Şimdi Ara

Prototype Yapımcısı Yoluna Devam mı Edecek?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Bildiğiniz üzere Prototype serisinin yapımcısı, ikinci oyunun PC çıkışına az bir süre kala kapatılmıştı. Radical Entertainment'in Twitter hesabı da, o günden sonra ilk kez bugün itibariyle canlandı.

Resmi hesap üzerinden Tweet yayınlayan ekip, "Dostlarımız ve hayranlarımıza küçük bir not, kapatıldığımıza dair söylentiler gereğinden fazla abartıldı. Biz hâla buradayız. Yeni haberler çok yakında!" yazısını paylaştı. Yazıdaki 'söylenti' bölümü oldukça ilginç çünkü durum Activision tarafından onaylanmıştı.

• bu activision kadar sinsi bir firma görmedim ahanda bu bile masum kalır yanında

http://g1207.hizliresim.com/z/n/9wsg8.gif
  • Prototype 2 güzeldi.Başından kalkamamıştım.Umarım kapanmamıştır ve devamı gelir.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • zaten güzel ve iyi birşey yapmanın karşılığı her zaman kötü olmuştur
  • Ah Radical Entertainment şu kendini tekrar eden görevler yerine daha fazla çeşitlilik sunan Prototype efsane bir oyun olabilirdi orta düzey bir oyun yerine.
  • Prototype 3 'ü görmek isteriz. gitmesinler biryere

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Radical şirketi eğer prototype 3 yaparsanız ilk ben alırım :) ama alex mercan olsun ana karekter şaçma biliyorum ama :))
  • asılprototip 3 ün kahramanı prototip 2de ki asker olsun çünkü o asker prototipin güçlerine sahip olup ama asıl yarı gücünü ona verdi askere asker ogüçlerle prototipi öldürdüve tek ogüçlere sahip olan o oldu
  • Prototype 3 çıkacaktı
  • prototype 3 çıkarsa bence seneryosunda şu olmalı james heller içinde hala mercer yaşıyo olsun ve prototype 3 ün sonunda mercer heller içinden çıkmayı başarsın ve heller ve mercer kapışması devam etsin aynene böyle olursa prototype 4 bile çıkabilir
  • prototype 3, tomb rider tarzında olursa çok tutar, yoksa kendini sürekli tekrar eden görevler olarak çıkarsa büyük hayal kırıklığı olacaktır. Tomb rider sizin bir filmin kahramını gibi hissettiriyor, oysa prototype kendini tekrar eden mario bölümleri gibi.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyunun 1ve2 sini bitirdim 3'ü sabırsızlıkla bekliyorum ayrıca bu sefer karakterimiz mutantdan çok ghost rider tarzında olsa ve sadece kendine özgü silahları olsa iyi olurdr.
  • prototype en sevdiğim oyun inşallah 3 gelir alex mercer jason heller ın içinden çıksın öyle olsa uçarım nolur devamı gelsin alex mercer ı çok seviyodum aşırı yakışıklı
  • Acaba prototype 3 çıktımı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.