Şimdi Ara

Sleeping Dogs İçin Yeni DLC'ler Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Geçtiğimiz ay çıkış yapan ve oyuncuların bir kısmı tarafından oldukça sevilen Sleeping Dogs için yeni indirilebilir içerikler yolda.

Square Enix'in bugün yayımladığı bir videoyla duyurusunu gerçekleştirdiği Street Racer Pack ve SWAT Pack, aslında isimleriyle aynı içeriklere sahipler. Street Racer Pack ile oyuna yeni yarışlar ekleniyorken, SWAT Pack ile ise 20 yeni polis görevini oyunun bünyesine katıyor. SWAT Pack satın alan kullanıcılar, aynı zamanda bir SWAT kostümüne de sahip oluyorlar.

İndirilebilir içerikler için yayımlanan özel videoya aşağıdaki oynatıcıdan ulaşabilirsiniz.

• hikaye bakımından ekstra birşey katmıyor yeni yarışlar ve polis görevleri için DLC alınmaz bence sacma olmus...

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ben dlcleri çok saçma buluyorum dlc çıkarıcağınıza onu ilk başta oyunun içine katınsanıza para için yapıyorsanızda ilk başta daha pahalıya satın ozaman

• birde bu dlc oyuna nasıl yükleniyor acaba kurulum yerine mi atılıyor mvw3 dlclerini atamadım

• dlcyi kim çıkardıysa geri soksun çıkardığı yere :)
  • oyun zaten sıkıcıydı bide dlc mi alacagız pehh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

dlcyi kim çıkardıysa geri soksun çıkardığı yere :)

cok haklısın gıttıkce cıvıtıyorlar bu olayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç gerek yok.

• üst seviye olmayan bir oyuna kim niye dlc alsın.. dlc aldıgım tek oyun L.A Noire oda türünün tek örneği

• quote:

Orijinalden alıntı: stun

üst seviye olmayan bir oyuna kim niye dlc alsın.. dlc aldıgım tek oyun L.A Noire oda türünün tek örneği

gelmiş geçmiş oynadığım en iyi oyundur Oyunçeviri sağolsun

• xx_serkan_xx
    22.09.2012 11:21:27

ben ps3 te oynadım.. ingilizcem üst seviyede oldugu için rahat oynadım başka turlu oynanmaz.. zaten.. konuşulanları anlamak gerekıyor.. sorgularken.. ipucunu sorguya uyumlaştırırken..ve surat mımıklerının oyunda aktıf olarak kullanıldıgı tek oyun ve sorgulama -ipucu gibi şeylerde başka oyunlarda yok... bence oynadıgım en iyi oyun..oynamayanların ımkanı varsa oynasın derim :D

• Sainst Row The Third DLC'leri gibi olacak bu da sanırım :)

• dlc yi bile haketmeyen oyun bence...
  • triad görevleri gelseydi daha iyi olurdu...
  • Metacritic ortalaması 83 ve 8.3 olan oyunu da beğenmiyor bazı ibişler
  • tabi beğenmez oyun gka ile saint row çakması saint bile çakması yapıldı daha neler görce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.