olarak şunu açık ve net söyleyebilirim: Elindeki on paralık bir chip reset yazılımını bulunmaz hint kumaşıymış gibi satmaya çalışan bazı arkadaşlar var, yahu kimse Allah rızası için birşey paylaşmaz mı?

    Ayrıca millet olarak bilgi paylaşımını sevmiyoruz, tam aksine bilgiyi sır gibi saklıyoruz!

    Millet olarak yardımlaşmayı öğrenmemiz gerek.

    tabi haklısın şuan yazmış olduğun konun en başın dan sonu kadar okursan bur elimizde olan yazılımalar ile zaten yardımcı oluyoruz bilgi paylaşıl dıkca deyer lenir başarılanın devamını diliyorum paylaşımalarının devamını bekliyoruz araştırmak iyidir

    iyi frumlar




  • egel2458 arkadaşım boş boş konuşma, biliyorum belki ekmeğine mani oluyorum ama ofisimizde yer alan 2 tane yazıcınında resetini ben bu yazılımlarla yaptım!

    İnsanları korkutarak zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışma. Kimsenin mağdur olacağı yok ama anlaşılan bazı leş kargaları bu durumdan rahatsız oluyor.

    Konuylada ilgili beni bir yere bağdaştıracak şekilde cevap yazma artık yeter. İsteyen parasıyla yaptırır isteyen ücretsiz.

    ayrıca beni eleştirmekten vazgeç yoksa seni bir mali denetime sokarım sen zararlı çıkarsın bilmiş ol!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djtomcat -- 24 Aralık 2014; 14:26:02 >
  • djtomcat kullanıcısına yanıt
    1- "bazı leş kargaları" Ben size hakarette bulunmadım. Uslubunuzdan ne tarz biri olduğunuz ortada.
    2- Sizin gibi forumda bedava yazılım paylaşan ve sizlere güvenip bu yazılımları yükleyen kişilerin kaç tanesine yardımcı olduğum da ortada.
    3- Bana haktan hukuktan bahsediyorsunuz ya sözüm ona hangi aklın ve mantığınızla bunu anlamış değilim. Madem maliye ilgili bu kadar takıntılısın siz neden orjinal kullanmayıp dolum yaptırıyosunuz. Bu tutarsızlıkla hiç bi yere varamazsınız.
    4-http://clip2net.com/s/39nrw25 buyrun paylaşım yaptığınız dosyanın kaynağı. Eğerki burda yer alan crum ve seri numarası sizin yazıcınızınsa doğrudur çalışmıştır. Değilse geriden çalışmıştır.
    http://clip2net.com/s/39nsioM bu orjinali
    http://clip2net.com/s/39nsumB buda türkçesi

    20130722_ML2160W_2165W_2168W_V3.00.01.15f bu paylaştığınız yazılım ise muadil çiplerin yazıcıda hata vermemesi için kullanılan yazılımdır.
    Yani işin özü siz ekmeğime yağ sürüyorsunuz bırakın mani olmayı. Bu yazılımları yükleyip yazıcının çipsiz çalışması mümkün değildir. Forumda biraz benim geçtiğim konuları takip ederseniz bu kadar gülünç duruma düşmezsiniz. Buyrun size yazılımların çalışmayacağını kanıtlarıyla ispat ediyorum. Siz çalıştığını ispat edin ben ÖZÜR dilemeye hazırım.
    Tamam anladım yardımcı olmaya çalışıyorsunuz yada çalışmaya çalışıyorsunuz lakin herkes bildiği işi yapsın.Bilmediği konu hakkındada yorum yapmasın.

    Niyetim sizinle münakaşa etmek değil, aynı konu SCX3200 ile ilgilide olmuştu. o konuyu okursanız beni daha iyi anlayacağınızdan eminim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_58065074/key_Samsung+Scx+3200+.V09+Reset+Yazylymy+%28Paranyzy+kaptyrmayyn%29/tm.htm




  • Maliye ile toner dolumunu bağdaştıracak kadar gerizekalı birine cevap vermeye gerek yok herhalde.
  • Merhaba arkaaslar bende samsung ml 2165 yazici var tonerim bitii doldurmak icin reset atilmasi erekiyornmus bu konuda bilgisi olan varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hmen

    Merhaba arkaaslar bende samsung ml 2165 yazici var tonerim bitii doldurmak icin reset atilmasi erekiyornmus bu konuda bilgisi olan varmi?

    yazıcı bilgileri crum serino versiyon
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.