Şimdi Ara

▓ Black Ops Zombi'de fazla level yapmak için tüyolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben steam üzerinden oynuyorum. Lâkin bu modu Türkiye'den pek oynayan olmadığından genellikle yabancı kişiler host oluyor ve haliyle de yüksek pinglerle bağlandığımızdan oynayamıyoruz. Diyorum ki; kendi aramızda düşük pinglerle yüksek levellere çıkabiliriz. Ben kino der toten haritasında iyiyken, diğerinde iyi değilim. Benim tek olarak çıkabildiğim en yüksek level 61. Sonlara doğru bırakın mermiyi, equepanchlı 15-20 roketle bile ölmüyorlardı artık. Hatta yaralanmıyorlardı bile. RPK gibi bir silahla kafasına bir şarjör boşalttığımda bile ancak yüzü kızarıyordu. Bir süre sonra o da gidiyordu; kendini mi yeniliyordu artık, ne yapıyorsa? Böyle saçma iş olur mu arkadaş ya? Tank bile bu kadar rokete dayanmaz. Zombi dediğin de zor ölür tamam ama o da etten kemikten bi varlık. İnsandan tek farkı acı hissetmemesi. Umarım yeni oyundaki zorluk şekli de böyle saçma sapan bi şekilde olmaz.

    2 kişiyle de 36. (sonradan 41.) levelde kaldık. 30'lardan sonra mermi hayretmiyor zaten. Mermileri sadece puan için atıyorsunuz bu levellerde. Daha fazlasını yapmak istiyorum ama hep yurtdışı oyuncular denk geliyor. Ping yüksek olunca da oynaması zor oluyor. Ben steam üzerinden oynuyorum. Benimle oynamak isteyen olursa PM atsın lütfen. Lâkin, bireysel hareket edecek, bencil oynayacak, takım ruhundan uzak kişisel hiç yanaşmasın.

    Birlikte oynamak isteyen arkadaşlar, aşağıdaki şartlara uyacaklarsa oynayabiliriz:

    - Bireysel hareket yerine takım ruhuna göre hareket etmesi
    - Bencil davranmayıp puanı düşük kalan ve arkadaşını da düşünmesi. Hep ben vuracağım dememesi yani.
    - Elinde silah varken, silahı iyi olmayan arkadaşının kutudan silah çekmesini beklemek yerine hemen kutuya atlamaması.
    - Arkadaşı yere düştüğünde onu kurtarmak için elinden geleni yapması. Ona direk olarak ulaşması mümkün değilse, hiç oyalanmadan eline hafif silahı alıp, haritayı arkadan dolaşıp arkadaşının imdadına yetişmesi
    - Teleporta düşme tehlikesi olmadığı müddetçe tek başına gitmemesi, bütün arkadaşların aynı anda gitmesi gibi özelliklere sahip olması gerekmektedir.
    - Oyun içinde her zaman yazma imkanı olmadığından, sesli iletişim çok önemli. Mümkünse Team Speak, değilse steam'in arama özelliği yoluyla sesli iletişimin sağlanması çok önemli başka bir detay.


    Oyunla ilgili bazı tüyolar:

    1- Max ammo geldiğinde mümkünse kendi ve arkadaşları reload yapmadan almaması, hatta mümkünse elindeki cephaneyi harcarken onu bitmeye yakın alması.
    2- Kuru kafa geldiğinde level sonu ise, onu almak için bir sonraki levelin başlamasını beklemesi ve mümkün mertebe geç alması.
    3- Düşük levellerde çok puan ihtiyacı sebebiyle nuke gelse bile sadece level sonlarında kullanması.
    4- Aynı şekilde düşük levellerdeki puan ihtiyacı sebebiyle kapı kapatma çekici geldiğinde çok zombi gelmiyorsa ve mümkünse kullanmaması veya level sonunda kullanması.
    5- Mayın kullanırken max ammo geldiğinde onu yere mayın döşedikten sonra almak, elinde maymun varsa onu kullanıp öyle almak.
    6- Elindeki silahı hemen equepanch yapmamak. Bu şunun için. Eğer merminiz bitmediyse, elinizdeki mermileri kullanmadan heba etmiş oluyorsunuz. Ancak silahınızda hiç mermi kalmamış bile olsa zaten equepanch yaptığınızda mermileriniz şarjörünüz de dahil olmak üzere doluyor. Equepanch yaptıktan sonra tekrar equepanch yapma imkanı olmadığından, equepanch yapma işini mümkün mertebe geç yapmakta fayda var.
    7- Oyun başların raygun gibi iyi bir silah kullanmak avantaj değil, dezavantajdır. Çünkü tek atışla zombileri hakladığından, en fazla 60 puan alabilirsiniz. Onun yerine zombileri öldürmek zorlaşıncaya kadar otomatik silah kullanacak olursanız, attığınız mermi kadar 10'ar puan alacağınızdan, çok daha fazla puan kazanabilirsiniz.
    8- Oyun başında sadece 40 mermimiz olduğundan, başlarda bıçak kullanmak oldukça kârlı bir iş. Çünkü her zombi başına 130 puan alıyorsunuz. 1. levelde tek bıçak, 2. levelde 2 bıçak, 3 ve 4. levelde ise 3'er bıçak darbesiyle onları haklayabilirsiniz. Tabi bunu yaparken her bıçak attıktan sonra geri çekilmeniz gerek. Juggernaut'unuz olmadığından, sadece 2 tokatla inersiniz yoksa yere.
    9- Kapıları illa sırayla açmak şart değildir. Puanı yüksek olan kişinin kapıyı açması, oyuncular arasındaki puan dengesi açısından önemli. Açılan ilk kapıdan kutu çıkmadığı sürece duvardan alacağınız ilk silahın MP40 olması büyük avantaj sağlar.
    10- Şalteri açarken mümkünse 5500 puanınız, değilse 2500 puanınız olsun. Öyle olursa hem satır, hem de juggernaut perkini alarak hiç mermi kullanmadan 9. levele kadar zombileri, 13. levele kadar da yaratıkları tek satırla öldürerek katliam yapabilir ve kısa sürede yüksek puan elde edebilirsiniz. Kesme ile öldürmeye 130'ar puan vermektedir.
    11- Zombiler aşırı derece çoğaldıklarında teleport içine girin ve üzerinize gelmelerini bekleyin. Size 2 metre kadar mesafeleri kaldığında ışınlanın. Bu arada teleport onları aynen elektriğin yakması gibi yakacaktır.
    12- Attığınız mermilerinizden optimum puanı alabilmek için onların çoğalmalarını bekleyip ip gibi arka arkaya sıralanmalarının ardından nişan alarak ateş edin. Bu şekilde arka arkaya sıralanan kaç zombi varsa, her bir mermi onların her birinden geçeceği için (misal olarak 15), mermi başına 10 yerine 150 puan alabilirsiniz.
    13- Zorlaşan levellerde sonlara birkaç zombi ve yaratık kaldığında üzerinize koşmuyorsa eğer, silahınızı değil de satırınızı kullanarak onları öldürün ki birkaç zombi için yüzlerce mermiyi ziyan etmek zorunda kalmayın.
    14- Kutudan silah seçmek istediğinizde bölüm sonunda bir veya iki zombi bırakın ki rahatça seçebilesiniz.
    15- Yere düşmelerin çoğunluğu dar alanlarda olmaktadır. Bu sebeple dar yerlerde uzun süreli bekleme yapmamalısınız. Hatta 30'dan sonraki levellerde hiç bekleme yapmamalısınız desem yeridir.
    16- Bizi zor durumda bırakan bir sebepte zombi sürüsü arkamızda koşarken bir anda önümüze çıkan zombi ya da zombiler olmaktadır. Bunun önüne geçmek için, özellikle de zombilerin ölmesinin zorlaştığı levellerde her bölüm sonunda bütün kapıların kapatılması hayati önem taşımaktadır.





     ▓ Black Ops Zombi'de fazla level yapmak için tüyolar


     ▓ Black Ops Zombi'de fazla level yapmak için tüyolar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 30 Ekim 2012; 16:40:21 >







  • Orjinal olsa katılırdım size Eskiden arkadaşlarla cafe de oynardık cod5 zombi(mermi hilesi yazarak) çok eğlenirdik,saatlerce oynardık
  • herkes böyle oynasa tadından yenmez oyun fakat bazıları varki her kutuya atlıyorlar ve her zombiye atlıyorlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Manstein

    herkes böyle oynasa tadından yenmez oyun fakat bazıları varki her kutuya atlıyorlar ve her zombiye atlıyorlar

    Bir Kaç Ay Önce Meraktan Oynamıştım Gerçekten Çok Eğlenceli Özellikle

    Philips Livingcolor U Kırmızı Fona Ayarlıyıp Oynayınca

     ▓ Black Ops Zombi'de fazla level yapmak için tüyolar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Manstein

    herkes böyle oynasa tadından yenmez oyun fakat bazıları varki her kutuya atlıyorlar ve her zombiye atlıyorlar

    Bencil adamla nasıl oynayacaksın ki? Düşün ki yerden yeni kalkmışsın ve ne perkin ne de silahın yok. Adam bırakmıyor ki silah seçesin. Böyle oyunculuk olur mu Allah aşkına. Dengeleri gözetmek gerekiyor. Puanı çok olanlar az olan kişiye yardım etmesi gerek. Nasıl mı? Zombilerin toplanmasını sağlayıp ona ateş ettirerek. Bu arada düşmesin diye de onun arkasını kollayarak. Bu dediklerim absürt şeyler değil aslında. Takım olmanın gereğidir bunlar.

    Tek iken daha fazla level yapabiliyorsun? Çünkü koordinasyon sorunu olmuyor ve bir başınasın. Halbuki takımdan bir kişi bile kafasına göre hareket edecek olsa başarısız oluyorsun. Mesela 4 kişiden 3'ü teleportla yukarı çıksa ama bir kişi aşağıda kalsa, zombiler ortada toplanmıyorlar ve o üç kişi bir nevi boşuna çıkmış oluyorlar yukarı. Belki sadece canlarını kurtarmış olurlar ya da silahını geliştirecek olan onu yapar.

    Bu arada eskiden çektiğim bazı resimleri paylaşayım bari.

     ▓ Black Ops Zombi'de fazla level yapmak için tüyolar

     ▓ Black Ops Zombi'de fazla level yapmak için tüyolar

     ▓ Black Ops Zombi'de fazla level yapmak için tüyolar


     ▓ Black Ops Zombi'de fazla level yapmak için tüyolar

     ▓ Black Ops Zombi'de fazla level yapmak için tüyolar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evrenye

    Bir Kaç Ay Önce Meraktan Oynamıştım Gerçekten Çok Eğlenceli Özellikle

    Philips Livingcolor U Kırmızı Fona Ayarlıyıp Oynayınca

    Nasıl oluyor peki öyle olunca? Yani ekran nasıl görünüyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    quote:

    Orijinalden alıntı: Evrenye

    Bir Kaç Ay Önce Meraktan Oynamıştım Gerçekten Çok Eğlenceli Özellikle

    Philips Livingcolor U Kırmızı Fona Ayarlıyıp Oynayınca

    Nasıl oluyor peki öyle olunca? Yani ekran nasıl görünüyor?

    heryer simsiyah nazi bayrakları sadece kırmızı olarak galiba
  • Öyle olursa neyi görecekte kimi vuracak peki?
  • Geçen perşembe gece 12 gibi başlayıp, sabaha doğru 5:30 gibi bitirdiğimiz oyun sonucu. Yine çok saçma bir şekilde bitti oyun. Önümde hiçbirşey olmadığı halde (her neyse artık) takılıp gidemedim. O arkadaşta kaçmak yerine beni kurtarayım derken o da ölünce oyun bitti. Yoksa daha fazla gidebilirdik ama sabah olduğu için ister istemez bırakacaktık zaten.

    Resimdeki kill sayılarındaki bariz fark gözünüze çarpacaktır. Bunun nedeni, onun yere çok düşmesi ve perkti-silahtı derken, bunları tekrar almak için çok puan harcaması ve puanının kalmaması sebebiyle, ona puan kazandırmak için benim geri plânda durup genellikle zombileri ona vurdurmamdı. Zaten bunu downs ve revives kısmında da görebilmektesiniz. Her yere düşüş, sadece 4 perki almak için 9000 puana mâlolmakta. Buna ek olarak silah almak için de para harcayınca, ister istemez çok fazla puan kaybı olmakta. Kimi zaman kutudan bir silah alabilmek için belki 10 sefer silah seçiyorsunuz. 950x10=9500 puan da bu yapar. Yani bir yere düşme, ortalam 13-15 bin puanın altına mâlolmamaktadır. Bunu da 22 ile çarptığınızda 300.000 puanı aşan yüksek bir kayıp söz konusu olmakta. Gerisini siz hesap edin.

    Bu bir yana, o yere düştüğü için elindeki hem maymunu, hem de thundergun'ı kaybetti. Sadece bu bile, oyunu kaybetmemiz için yeterli sebep olmakta.

     ▓ Black Ops Zombi'de fazla level yapmak için tüyolar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 30 Ekim 2012; 13:44:41 >




  • Steam ID:donukkonuk -http://steamcommunity.com/id/LZBO1/

    Ekleyin arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bocekgrafik

    quote:

    Orijinalden alıntı: Evrenye

    Bir Kaç Ay Önce Meraktan Oynamıştım Gerçekten Çok Eğlenceli Özellikle

    Philips Livingcolor U Kırmızı Fona Ayarlıyıp Oynayınca

    Nasıl oluyor peki öyle olunca? Yani ekran nasıl görünüyor?

    Ekran ile bir baglantisi olmuyor Harici Aydinlatma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Evrenye

    Ekran ile bir baglantisi olmuyor Harici Aydinlatma

    Var mı fikir edinebileceğim bir resim falan.
  • atak bir ara zombie
  • Bayağıdır oynamıyorum ama olabilir. Team Speak bağlantısı şart ama. Sesli iletişim olmayınca fazla level yapılamıyor çünkü.
  • tamamdır müsait bir zamanda haberleşelim tekrar kurmam lazım çünkü yalnız ben oynamdım zombie cok fazla...artık öğretirsin kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.