Şimdi Ara

Samsung Galaxy Music sızdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Samsung Galaxy Music sızdı





    Samsung tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan bir açıklamayla resmen dile getirilen Galaxy Music adlı yeni akıllı telefona ait ilk görüntü ve teknik detaylar internete sızdı. Cihaz hakkında çok sayıda bilgiyi gün yüzüne çıkaran Avusturyalı Telekom-Presse sitesinin haberine göre; Galaxy Music adlı bu aygıt, Samsung'un 11 Ekim'deki mobil ürün mağazasında gerçekleştirilecek Frankfurt etkinliğinde resmiyet kazanacak.

     

    S6012 model numaralı çift SIM kart slotuna sahip bir DUOS versiyonu da mevcut olan S6010 Galaxy Music, 3.0 inç büyüklüğünde QVGA (320x240 piksel) TN (Twisted Nematic) LCD ekran, 850MHz hızında tek çekirdekli ARM Cortex-A9 işlemci, 512MB RAM, 4GB dahili hafıza, 32GB'a kadar microSD desteği, 3MP sabit odaklı kamera, Wi-Fi b/g/n, Bluetooth 3.0, Wi-Fi Direct, GPS, GLONASS, FM antenli radyo, ivme ölçer, yakınlık sensörü, 1,300mAh pil, Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi ve TouchWiz kullanıcı arayüzüyle donatılacak. 110 x 59 x 12.25 mm ölçülerinde ve 107 gram ağırlığındaki müzik odaklı telefon ön yüzündeki iki büyük hoparlörle dikkat çekiyor.

     

    Android 4.1 Jelly Bean sürümüne güncelleneceği kendisi resmiyet kazanmadan müjdelenen Galaxy Music'te Samsung'un Music Hub 2.0, Game Hub Lite ve ChatON mesajlaşma servisleri ön yüklü olarak bulunacak. Müzik çalara kolay ulaşabilmek için cihazın yanında bir müzik tuşu mevcut olacak ve SRS, SoundAlive gibi ses teknolojileriyle üst düzey bir ses kalitesi sunması amaçlanacak. Cihazda maliyeti en düşük panellerden biri olan Twisted Nematic LCD'nin tercih edilmesi Güney Koreli üreticinin müzik telefonunu bütçe dostu bir çözüm olarak piyasaya süreceğini gösteriyor. 

     


    Samsung Galaxy Music sızdı


     

    Ekim ayında tüketiciyle buluşması beklenen Samsung GT-S6010 Galaxy Music ve S6012 Galaxy Music DUOS, müzik tutkunları ve gençleri hedef alan bir akıllı telefon olacak. Geçen yıl yine bu ay satışa çıkan Galaxy Y ile alt segmentte yakaladığı başarıyı tekrar etmek isteyen mobil sektörün lideri, bu yıl 370 milyon olarak ön gördüğü akıllı telefon satışlarının Galaxy S3 ve Galaxy Note II'nin yanı sıra Galaxy Music gibi ürünlerle 400 milyona ulaşabileceğini düşünüyor. Hedef, Samsung'un bir süredir üzerinde çalıştığı iddia edilen ekonomik Nexus telefonuna olan güvenden dolayı da artış göstermiş olabilir. İlerleyen haftalarda bu ve diğer planlanan akıllı telefonların duyuruluşlarına sahne olacağız.







  • telefon üreticileri kuralları:

    1. kullanıcıların tüm isteklerini yönelik bir cihaz tasarlanmaz tasarlanmamalıdır.
    2. özellikle bir amaç için bir cihaz geliştirilmişse diğer özellikler giriş seviyesinde tutulmalıdır yoksa ürünün daha iyisini yapmak çok zor olur.

    ne vardı yani buna 3.5" ekran 1 ghz çift çekirdek işlemci adreno 205 gpu 5mp led flashlı kamera konsaydı incilerinizmi dökülürdü ?? çokmu pahalıya mal olurdu ??

  • Ya yokmu şöyle üst seviye müzik telefonu üreticek marka? Eskiden Sony Walkman üretiyordu Android'e geçtikten sonra orta seviye hariç walkman üretmez oldu.Htc'nin Beats Audio logolu ürünlerini (Window Phone 8x hariç) müzik telefonu olarakran saymıyorum sadece beats logosundan ibaretler.

  • 320*240 yazıklar olsun en fazla 80 100 $ fiyat arasında olursa alırım

  • normal bi akıllı telden tek farkı iki hoparlör.gerisi çöp

  • quote:

    Orijinalden alıntı: baysan240

    telefon üreticileri kuralları:1. kullanıcıların tüm isteklerini yönelik bir cihaz tasarlanmaz tasarlanmamalıdır.2. özellikle bir amaç için bir cihaz geliştirilmişse diğer özellikler giriş seviyesinde tutulmalıdır yoksa ürünün daha iyisini yapmak çok zor olur.ne vardı yani buna 3.5 ekran 1 ghz çift çekirdek işlemci adreno 205 gpu 5mp led flashlı kamera konsaydı incilerinizmi dökülürdü ?? çokmu pahalıya mal olurdu ??

    Aklımdan geçirip geçirip küfür ettiğim şeyleri yazıya dökmüşsün hocam.Elinize sağlık.
    Bu tip şeylere herzaman gıcık olmuşumdur.
    Bir müzik telefonunda 4 GB dahili hafıza sanki dalga geçmek gibi olmuş en az
    16 GB olmalıydı.
    FLAC ve benzeri Lossless ses formatlarını desteklemiyordur.
    Radyosunda da kesin RDS yoktur.
    İş bulamamışlar bari adında müzik geçen bişe yapalım demişler.
    Aslında bu telefon hakkında yorum yapmaya bile değmez





  • Fiyatı uygun olursa alınabilir, hoş birşeye benziyor.
  • 240x320 çözünürlük :D

    sanırım mp3 player yapacaktı son anda vazgeçip telefonlu mp3 player yapayım diye düşündü :D

  • müzik dinler web'e girersin yinede..

  • Direkt çöp olarak doğmuş bir alet. Müzik telefonu dediğin telefon iPod Touch'ın önüne geçebilmeli. Bu iPod Shuffle ile yarışamaz. Bu çöpü alacaklar basit bir mp3/mp4 player alırlar, telefonları zaten vardır.

  • 2012-2013 yılı apaçi telefonu belli oldu.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4Crumby

    2012-2013 yılı apaçi telefonu belli oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında galaxy s3'e bu ses teknolojilerini koymak ve hoparlörünü i8910 daki gibi kaliteli şekle getirmek çok zor olmasa gerek...
  • Bu ne ya :D

  • Bu samsung işe yaramaz diyorum kimse inanmıyor,320*240 utanın be,yuh yani...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slark

    flac filan oynatamıyo diyenler, öyle birşey olması imkansız sadece müzik için yapıldı bu telefon. çözünürlük biraz düşük olmuş ama yeterli müzik dinlemek için 800x480 çözünürlüğe ihtaycınız yok sanırım?

    Flac zaten sadece müzik diyenlerin tercih ettiği bir biçimdir.
  • tasarım buysa berbat.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slark

    flac filan oynatamıyo diyenler, öyle birşey olması imkansız sadece müzik için yapıldı bu telefon. çözünürlük biraz düşük olmuş ama yeterli müzik dinlemek için 800x480 çözünürlüğe ihtaycınız yok sanırım?

    flac mp3 gibi ses kayıt formatıdır tabiki kalite olarak mp3 le kıyas edilemez.zaten dosya boyutu mp3'ün 5-6 katı kadardır.ayrıca androidde flac sesleri dinleyebilirsiniz son olarak galaxy s'e bile flac uzantılı dosyaları oynatma özelliğini koyan samsung heralde muzik telefonunada bunu koyacaktır...
  • flac, ogg benzeri formatlar aynı android gibi açık kaynak olduğundan doğal desteğe sahip. üreticinin medya oynatıcısı desteklemiyorsa bile flac oynatan 1000 çeşit müzik çalar uygulaması var

    cortex a9 tek çekirdekli işlemci müzik telefonu için fazlasıyla yeterli. ekran çözünürlüğü hiç değilse 480x320 olabilirmiş. yine de içinde temiz ses veren kaliteli dac varsa ve yazılımlarla desteklenirse müzik sevenler tarafından tercih edilme şansı var. hatta şöyle ki incelemelerde mp3 çalarların çoğuna taş çıkarsın bu işle ilgilenen adam belki 5 inç telefonu olmasına ragmen kaç paraysa bu cihazı da alır yanında taşır.
  • lan zaten cep telefonu ile etrafa müzik yayını yapan tiplere uyuz oluyorum !
    şimdi ise samsung'a iyice uyuz olacağım ! :(

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.