Şimdi Ara

Forumda ve Türkiye’de bir ilk: 17 faklı bilgisayar firmasının farklı bir yönden incelenmesi .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bildiğiniz gibi bu forumun kuralları var. Bunlardan biri de madde 16:

    16) Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir.

    Yaşadığı problem ve sorunları buraya yazdığı için kilitlenen mesaj sayılarını merak ettim.http://forum.donanimhaber.com/forumid_216/tt.htm linkindeki Asus, Acer, MSI, Dell, Hp - Compaq, Lenovo (IBM), Toshiba, Vestel, Sony, Packard Bell, Monster, Fujitsu - Siemens, LG, Apple, Samsung, Casper alt başlıklarına girerek ilk sayfalarındaki kilitli meajlarını saydım. Toplam 8 mesaj kilitlenmiş bunların 7 (yedi) tanesinin tek bir firmaya ait olduğunu gördüm. Ve bu maalesef bizim ülkemizin firması idi.

    Bu incelememin hem forumdaşlarıma hem de firmalara yararlı olacağını umarım.

    Not: Orjinaldir, kendi çalışmamdır. Alıntı değildir.







  • Bir gerçeği çok güzel dile getirmişsin arkadaşım. Eline sağlık. Umarım hatalardan ders alırlar böyle kötü durumlar tekrar yaşanmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: undertakermert

    Bir gerçeği çok güzel dile getirmişsin arkadaşım. Eline sağlık. Umarım hatalardan ders alırlar böyle kötü durumlar tekrar yaşanmaz.

    Umarım alırlar..
    Hala daha her iki firma ile ilgili yakınmalar devam etmekte maalesef..
  • Diger firmaların yetkilileri foruma ugramiyor bu nedenlede şikayet edemiyorlar ve konular kitlenmiyorum bence durum bundan ibaret

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Kara.

    Diger firmaların yetkilileri foruma ugramiyor bu nedenlede şikayet edemiyorlar ve konular kitlenmiyorum bence durum bundan ibaret

    birde feyk uyeliklerle şikayet ediyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O firmadan başı yanmayan mı var :)
  • iyi niyet yok bunlarda ,,artık iş yapmaz bu focus,monster falan her neyse işte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yener0619 -- 27 Eylül 2012; 19:48:48 >
  • Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir.

    Neden dile getirilemez acab sizlere reklam verdiği içinmi. Bakın bizler olmasak bu forumda olmaz tartışmasak bu forumda olmaz bilg ialmassakta olmaz. EE neden budenli koruyucu bir önelem aldınız. Ben vatan bilgisayrdan şikayetciyim diğe arkadaşlarıda bilgilendirip aynı hataya düşmemelerini sitemediğimden uyarmak istiyorum tak yazı siliniyor. Piranha ürünü hakkında şikayetci oldum tak yazım siliniyor. Sizlere reklam veriliyordiye bizi göz ardı etmeniz hiç yakışıksız bbir davranış

    Biz şikayetde bulunup arkadaşlarımızın okumasına vesile olan bir site ve asla hak talep ettiğimiz olmadı. Olamazda hakkımı mahkemelerde ararım. Bunun da farkındayız ama siz bu koymuş olduğunuz ve silmiş olduğunuz konularla iyici antipati topluyorsunuz.

    Ben maduriyetimi dile getiriyorumki diğer alacak arkadaşlarda burda beni ikna yada destek oluyor ve doğru bir ürün için yön gösteriyor ve siz bunu engelliyorsunuz.

    Şu bir gerçek son dönemlerde sizlere reklam veren firmaları kayırıyor gibi işler testler yapıp aramızda gülüşmelere neden oluyorsunuz. Gerçekten yazık donanımhaber ilk zamanlarda daha gerçekti daha temizdi görüşlerde şimdide menfeatlarin kayırlamların sitesi olmuş.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.