Şimdi Ara

KONU SİLİNMİŞTİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KUMANDANASKER -- 25 Kasım 2024; 10:34:12 >

• Ayni durum bende de mevcut. EA sitesinde de sikayetler var. Fakat bende bir cevap bulamadim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka demolar vs. indiriyorum ama BATTLEFIELD 3 güncellemesini ve RED DEAD REDEMPTION satın aldık, indirmesini yapamıyorum
  • Sürekli deneyin. Bazen bu çare olabiliyor. Demo indirirken bile 7-8 defa denediğimi bilirim ancak download oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Sürekli deneyin. Bazen bu çare olabiliyor. Demo indirirken bile 7-8 defa denediğimi bilirim ancak download oluyor.

sende sürekli denedin, oldu sanırım. aldıgım hata kodu bu muydu peki kardeşim?
    şimdi deneyeceğim 10 sefer kadar başlıyorum...
  • Buna benzer bir hata koduydu veya buydu hatırlamıyoum ama please wait diyip kalıyordu alet. 5 defadan fazladır denedim de bir demoyu indirebildim. Kaçıncı deneyişte iner onu bilemem ama eninde sonunda iniyor.
  • Aynı sorunu bende yaşadım.DNS i manuel girmiştim geri otomatik yaptım sorun kalmadı.Eğer zaten otomatikse manuel farklı bir DNS yazın çoğunlukla DNS ten kaynaklanan bir sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 23 Eylül 2012; 21:50:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vallahi arkadaşlar hiçbirşey değiştirmedim 4. yada 5. denememde PSN den satın aldığımız RED DEAD REDEMPTION inmeye başladı şimdi...

eğer BF3 teki güncelleme sorunu aynı şekilde devam ederse DNS değiştircem (gerçi 1kere değiştirdim ama fayda etmedi)

kullandığınız yada önerdiğiniz DNS ler neler?
  • ben güncellemeyi dün yaptım open DNS kullanıyorum.DNS ayarlarının rakamlarını tam oalrak bilmiyorum ancak google üstad bilir mutlaka
  • 8.8.8.8
    8.8.4.4

Google DNS, güvenilir.
    ---

198.153.192.50
    198.153.194.50

Norton DNS, çoğu site engelli ama en güvenilir olanı bu.
  • Bende sorun hala devam ediyor. Internet hizi icin ttneti aradim, hizi arttirdilar fakat degisen birsey yok. DNS ve diğer yapılacak her şeyi yaptım. Artik başka bir arkadaşımın internetinden deneyecegim.

• Dun bndede oldu bugun duzeldi.. genel sorun var belli

• Sorunu bende birkaç gün evvel yaşadım ve çözdüm.http://forum.donanimhaber.com/m_42886085/mpage_4//tm.htm#66300651 burada çözüm için yapılması gerekenler mevcut, bir göz atın muhakkak çözüm yollarından bir tanesi sizin probleminizi de giderecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUMANDANASKER

arkadaşlar 2gündür bir sıkıntı yaşıyorum.

PSN den satın alıp 1senedir oynadıgım BATTLEFIELD 3 ün 1.06 güncellemesini yaparkende,
    Bugün arkadaşımla PSN KARDEŞLİK yapıp satın aldığımız RED DEAD REDEMPTION ı PSN den indirirkende aynı hatayı alıyorum.
    Uzunca bir süre bağlanma ekranında duruyor ve ERROR CODE 80710092 veriyor.

DNS ayarlarını değiştirdim, modemi resetledim. Başka oturumlar açtım. Başka üyelik açtım yine olmuyor yine olmuyor.

Başına gelen var mı? Nedir bu sorun, ne yapabilirim?

SAYGILAR...

Anladığım kadarıyla bu sorun baya bi yaygın. Bende yeni Uncharted 3 almıştım 1.14 versiyonunu güncellerken ve Online Pass için 500kb dosyayı indirerken de aynı hatayı aldım. Çok uğraştım sonunda halledebildim ama bugün Starhawk demosunu indireyim dedim yine aynı hatayı aldım. Şu yolları bi dene istersen belki işe yarar.

-Ağ ayarlarından DNS kontrolü yap manuelmi girilmiş yoksa otomatiktemi diye. Otomatik olmalı.
    -Modemi resetle ve aç
    -PS3 Menüsünden Ağ ayarlarına gelip internet ayarlarından dns olarak 208,67.222.222 ve 208.67.220.220 deneyin olmazsa 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 deneyin daha sonra oda olmassa tekrar otomatiğe alın.
    -Eğer kablosuz dan bağlanıyorsanız eğer imkan varsa kablolu olarak bağlayıp deneyin(Bende bu işe yaramışdı)

Bu geçici ama çok can sıkıcı bir durum bu arada store ve online oynamada problem yaşıyormusun? yoksa sadece indirmek istediğindemi oluyor?

EKLEME: Bu sorun galiba Wifi üzerinden bağlananlarda sık oluyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loukas -- 28 Eylül 2012; 1:53:40 >

• arkadaşlar teşekkürler hepinize...

sorunu 3gün önce çözdüm, buraya yazmayı unutmuşum.

DNS AYARLARINIZI OTOMATİL YAPTIĞINIZ ZAMAN BU SORUN TAMAMEN ÇÖZÜLÜYOR...

tekrar herkese teşekkürederim
  • bu nasıl bişeyyyaaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.