Şimdi Ara

CANON 610 - 530DAN ÇOK ÇOK DAHA MI İYİ!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 530 alma kararını vermiştim ama almışken arada fazla fiyat farkı yoksa daha iyi olsun isterim.

sizce 610 530 dan çok daha iyi bi makinamı

4 pille çalışması avantaj mı veya dezavantaj mı ( bana dezavantaj gibi geliyo)

lcd ekranın oynar olması çok mu önemli

bide 530için manuel odaklama yok diyo özellikler de bu doğru mu

yani uzun lafın kısası fiyatı da işin içine katarsak kesinlikle hangisini önerirsiniz!!!!

kullanan arkadaşların fikirlerini acilen bekliyorum....

( Ah be alamadık ama galiba kendimi almaya yakın hissediyorum)

• 1: avantaj tabiki niye mi? daha çok resim çekme imkanı(tabi özelliklerine göre daha çok enerji harcıyor ama diğerinin 2 katı değil)Ayrıca makinanın ağır olması kavrama ve denge açısından daha iyi.Yok ağır olmasın cebimde taşıyacağım diyorsan zaten sony alacaksın

2:çok önemli değil ama güneş yansıması veya boyunun yetmediği(veya eğilemediğin) yerleri rahatça görürsün

3:kullanmadım baktığım sitelerde var diyor.

Bulduğun fiyatları söyleseydin yorum yapabilrdim ama 610 1cm macrosu ve dahada önemlisi 1/1,8" sensörüyle çok çok öne geçiyor.En yüksek çekim hızıda 1/500 daha fazla ayrıca ekran boyutu ve oynamasıda cabası.Arada 150-200ytl oynuyorsa 610 alınır derim ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derkin -- 13 Nisan 2006; 12:25:16 >
  • dediğin miktara yakın bi fark var daha tam araştırmadım ama 610 a daha yakınım diyebilirim..!!!

quote:

Orjinalden alıntı: derkin

1: avantaj tabiki niye mi? daha çok resim çekme imkanı(tabi özelliklerine göre daha çok enerji harcıyor ama diğerinin 2 katı değil)Ayrıca makinanın ağır olması kavrama ve denge açısından daha iyi.Yok ağır olmasın cebimde taşıyacağım diyorsan zaten sony alacaksın

2:çok önemli değil ama güneş yansıması veya boyunun yetmediği(veya eğilemediğin) yerleri rahatça görürsün

3:kullanmadım baktığım sitelerde var diyor.

Bulduğun fiyatları söyleseydin yorum yapabilrdim ama 610 1cm macrosu ve dahada önemlisi 1/1,8" sensörüyle çok çok öne geçiyor.En yüksek çekim hızıda 1/500 daha fazla ayrıca ekran boyutu ve oynamasıda cabası.Arada 150-200ytl oynuyorsa 610 alınır derim ben.

• A610 un en yüksek çekim hızı 2500 dür 500 değil. Ayrıca dönen lcd ekran çok çok önemli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasankeyf

530 alma kararını vermiştim ama almışken arada fazla fiyat farkı yoksa daha iyi olsun isterim.

yani uzun lafın kısası fiyatı da işin içine katarsak kesinlikle hangisini önerirsiniz!!!!

1) Kesinlikle A610, A530'dan çok daha iyi bir kamera
    2) 4 Pille çalışması bence avantaj, daha fazla fotoğraf ve video çekebilme imkanin var.. Zırt pirt pil değiştirme derdin minimum'a iner.. ama göreceli bir kavram bu... 2 pili tasımak,4 pili tasımaktan tabiki daha kolay.. ama kesinlikle bir dezavantaj değil bu!
    3)LCD Ekrani bir kere çok karizma, kamerayi diğerlerinden farklı kalıyor... Ayrıca makro çekerken oldukca faydali oluyor... Yine çok günesli ortamalarda yansıma le ekrani gorememe zorlugu minimuma iner hareketli ekranla... ayrıca uzanamadiğin, boyunun yetmediği ve de eğilip bakamadiğin yerlerde çok avantaj sağlar
    4) A530 Manuel bir kameradir.. A520 nin devamidir konsept olarak.. Video sinirsiz bu modelde..
    5)Gerek fotoğraf kalitesi(bizzat kullanıyorum), gerek sensor boyutu(1/1.8"), gerek Max shutter değerinin 1/2500 olması ve gerek hareketli LCD ekrani ve lcd buyuklugu ile, aradaki fiyat farkına bakılmaksizin A610 alınır diyorum. NOKTA

eğer 60 gram fazlalık için a610'u a530 a değişirsen bu makineye büyük haksızlık yapmış olursun

AYRINTILI İNCELEME İÇİN
    http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_a530%2Ccanon_a610&show=all

sevgiler
    EMRAH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 13 Nisan 2006; 15:35:58 >

• abi ayıp ediyosun aramızda gramajın lafı mı olur madem kullanıyosun, noktayı koymuşsun artık 60gram değil kilo farkıda olsa alırım onu

cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim..

neyse zaten sirkecide çalışıyorum bugün iş çıkışı bi fiyat taraması yapayım veya güzel fiyata bulan arkadaşlar varsa sirkecide yer söylerlerse sevinirim..

saygılar....
    quote:

Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

quote:

530 alma kararını vermiştim ama almışken arada fazla fiyat farkı yoksa daha iyi olsun isterim.

2) 4 Pille çalışması bence avantaj, daha fazla fotoğraf ve video çekebilme imkanin var.. Zırt pirt pil değiştirme derdin minimum'a iner.. ama göreceli bir kavram bu... 2 pili tasımak,4 pili tasımaktan tabiki daha kolay.. ama kesinlikle bir dezavantaj değil bu!
    3)LCD Ekrani bir kere çok karizma, kamerayi diğerlerinden farklı kalıyor... Ayrıca makro çekerken oldukca faydali oluyor... Yine çok günesli ortamalarda yansıma le ekrani gorememe zorlugu minimuma iner hareketli ekranla... ayrıca uzanamadiğin, boyunun yetmediği ve de eğilip bakamadiğin yerlerde çok avantaj sağlar
    4) A530 Manuel bir kameradir.. A520 nin devamidir konsept olarak.. Video sinirsiz bu modelde..
    5)Gerek fotoğraf kalitesi(bizzat kullanıyorum), gerek sensor boyutu(1/1.8"), gerek Max shutter değerinin 1/2500 olması ve gerek hareketli LCD ekrani ve lcd buyuklugu ile, aradaki fiyat farkına bakılmaksizin A610 alınır diyorum. NOKTA

eğer 60 gram fazlalık için a610'u a530 a değişirsen bu makineye büyük haksızlık yapmış olursun

AYRINTILI İNCELEME İÇİN
    http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=canon_a530%2Ccanon_a610&show=all

sevgiler
    EMRAH

• quote:

abi ayıp ediyosun aramızda gramajın lafı mı olur madem kullanıyosun, noktayı koymuşsun artık 60gram değil kilo farkıda olsa alırım onu

cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim..

neyse zaten sirkecide çalışıyorum bugün iş çıkışı bi fiyat taraması yapayım veya güzel fiyata bulan arkadaşlar varsa sirkecide yer söylerlerse sevinirim..

saygılar....
    quote:

Orjinalden alıntı: Emrah_Tr

quote:

AYRINTILI İNCELEME İÇİN

sevgiler
    EMRAH

valla sirkeci piyasasi için bir yorum yapamam ama internet üzerinde en uygun fiyat : 540 YTL
    http://www.netsiparis.com/detay.asp?kod=461045032

demekki yüz yüze konusarak ve de pazarlık yaparsan, sirkeci de peşin 500 YTL ye bile bulabilirsin bence 50 YTL ye de 1 gb lık bir mmcplus+ kart aldın mı tadindan yinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emrah_Tr -- 13 Nisan 2006; 15:56:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hayyam daki fotoğrafçılarda bayaa ucuzmuş. kesinlikle a610 al derim.
  • valla bende a530 alma arifisendeydim a610'u niye almalıyım yaw :(
  • a530 daha iyi bence yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shaun

a530 daha iyi bence yaw

daha iyi oldugu yerleri yazarsan bizi de aydınlatmış olursun
  • yok artık daha neler. a610 da sensör 1/1.8" , makro 1cm, objektif daha kaliteli ve üstün performanslı G serisi objektif, video 640x480 30 fps, minimum çekim hızı 1/2500 sn, iso 50 den başlıyo, ekran 2" ve hareketli. a530 da ise sensör 1/2.5" , makro 5cm , objektif a610 a göre daha basit fakat birçok emsaline göre çok kaliteli, video 640x480 20 fps , minimum çekim hızı 1/2000 sn , iso 80 den başlıyor, ekran 1.8" ve hareketli değil. bu arada bence a610 un dört tane pil kullanması da önemli bir avantaj. ben 2100 mah lık pil kullanıyorum ve 1 hafta da anca bitirebiliyorum.
  • dostum 610 kesinlikle daha üstün bi makiana.hareketli lcd si,yukardaki arkadaşın dediği gibi 1 cm den makro .bütceni fazla sarmayacaksa kesinlikle a610 al.zaten a530 da o kadar ucuz bi makina değil.bence vermişken biraz daha ver a 610 al.
  • peki ozaman ya A540 ile A610 u karşılaştırısanız hangisi ağır basar ?
  • bende a530 var a540 dan tek farkı biri 6 digeri 5 mp ha birde lcd ekran boyutu birinde 1.8 digerinde 2.5 inc.a530 yeterli bir makinedir bence istedigim çekimleri yapabiliyorum..a610 "tabiki daha iyi bir makine" ama bu farkı gözümüzle kestirebilmek için çok çok profosyonel çekimler yapmak gerek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shaun

peki ozaman ya A540 ile A610 u karşılaştırısanız hangisi ağır basar ?

benimkisi asla fanatiklik felan değil
    zaten ikisi de canon
    yine Canon a610 derim, a540 ın tek avantaji 2.5 inch ekranı ama lcd nin çözünürlüğü pek iyi değil
  • ben farklı bir şey mi dedim?İyi oku istersen.Ekrannın dönme önemide kişiden kişiye değişir.önemini sen belirleyemezsin.Belki adamın kısa tripodu var.Zırt pırt eğilip fıtık mı olsun?
    quote:

Orjinalden alıntı: JakX

A610 un en yüksek çekim hızı 2500 dür 500 değil. Ayrıca dönen lcd ekran çok çok önemli.
  • abi diğer topice dönmesin gözünüzü seveyim sadece bilgilerimizi ortaya dökelim..

quote:

Orjinalden alıntı: derkin

ben farklı bir şey mi dedim?İyi oku istersen.Ekrannın dönme önemide kişiden kişiye değişir.önemini sen belirleyemezsin.Belki adamın kısa tripodu var.Zırt pırt eğilip fıtık mı olsun?
    quote:

Orjinalden alıntı: JakX

A610 un en yüksek çekim hızı 2500 dür 500 değil. Ayrıca dönen lcd ekran çok çok önemli.

• kardeş bu hayyam dediğin neresi oluyo..

quote:

Orjinalden alıntı: comen

hayyam daki fotoğrafçılarda bayaa ucuzmuş. kesinlikle a610 al derim.
  • yaw arkadaşlar cuma dan önce şöyle bi sirkeciyi dolaştım 610 fiyatları 500 ile 525 YTL arası değişiyor şu 500 ytl diyen yerde makinayı açtım lcd ekranı dikkatimi çekti. kapak açılıyor ama etrafında dönmüyor acaba ben mi yanlış gördüm abi bu çin min malı olmasın

kullanan arkadaşlar bi zahmet......

(Evet almaya yaklaştığımı hissediyorum)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.