İYİ GÜNLER GERÇEK TEN GTA TÜRK CİTY MANYAK AMA BENİM Bİ SORUNUM VAR BEN GTA VİCE İTY YÜKLEDİM VE OYUN GAYET KOLAY YÜKLENDİ ANCAK OYUNU TIKLAYIP AÇMAYA ÇALIŞTIĞIM DA GRAND THEFT AUTO VC CANNOT FİND ENOUGH AVAİLABLE VİDEO MEMORY BU YAZI ÇIKIYOR NOLUR BANA YARDIM EDİN BİLİYORSANIZ VE YARDIM EDERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM E-MAİL:SERHAT2221@HOTMAİL.COM NOOOOOOLURRRRRR
ekran kartını soruyo kardeş ekran kartını değiştir veya bilgisayara format at
Playing: Half life,Half life oppocing force,Half Life Blue Shift,Half Life 2,Half Life 2 episode One,Half Life 2 episode Two,Team Fortress 2,Left 4 dead,Dawn of Discovery
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım,Ben Hiç Böyle Bir Denize Dalmadım Üzerimde Pantolonum Artı Ayakkabılarım,Ha Gayret! Bir Sene Fırtına,Üzerimde Dolunay,Gün Yüzü Asmış, Dalgalar Boyum Aşmış,Nefesime Gücü Bahşet Mevla.Bir Kulaç Daha Atsam Olur Evvel Allah.
HATA VERİYOR!!! HATA VERİYOR!!! HATA VERİYOR!!! HATA VERİYOR!!! HATA VERİYOR!!! HATA VERİYOR!!! HATA VERİYOR!!! HATA VERİYOR!!! HATA VERİYOR!!! HATA VERİYOR!!! YÜKLEDİM OYUNU NASIL AÇCAZ HER TÜRLÜ AÇTIM OYUNU YÜKLERKEN BİR SES ÇIKIYOR VE İŞTE HER ZAMANKİ HATA (bir sorunla karşılaştı kapatılması gerekiyorda falanda filanda....................) bir şekilde bu yamayı kurmam lazım çok güzelmiş PLEASE YARDIM!!!!!!!
yaw yapmayın etmeyin oyunu ps2de oynayan bnm gibi garibanlarıda düşünün. biz ancak klasik oynuyabilioz. canm çekio böle şeyleri arkadaşlar lütfen
2007 Opel Corsa 1.3 CDTI 75 HP (Orjinali) + MegaChips Chip Tuning, Essentia + Konfor Paket, 5 Kapı, Düz Vites, SİYAH, Orjinal Sis Farı, Krom Kaplama Kapı Kolları ve Cam Çıtaları, Çelik Kapı Eşik Çıtaları, 15" Alaşımlı Jantlar, Karter Muhafaza, Ziebart Güneş+Güvenlik Cam Filmi, Kol Dayama, Krom Kaplama Pedal Seti, OPC Line Body Kit, Angel Eyes Far, H1 8000k Xenon, OPC Line Sinyal Çerçevesi, Ön-Arka Plakalık İptali, Arka Yazı İptali, Krom Egzoz Ucu, Krom Kaplama Kısa Anten, Eibach 4 cm Spor Helezon Yay Takımı, HKS SSQW Blow Off Valve.. Devamı Geliyor :)
arkadaşlar bende istiyorum ama bana tam olarak sitesini söleyin bide üye olmak gerekiyomu gerekiyosa paralımı lütfen arkadaşlar lütfen san adreas mı yoksa gta vice city nin üstünemi yapılıyo yardım lütfen yardım