Şimdi Ara

Eminem [ Fan Club ] Kral Geri Döndü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
3
Favori
21.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Eminem [ Fan Club ] Kral Geri Döndü


    Merhabalar,

    Öncelikle başlamadan önce belirtmek isterim ki bu konuda eminem hakkında bildiğiniz & bilmediğiniz hemen hemen herşeye rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Marshall Mathers biz askerlerine neler demek istiyor ? Slim shady kimdir. Marshall Mathers kimdir. Eminem kimdir. Eminemin hayatı ile ilgili herşeyi sizlere sunacağım. Kısacası merak ettiğiniz ve yanlış bildiğiniz herşeye bu grubumuzdan ulaşabilirsiniz.


    Not : Daha önceden eminem fan clup adlı bir grup açılmış. Lakin bu grup pek ilgi görmemiş ve ilgiyle açılmadığı için gerilerde kalmış. Ayriyetten 100 sınır olduğu nedeniyle pek ilgi görememiş. Bu nedenle bu grubu açmaya karar verdim. Ayriyetten kesinlikle hiç bir bilgi kopyala yapıştır değildir kendi bildiklerimi & bazı yerlerde bulunan kaynakları kendim yazmış bulunmaktayım.

    Yazılan bilgiler nekadar uzun & kısa olursa olsun okumanızı kesinlikle öneriyorum. Sizleri sıkmamak için çok ayrıntılı derin net bilgilere girmedim ama en önemli bilgileri sizlere sundum.


    Kişisel Bilgiler :

    İsim :
    Marshall Bruce

    Soyisim : Mathers

    Doğum Yeri : Detroit, Michigan [ ABD ]

    Doğum Tarihi : 17 Ekim 1972

    Marshall Bruce Mathers & Hayatı



     Eminem [ Fan Club ] Kral Geri Döndü


    Marshall Bruce Mathers kötü aile şartlarıyla büyüyen ve bu aile şartları onun pskolojisinin bozulmasına neden olan bir karaktere sahiptir. Babası Marshall'ı & Ailesini henüz 18 aylıkken terkedip gitmiştir. Marshall annesi ile birlikte detroit'te genellikle siyah amerikalıların yaşadığı kısımda büyümüştür ve küçük bir karavanda yaşamaktadır.. Marshall yaşı ilerledikce umursamaz,sinirli,asi,kavgacı birisi olmuştur. Bunun nedeni ise yaşadığı hayat ve babasına olan kini olmasıdır. Annesi & küçük kız kardeşi ile beraber yaşamaktadır. Marshall okul çağı yaşına ulaştığında lisede genellikle dayak yiyen,ezilen,eşyaları çalınan,hakaretlere maruz kalan birisidir ve bu olay Marshall'ın pskolojisini bir nevide olsa daha kötü boyutlara çıkartmıştır. Marshall genellikle okulda şair olarak adlandırılırdı çünki marshall inanılmaz derecede sözlükleri karıştırıp sözler yazmaya çalışırmış kaynaklara göre & S.Shady kitabına göre marshall lise çağında iken hep şair olmak istemiş. Ayriyetten genellikte okuldan kaçar dersleri umursamazmış. Okuldan çok sık kaçtığı için öğretmeninden aşırı ağır şekilde dayak yemiş ve 10 gün komada kalmıştır. 2 Sene üst üste okulda kalan marshall lise'yi bitirememiştir ve okuldan ayrılmak zorunda kalmıştır. Ardından okuldan ayrlıması nedeniyle pek çok full-time işyerlerine girip çalışmış para kazanmak için uğraşmıştır. Marshall bu kötü şartlara nekadar katlanmaya çalışırsa çalışsın hep aşşağılanan bir insan olarak hayatına devam etmiş ve şair olmak isteyen yaşına göre inanılmaz sözler yazabilen Marshall Bruce Mathers rap yapma tutkusuna kapılmıştır. Küçük yaşlarında genellikle okulların arkalarında yapılan küçük çaplı rap yarışmalarına katılmıştır. Genellikle siyah amerikalılar arasında rap yarışmalarına katılan marshall kitabındaki bilgiye göre ilk başlarda hep korkar ve dışlanırmış genellikle ezilirmiş. Lakin hiç yılmadan bu tutkusunun üstüne iyice giderek durmadan aralarında yapılan yarışmalara katılmaya devam etmiş ve çevresi tarafından kabül edilmiştir. Çok iyi söz yazabilen şair marshall mükemmel sözleri ile inanılmaz cümleler ortaya atıyormuş ve ona okuldaki arkadaşları tarafından asi şair adlı lakap takılmıştır.. Marshall bunların ardından inanılmaz LL Cool J fanıydı. Ona bir fan mektubu yazdı ve inanılmaz derecede alay içerikli cevapla geri dönüş yapıldı.

    Yükselen [ Marshall Bruce Mathers ]


     Eminem [ Fan Club ] Kral Geri Döndü


    Rap yapma tutkusuna kapıldığından beri asi şair ünlü olmadan önce kitabında bizlere şöyle bir sözde bulunuyor.

    O sırada tuvaletteydim. Tanrının üstüne yemin ederim ki...
    Ve birdenbire isim aklıma geldi. Sonra ona uyan milyonlarca
    kafiye düşünmeye başladim. [ Slim Shady ] İsminin aklına gelmesinden bahsediyor.


    Ardından Marshall Mathers kendi çapında çevresi tarafından kabül edildiği için Detroite bağlı 2 yerel müzik şirketlerinden iki albüm çıkartmaktadır. [ Infinite ve The Slim Shady EP.] Ardından 1997 yılında katıldığı bir rap yarışması Marshall'ın tüm hayatını baştan aşşağıya değiştirir. Marshall bu rap yarışmasında ikinci olmuştur. Lakin bu yarışmayı DR.Dre'de izlemektedir. DR Dre Marshall'ın stilini çok beğenmiştir. [ Hareketler & Söyleyiş Tarzı ] Bunun ardından DR.Dre Marshall'ı yeni kurmuş olduğu Aftermath Records adlı müzik şirketine davet eder. Marshall bu büyük fırsatı kaçırmaz tabikide kabül eder.

    Ayriyetten Marshall'ın lakabı ayrı olarak bu zamana kadar [ M&M ] olmaktaydı. Lakin hoş ve söyleniş tarzının iyi olmaması nedeniyle Başlarına E & İN Harfleri eklenerek Eminem lakabını aldı.

    1999 yılında The Slim Shady LP albümünü çıkarır. "My Name Is" ve Dr Dre ile yaptığı "Guilty Conscience" şarkılarıyla iyi bir çıkış yapar. Ama albümdeki şarkı sözleri çok tartışılır. Özellikle "97 Bonnie % Clyde" şarkısında karısını öldürüp, küçük kızı ile cesedini gömdüğünü anlatan sözler çok tepki toplar. Albüm 4 milyon satar.

    2000 yılında Marshall Matters LP albümünü çıkarır. Bu albüm pek çok kişiye göre Eminem'in en iyi albümüdür. Bu albümde, o zamanlar çok popüler olan Britney Spears gibi popçulara, 'Nsync gibi boyband'lere savaş açar. İlk single "The Real Slim Shady"'de bu tür ünlülerle dalga geçer. Hatta şarkıda Christina Aguilera'nın Fred Durst ve Carson Daly'e oral seks yaptığını söyler. Basında pek çok ünlüyle atışmalara girer ve bu atışmalar sayesinde albümün satışları patlar. Diğer şarkılar "The Way I Am" ve "Stan"'in katkısıyla da albüm 9 milyon satar. Bu albümden sonra Eminem yapımcı(prodüktör) olmaya karar verir ve Shady Records'u kurar.


    Eminemin Bağımlılıkları


    Öncelikle belirtmek isterimki EMİNEM sigara içmez ve içenler için şöyle bir yorumda bulunmuştur.

    Sigara içen insanları çaresiz buluyorum.

    Lakin eminem 2000 yıllarında inanılmaz derecede alkol & hap bağımlısıydı 2002 yılına kadar devam eden bu olayın ardından Proof adlı en yakın arkadaşı sayesinde eminem hap & alkol bağımlılığından kurtulmuştur. Lakin daha sonra uyku sorunları nedeniyle Zolpidem uyku hapını kullanmaya başladı ve bu hap'ın bağımlısı olması nedeniyle bazı avrupa turnelerini iptal etmek zorunda kaldı. Hatta eminem 2009'da yaptığı bir röportaj'da İlaç bağımlılığı & ilaçlar nedeniyle intihar etmeye kalktığını bile açıklamıştır. Benim ilacım rap onu yapınca kendimi bunlardan uzaklaştırabiliyorum. Diye açıklamalarda bulunmuştur.

    Slim Shady kimdir ? Amacı Nedir ?


    Kitabında ve bazı kaynaklardaki bilgilere göre. Slim Shady Eminemin en kötü yanıdır. İnce Piskopat adlı lakab altında bulunan bu isim eminemin Ünlülere,Annesine,Çevresine,Yaşanan & yaşanmış olaylara aşırı iğrenç küfürler etmesini sağlayan en kötü yanıdır. Bu nedenle bir çok mahkemelere ve hemen hemen 100'den fazla dava'ya çıkmıştır.

    Hatta eminem RECOVERY adlı İYİLEŞME albümünde Slim Shady'den kurtulduğunu onun kötü birisi olduğunu söylemiştir.


    Lose Your Self & Eminemin Annesi - DEBBIE MATHERS & Yaşanan Olaylar !


    Öncelikle belirtmek isterim ki ortaya atılan eminem hakkında gerçek olmayan söylentiler var.

    1. Kesinlikle Eminem Annesiyle Birlikte OLMAMIŞTIR

    2. Annesinin başka insanlar ile yattığını eminem 8 Mile filmin'de & sözlerinde pek çok kez dile getirmiştir.

    3. Eminem Lose Your Self şarkısında annesine inanılmaz iğrenç hakaretlerde bulunmuştur. Bu şarkıyı yaymadan önce annesini arayıp kesinlikle üstüne alınmamasını rica etmiştir.

    Ama eminemin Lose Your Self şarkısında & 8 Mile filminde yerin defalarca dibine soktuğu annesi DEBBİE MATHERS şöyle açıklamalarda bulunmuştur :

    Ben kesinlikle marshall'ın bahsettiği bir insan değilim. Ben ona elimden geldiğince en iyi hayatı sunmaya çalıştım. Ama o bana defalarca şarkılarında küfürler ederek beni filmlerinde fahişe olarak göstererek beni yerin dibine soktu.

    Bunun Ardından Eminemin Annesi DEBBİE MATHERS Göğüs Kanserine Yakalanmıştır. Fakat Bunu Karşılayacak 900 Dolarlık Bir Parası Olmadığından Dolayı Ameliyat Olamamıştır ve Artık Eminemin Annesi Gögüs Kanseri Ameliyat İçin Artık Çok Geç Kalmıştır Geri Dönüşü Olmadığı İçin Ölümü Kabüllenmiştir.

    Ama DEBBİE Mather - Oğlu Marshall & Eminem'e Ölmeden Önce Bir Kaç Şey Söylemek İstemiş Tabi Kendisine Değil :

    "Ameliyat için artık uygun durumda olmadığımı biliyorum. Her gün biraz daha zayıf hissediyorum ve herşeyi birarada tutmakta zorlanıyorum. İnsanlar bana, beni öldürenin kırık kalbim olduğunu söylüyorlar" dedi. 45 yaşındaki Debbie gerekli olan ameliyat masrafını oğlundan istemediğini söylüyor ve "Marshall'ın parasını istemiyorum. Beni dürüst ve samimi olarak aramasını isterdim sadece. Hastalığımı öğrendikten birkaç ay sonra aradı beni. Nasıl olduğumu sordu. Konuyu değiştirdim, çünkü çocuklarınızla böyle bir konuyu konuşmak kolay olmuyor. İlgileniyormuş gibi davrandı. Ona, onu problemlerimle sıkmak istemediğimi söyledim. Dürüst olmak gerekirse, kanseri kabullenemiyorum da. Raporlarımı, menajerine fakslamamı, böylece sigorta konusunda bana yardımcı olabileceğini söyledi. Ama zaten şu anki sağlık durumumla böyle bir şey mümkün de değil" şeklinde konuştu. Mathers, "Bana yazdığı nefret dolu şarkı sözleri için ve geçmişte benimle yakın olmaktan utandığı için onu affediyorum. 26 yaşına kadar benimle birlikte yaşadı ve yakınlığımızdan utandı. Şarkılarında her gün dövülen, tuvalete kitlenen, acılar yaşayan birsi olarak tanıtıyor kendisini. Bunları yapan bir anne yarattı kendine. Elbette, bunların hepsi uydurma. Onu ilk kollarıma aldığımda, kendim de dahil olmak üzere, onu kimsenin üzemeyeceği sözünü verdim ben ona. İlk albümündeki şarkı için beni aradı ve bu şarkıyı önemsememem gerektiğini söyledi. Fakat bir sonraki albümünde daha da kötüsünü yaptı. O'na bunun ne olduğunu sordum. Beni, herşeyin merkezine hiç suçum yokken koyamayacağını söyledim. Asla benden özür dilemedi insanların önünde. Bunların üstesinden gelebilmemin tek yolunu, şarkılarda şeytani bir kadın yarattığını düşünmek olarak buldum. Ondan sadece saygı istedim. Sanırım bu çok fazla bir şey değil. Tanrı biliyor, eğer Marshall'a bir şey olsa, oraya ilk koşan yine ben olurum. Yaptıkları çok canımı yakıyor, ama kalbinin derinliklerinde beni sevdiğini hissediyorum. İnsan en sevdiğini incitirmiş derler. Ben buna inanıyorum" dedi

    Gerçekten bu sözlere ben çok üzülmüştüm.

    Eminem & Borat Olayı








    İnsanlar kalkıp bu video'yu izleyince gülüyorlar. Sebebi ise boratın emineme böyle bir şaka yapması eminemin küçük bir duruma düşmesi. Hiç bir insanoğlu emineme böyle bir şaka yapacak yüreğe sahip değildir.

    Bu olayın aslına gelirsek. Borat adlı komik karakter çekeceği bir film için daha önceden eminemi aramış ve MTV ödül töreninde ona böyle bir şaka yapması için rica etmiştir. Eminem Borat adlı komedyeni çok sevdiği için bunu kabül etmiştir.

    Hatta emineme röportajda sorulmuştur bu olaya nediyorsunuz dıye.

    Eminem ben o sahneden gittiğimde evde o anı izleyip 4 saat boyunca güldüm diye dile getirmiştir.



    Gelelim Son Bilgilere & Eminem Hakkında



    -Aslında karikatür çizeri olmak istediği & Şair olmak istediği

    -Söz yazmak için saatlerce sözlük karıştırdığı

    -En sevdiği flimler How High,Orange Country ve Matrix oldugu

    -Bebek’ken büyük kulakları nedeniyle yakın arkadaşları tarafından Mickey diye çağrıldıgı

    -Joe Peace ‘Partial Matters’adında bir dublör kullandıgı

    -Sigara içmediği

    -Saçlarını kendi kestiği

    -XXL beden giydiği

    -Örümcek adamı çok sevdiği

    -11 yaşında iken madonnaya aşık olduğu

    -Saçının gerçek renginin koyu kahverengi olduğu ve peroksidle ile rengi açtığı

    -My name is şarkısı yaptığı en kötü şarkısı olduğunu ve bu türlü şarkıyı bida yapmıcagı

    -En nefret ettiği dergi ise XXl dergisi çünkü arka sayfayı açtığında kendi beyaz kıçının yayınlanması..

    * Gençliğinde büyük bir LL Coll J hayranıydı. Ona yazdığı fan mektubunun karşılığında alay dolu bir cevap aldı.
    * İlk rap şarkısını yazdığında sadece 14’ündeydi. LL Coll J’s grubuna sattı. Şarkının adı ise ‘ I’m Bad’ idi.
    * Okulu hep astığı için hocasından dayak yedi ve 0n gün komada kaldı.
    * D12’nin ismi şuradan geliyor. Biliyorsunuz grup altı kişiden oluşuyor. Her bir kişi çift karaktere sahip oldukları için D12 ismini almış. D Detroit’i temsil ediyor.
    * Okuldaki lakabı ası şair idi.
    * Kim ilke boşanmalarının en önemli nedenlerinden biri kim’in intahara teşebbüsüydü. Eminem o günün sabahı boşanma davası açtı.
    * Annesi ve babası Daddy Warbucks adlı müzik grubunun en iyi üyeleriydi. Müzikte gayet iyilerdi. Eminem’in müzik yeteğinin genetik olduğu söyleniyor.
    * 18 aylıkken babası tarafından terk edilen eminem, ünlü olduktan sonra arayan babasına ‘rüyamda gırtlağını kesmiştim benden uzak dur!’ dedi.




    Eminem Dünyanın tek ve ilk olan beyaz RAPCİSİDİR.

    İnanılmaz iğrenç hayat yaşamasına rahmen dünyanın en iyi rapcilerinden birisi olmuştur.

    Kadınlardan inanılmaz derecede nefret etmektedir annesi nedeniyle.


    Eminemin Bir Kaç Sözü


     Eminem [ Fan Club ] Kral Geri Döndü



    Size bir parça akıl lazım,öylese işte burada bir parça aklım - Eminem

    Tanrıya Yemin Ederim Ki Bu Müziğin En İyisi Olacağım , Şimdi ve Daima - Eminem

    Sadece söylemek istediğim şey teşekkürler,çünkü gücümü veren şey Sizin Nefretiniz - Eminem

    Suratıma tükürmüşlerdi,şimdi onlara tamamen aynı şeyi yapmak için geri döndüm - Eminem

    Bu yeni nesil bebeklerini ;Onları büyütemeyen ailelerinden korumak için geldim - Eminem

    Bu Şöhreti s*keyim ,Bu istediğim şey değildi fakat bu oyun ondan ayrıldığım gün aynı Olmayacak - Eminem

    Tartışmanın ilk Kral'ı değilim Ama Elvis Presley'den beri en kötü şeyim -Eminem

    Görüyorsunuz ki Bazıları için Bir Şair'im,Modern Günün shakespeare'yim - Eminem



    Katılıma Başlamadan Önce Benden Size Uyarlama Bir Şarkısı Gelsin





    Bazı Ünlülerin Eminem Hakkındaki Yorumları


    Jim Carrey : Bana MTV müzik ödüllerine gelmemi söylediler.Hayır dedim.Ne yapabilirim ki ben müzik işinde değilim.Ama onlar bana 'Gel ve Eminem'i sun.' dediler.Ben de 'Gelebilir miyim lütfen?' dedim."

    Megan Fox : Onunla telefonda konuştum. Bilirsin,ben asla ünlü birine karşı böyle heyecanlanmazdım. Ve hayatımda biriyle konuşurken asla bu kadar terlemezdim. Onunla konuşurken çok gergindim. Çünkü ona en küçük bir yanlış yaparsan onun bir sonraki albümünde yer alırsın."

    Justin Bieber : Nasıl mümkün olabiliyor bilmiyorum ama 3 yaşımdan beri Eminem dinliyorum."

    Lil Wayne : Eminem'e diss attıysanız ünlü olursunuz ama sizi palyaco durumuna düşürür.

    Kanye West : Kimse Eminem'den daha büyük olamayacak."

    Katy Perry : Eminem ve Kanye West gibi rapçiler olduğu sürece hip hop yaşayacak.

    Dido : Ah Eminem! Kalbinde kötülük olmadığını, ondan kimseye zarar gelmeyeceğini gayet iyi biliyorum. Stan döneminde abla kardeş gibi olduk. Eminem gerçekten zararsız bir çocuk.

    Stan'lar



    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Bu Gruba Katılmak İçin Sadece Yazmanız Yeterlidir.

    Dalga İçerikli & Saçma Sapan Sözleri Kesinlikle Aldırış Etmeyeceğim.

    Benden Sadece Pek Çok Kişi Tarafından İstek Geldi Açmam İçin ve Sizler İçin Açtım.



    Stanlar :

    1. BR9 - Kurucu
    2. PiqenRole - [ Onur Üyesi ]
    3. berkeleyzencisi
    4. bajk
    5. aLzeheimer
    6. os_lnx
    7. iceshady
    8. vito_scaletta
    10. Post Rock
    11. STAN-erdem
    12. Duman7
    13 34arif35
    14. |SteeL|
    15. Butterfly Raket
    16. Kashna [~]
    17. Faruk Erkuş ~
    18. Bligzer
    19. butze
    20. ozankes98
    21. sulobey10
    22. What's Up Man
    23. BhdrCyhn
    24. DoingForUs
    25. mawoix
    26. And After All
    27. avcıerhan
    28. Cesar_Vialpando
    29. Jacques
    30. mert_elano
    31. mrregya
    32. ps1
    33. ACBO
    34. Baron
    35. tayfn1907
    36. slimshdy19tr
    37. Sir Maximus
    38. Eminem_Stan
    39. Unknown.
    40. 1Kaaxerz
    41. heart snick
    42. No More Sorrow
    43. Slim Sidar
    44. Gamer-Z
    45. Zodiac Killer
    46. Batman Beyond
    47. Slim_R
    48. Djarım Black
    49. Ogzdmr03
    50. Marshall_Mathers
    51. O'wR
    52. hknBUGRA
    53. cin
    54. John Constantine
    55. Gripholion
    56. DT Swiss
    57. tayfoe12
    58. Sánchez
    59. Dr.Mechanic
    60. ehhiste
    61. thugxlife
    62. By DarquE
    63. Detroit_90
    64. Kotugangsta
    65.
    66.
    67.
    68.
    69.
    70.
    71.


    __________________________________________________________________________


    Eminem - RAP GOD [ My Life ]




    Eminem - Berzerk







    Ayriyetten bu konuda paylaştığım bilgiler kesinlikle 100% orjinaldir. Eminemin 2 kitabınıda okudum [ Kitabı isteyenler pm yolu ile ulaşabilirler ] tek tek aklımdan ve kaynaklardan yararlanarak sizlere paylaştım. Bazı bilgiler düzensiz veyahatta yalnış olmuş olabilir bundan dolayı sizlerden özürdilerim. Bilgilendirmeniz halinde düzelticeğim.

    Bu Konuda eminemin rap hayatın'dan çok kişisel hayatını sizlere sunmayı tercih ettim eksik olan pek çok şey olabilir veyahatta yalnış olan.

    Bu Konuda Olmayan İstediğiniz Herşeyi SORABİLİRSİNİZ. Hepsini tek tek cevaplayabilirim.



    İmzalarımız - Diğer Fan Club'den Alıntıdır.



     Eminem [ Fan Club ] Kral Geri Döndü
    Eminem [ Fan Club ]
    [center][image]https://store.donanimhaber.com/3a/a6/08/3aa60807a2776e2e90ff5af49f1cbdc6.jpg[/image][/center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_66173810/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66173810][center][b][color=#000000]Eminem [ Fan Club ][/color][/b][/center][/link]


     Eminem [ Fan Club ] Kral Geri Döndü
    Eminem [ Fan Club ]
    [center][image]https://store.donanimhaber.com/0b/55/e8/0b55e83f1815dc74c7a9927f1f6d616a.jpg[/image][/center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_66173810/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66173810][center][b][color=#000000]Eminem [ Fan Club ][/color][/b][/center][/link]

     Eminem [ Fan Club ] Kral Geri Döndü
    Eminem [ Fan Club ]
    [center][image]https://store.donanimhaber.com/9d/0f/a0/9d0fa0908c115bd281d78a4d19139dce.jpg[/image][/center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_66173810/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66173810][center][b][color=#000000]Eminem [ Fan Club ][/color][/b][/center][/link]

     Eminem [ Fan Club ] Kral Geri Döndü
    Eminem [ Fan Club ]
    [center][image]https://store.donanimhaber.com/02/0b/97/020b977fb617b15d67a6a8f543854224.jpg[/image][/center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_66173810/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66173810][center][b][color=#000000]Eminem [ Fan Club ][/color][/b][/center][/link]


     Eminem [ Fan Club ] Kral Geri Döndü
    Eminem [ Fan Club ]
    [center][image]https://store.donanimhaber.com/7a/62/e3/7a62e30b865bbe24ae88ab1cdfe5e43c.jpg[/image][/center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_66173810/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66173810][center][b][color=#000000]Eminem [ Fan Club ][/color][/b][/center][/link]

     Eminem [ Fan Club ] Kral Geri Döndü
    Eminem [ Fan Club ]
    [center][image]https://store.donanimhaber.com/62/8f/6d/628f6d8cc62622c2142be8f85a330f3d.jpg[/image][/center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_52714417/mpage_1/f_/key_//tm.htm#52714417][center][b][color=#000000]Eminem [ Fan Club ][/color][/b][/center][/link]

     Eminem [ Fan Club ] Kral Geri Döndü
    Eminem [ Fan Club ]
    [center][image]https://store.donanimhaber.com/90/15/ed/9015edf8a1d715512c2f1e9031089523.jpg[/image][/center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_66173810/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66173810][center][b][color=#000000]Eminem [ Fan Club ][/color][/b][/center][/link]

     Eminem [ Fan Club ] Kral Geri Döndü
    Eminem [ Fan Club ]
    [center][image]https://store.donanimhaber.com/3a/6b/e5/3a6be5c23fc05080c5dc0af4beb9a85a.jpg[/image][/center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_66173810/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66173810][center][b][color=#000000]Eminem [ Fan Club ][/color][/b][/center][/link]

     Eminem [ Fan Club ] Kral Geri Döndü
    Eminem [ Fan Club ]
    [center][image]https://store.donanimhaber.com/e1/13/e1/e113e192b5cea19bab26e2c452af0886.jpg[/image][/center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_66173810/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66173810][center][b][color=#000000]Eminem [ Fan Club ][/color][/b][/center][/link]



    [center][image]http://c1110.hizliresim.com/11/10/12/11860.jpg[/image] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_66173810/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66173810][color=#000000][b]Eminem [ Fan Club ][/b][/color][/link][/center]

    Resimsiz İmza;
    Eminem [ Fan Club ]
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_66173810/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66173810][center][b][color=#000000]Eminem [ Fan Club ][/color][/b][/center][/link]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BR9 -- 9 Mayıs 2014; 16:29:17 >







  • Onur üyesi olmak istiyorum
  • ulan okuldaki performans ödevlerini bu kadar düzenli yapmazsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rodriguezz

    ulan okuldaki performans ödevlerini bu kadar düzenli yapmazsın

    +1

    Eminem'in inanılmaz derecede hayranıyım. Şöyle söyliyeyim, türkiyede konser verse 1 ay öncesinden biletini alır. 1 Hafta öncesinden konser alanında kamp kurarım.

    Birgün eminem öldüğünde gerçekten etkisinde kalırım. 7 Tane şarkısı ezberimde. 2 Tanesini KARAOKE eşliğinde güzel bir şekilde söyliyebiliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MSSE

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rodriguezz

    ulan okuldaki performans ödevlerini bu kadar düzenli yapmazsın

    +1

    Eminem'in inanılmaz derecede hayranıyım. Şöyle söyliyeyim, türkiyede konser verse 1 ay öncesinden biletini alır. 1 Hafta öncesinden konser alanında kamp kurarım.

    Birgün eminem öldüğünde gerçekten etkisinde kalırım. 7 Tane şarkısı ezberimde. 2 Tanesini KARAOKE eşliğinde güzel bir şekilde söyliyebiliyorum.

    Hayırlısı be gülüm




  • odada poster vs. asmayı hiç sevmem ama vakti zamanında bu adamın posterleri odamı süslüyordu. ama hiç eminemin askeri olmak da istemem istersen eminenim hayranları olabiliriz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gannicus

    odada poster vs. asmayı hiç sevmem ama vakti zamanında bu adamın posterleri odamı süslüyordu. ama hiç eminemin askeri olmak da istemem istersen eminenim hayranları olabiliriz

    Odamın her iki tarafında posterleri var. Bir kaç S.Shady elbisem var. Askerleri & Hayranlık aynı anlamda kullanmak istedim zaten.
  • beni de ekle. yeni bilgiler bekliyoruz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkeleyzencisi

    beni de ekle. yeni bilgiler bekliyoruz.

    Sizide ekledim. Dediğim gibi istek ve yoğunluk üzerine daha sizlere mükemmel bilgiler paylaşacağım. Henüz yazmadığım ilginç ve gerçek çok şey var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MSSE

    quote:

    Orijinalden alıntı: berkeleyzencisi

    beni de ekle. yeni bilgiler bekliyoruz.

    Sizide ekledim. Dediğim gibi istek ve yoğunluk üzerine daha sizlere mükemmel bilgiler paylaşacağım. Henüz yazmadığım ilginç ve gerçek çok şey var.

    yeni klip haberi var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkeleyzencisi

    quote:

    Orijinalden alıntı: MSSE

    quote:

    Orijinalden alıntı: berkeleyzencisi

    beni de ekle. yeni bilgiler bekliyoruz.

    Sizide ekledim. Dediğim gibi istek ve yoğunluk üzerine daha sizlere mükemmel bilgiler paylaşacağım. Henüz yazmadığım ilginç ve gerçek çok şey var.

    yeni klip haberi var mı?

    Eminem'in yeni albümleri çok yakın bir zamanda çıkacak. Şuanda inanılmaz derecede yeni şarkıları için söz yazdığı söyleniyor. Ayriyetten 50 Cent & Royce Da gibi bir kaç arkadaşının şarkılarına eşlik etti. Yakında paylaşıcağım hepsini.




  • ayrıca konser arşivi de var ama onlar farkli klasörde


     Eminem [ Fan Club ] Kral Geri Döndü
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elbiskuha

    ayrıca konser arşivi de var ama onlar farkli klasörde


     Eminem [ Fan Club ] Kral Geri Döndü

    Maşallah




  • beni de ekle umarım laga luga olmazda sadece eminem hakkında konuşulur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bajk

    beni de ekle umarım laga luga olmazda sadece eminem hakkında konuşulur

    İnşallah. Eklendiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elbiskuha

    ayrıca konser arşivi de var ama onlar farkli klasörde


     Eminem [ Fan Club ] Kral Geri Döndü

    Link pls.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kril

    quote:

    Orijinalden alıntı: elbiskuha

    ayrıca konser arşivi de var ama onlar farkli klasörde


     Eminem [ Fan Club ] Kral Geri Döndü

    Link pls.


    Eğer grubumuzun üye sayısı artarsa yakında özel bir link ile tüm şarkılarını tek tek sunarım sizlere.




  • Peki bekliyoruz.
    İsmimi yazdırmıym şimdilik, ama konuyu takip eder, arada uplarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kril

    quote:

    Orijinalden alıntı: elbiskuha

    ayrıca konser arşivi de var ama onlar farkli klasörde


     Eminem [ Fan Club ] Kral Geri Döndü

    Link pls.


    hocam link olarak yok arşivin çoğunu kendim yaptım ordan burdan buldum hep.bu arada aklıma gelmişken eminem'in değişmesimi veya olgunlaşmasımı dersiniz bilmem ama örneği vereyim ben

    I'm ill enough to just straight up diss you for no reason 1998 ( sebebsiz yere sana diss atacak kadar hastayım )

    Are you stupid? You gon' start dissin people for no reason? 2010 ( aptal mısın ? Sebebsiz yere insanlara diss atmaya mı başlayacaksın? )




  • Hayatını okudum benim kötü aile hayatıma (ilgisiz,umursamaz sinirli vs) benziyor. Okuluda sevmiyorum bana boş geliyo çok fazla arkadaşlar arasında ezilen biri değilim ama arkadaşlarım arasında rahat olamıyorum. Ben hiç ders dinlemeden çalışmadan sınavlardan yüksek not alıyorum hatta öğretmenler beni disipline yolladı nasıl böyle not alıyosun diye kopyamı çektin diye. Belki bende büyüyünce bişeyler yapabilirim.

    Not: Zeki olduğumu düşünüyorum.

    BENİDE YAZ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuralarHepDutluk -- 25 Eylül 2012; 9:44:58 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.