Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ASUS P525 ; standart cep telefonu görünümlü Pocket PC Telefon

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> ASUS P525 ; standart cep telefonu görünümlü Pocket PC Telefon Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Speed-Step

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

10 Nisan 2006; 19:57:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Pocket PC Telefonlar, içerdikleri fonksiyonlar ve sundukları genişleme seçenekleri ile her zaman kullanıcıların ilgi odağı olmuşlardır. Fakat tek elle kullanımlarının zor olması ve boyutları bir çok kişinin bu cihazları almamasında baş nedenleri oluşturmakta. ASUS'un ilk olarak Cebit 2006'da tanıttığı P525 modeli Pocket PC Telefon, hem içerdiği özellikler hem de kullanım molaylığı sağlayacak tasarımıyla bir çok kişinin Pocket PC Telefonlara bakışını değiştirebilecek nitelikte.

Görünüş olarak standart cep telefonlarından pek farklı durmayan ASUS P525'de tuş takımı olarak, yeni PDA'larda görmeye alıştığımız QWERTY yerine cep telefonlarındaki gibi numerik tuş takımı bulunmakta. Kullanıcıların büyük tuşlar sayesinde daha rahat telefon numarası tuşlamalarına olanak veren tasarım aynı zamanda tek elle kullanıma da müsayit.

116.8 x 59 x 19 mm ölçülerinde ve 159.5 gram ağırlığında olan P525, özelliklerine göre oldukça hafif bir PDA. İşletim sistemi olarak Windows Mobile 5.0 kullanılan cihazda 2.8" büyüklüğünde, 320x240 piksel (QVGA) çözünürlüğe sahip, 65 bin renk gösterebilen, dokunmatik TFT ekran bulunmakta. 416MHz hızında çalışan Intel XScale işlemciye sahip olan üründe 64MB RAM, 128MB ROM bellek bulunuyor. Ürün 1300mAh gücündeki Li-ion bataryası ile 200 saat bekleme 3.5 saat konuşma süresi sunmakta.

Otomatik netleme yeteneği, flaşı ve 2MP çözünürlüğü bulunan dijital fotoğraf makinasına sahip olan ASUS P525, kart vizitler üzerindeki adres, isim ve telefon numarası gibi yazılı bilgileri optik karakter tanıma yardımıyla tarayarak adres defterine kayıt olanağı sunmakta. Kablosuz bağlantı için Wi-Fi 802.11b/g , Bluetooth 2.0 ve IrDA seçeneklerini kullanıcıya sunan üründe aynı zamanda dahili GPS konum saptamada bulunmakta.

Quad Band GSM/GPRS ağları üzerinde çalışabilen P525, dünyanın her yerinde görüşme yapmanıza olanak vermekte. Genişleme yuvası olarak mini SD slotu bulunan ürün, bilgisayar ile bağlantısını USB 1.1 portu üzerinden sağlamakta. ASUS P525 ile birlikte VoIP yazılımı olan Skype'de hazır kurulu olarak kullanıcıya sunulanlar arasında. Bu sayede Wi-Fi üzerinden İnternete ulaşabildiğiniz her yerden ücretsiz veya GSM şebekelerine nazaran uygun ücretler karşılığında görüşme yapabilmeniz mümkün.

Henüz çıkış tarihi ve fiyatı belli olmayan ASUS P525, tasarımı ve özellikleri ile ilgi uyandıran bir ürün. Özellikle boyutları ve ağırlığı, sahip olduğu özellikler düşünüldüğünde oldukça dikkat çekici.

Sayfanın Linki : http://www.pocketpcitalia.com/News/2006/04/Asus-P525--ecco-le-specifiche/

leventkarakap84
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Nisan 2006; 20:36:43 

bu telefon gayet guzeldır ve kullanımıda kolay oldugundsan emınım parası olanın bu aletı almasını dılerım ve ömrunuz boyunca rahat edersınız
El_domingo

11 Nisan 2006; 10:16:00 

bi topluca özelliklerini toparlayayım dedim...

Asus P525 Specs

* Intel PXA270 416MHz processor
* 2.8" QVGA screen
* 64MB RAM / 128MB ROM
* Bluetooth 1.2
* 802.11 b/g Wi-Fi
* 2.0 MP camera
* Mini SD expansion slot
* IrDA
* Windows Mobile 5.0
* Quad band GSM / GPRS

valla hoş telefon yapmışlar...alternatiflerde çoğalıcağa benziyor... yanlız birazcık büyük ve ağır olmuş...alternatifleri o2 xda atom şu an piyasada bulmak mümkün bi de hp rw6800.... almadaan önce muhakkak bunlarada bakın....

http://www.tahsiye.com/
Al PaC

Sisteme Gözat

11 Nisan 2006; 10:37:14 

Joystick in konumu ve usb 1.1 dışında çok şık bir alet. Özellikle baya ince. Fakat bu uzunluğunu arttırmış.
oktayakgoz

11 Nisan 2006; 11:10:43 

asus bir eski modeli var oda çok güzel tam bir p910 kopyası asus p505 birinin elinde görmüştüm turist çekik göz çok hoş du buda çok güzel olmuş ama p505 bence dahagüzel bir seçenecek

Asus P526 + HBH 600
SonyEricsson M600i
Acer 5315
ATTRACTION

11 Nisan 2006; 11:14:01 

imate ve benQ gibi cihazlara alternatıf olması iyi oldu

COMING SOON 500 HP +[
Silmaril

11 Nisan 2006; 19:30:17 

Ne yazıkki bu tarz GSM PDA'ler Türkiye'ye gelene kadar 2 üst modeli çıkmış oluyor.

KVK K-jam hala getiremedi mesela, telefon eskidi. 10 gün önce hepsiburada.com da gördüm K-Jami, fiyatta avrupaya göre uçmuşlar klasik olarak.

Intel Core2 Duo E6300 1.86@2.60Ghz
MSI 975X Platinum PowerUp Edition
Sapphire X1950XT
2 x 1GB Corsair (667Mhz)
Silverpower 600W
Zalman Chasis Fan
Raidmax Smilodon
shimoda

4 Mayıs 2006; 20:32:37 

alternatif modellerin gelmesi elbette fiyatları makul seviyelere düşürür. Cep telefonundan belli markaları ve uyduruk lensli, sensörlü modülleri anlayanlara elbette hitap etmeyecektir. bu tür bi cihazla halledebileceği işler için tuğla gibi laptopu taşımak sıkıntı oluyor. şööle 700 lü rakamlara alabilsek hiç düşünmiycem alacam ama nerdeee

FoCuS TaKıMı

Sen görmüyorsun diye bu alem yok değildir. (Mevlana)
telefonumabak

4 Mayıs 2006; 21:07:10 

quote:

Orjinalden alıntı: Silmaril

Ne yazıkki bu tarz GSM PDA'ler Türkiye'ye gelene kadar 2 üst modeli çıkmış oluyor.

KVK K-jam hala getiremedi mesela, telefon eskidi. 10 gün önce hepsiburada.com da gördüm K-Jami, fiyatta avrupaya göre uçmuşlar klasik olarak.

merak etme.sts asus un distrubutorlugunu aldi. yil sonuna kadar aralarinda p525 inde bulundu 10adet aasus trde satilcak. bu ay j201 ve v70 satilsacak

3-4 YILLIK DONANIMHABER ÜYELİĞİMDEN anlayışı kıt, küfür etmeyi,sevenlerin yüzünden ayrılıyorum.
aderes vermeyeceğim. beni bilen nerde bulacağını biliyor
kalpakci38

10 Mayıs 2006; 12:03:07 

Asus P525 Ne zaman çıkacak?
Tahminen ne kadar bedelle satılır?

Bilmeyen ve bilmediğini bilen, çocuktur; Ona öğretin!
Bilen ve bildiğini bilmeyen, uykudadır; Onu uyandırın!
Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen, aptaldır; Ondan sakının!
Bilen ve bildiğini bilen, bilgedir; Onu izleyin!...
aadnan

12 Mayıs 2006; 22:43:42 

bu tel baya güzelmiş

Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni; Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni.
mahsun494

12 Haziran 2006; 18:59:54 

arkadaşlar ben ev telefonunu bilgisayar bağlaya bilirmiyim mesela fakslar nasıl pcden gönderiliyor aynı onun gibi pcden telefon görümesi yapacam skyp gibi program değil yanlız

güzel imza değilmi
mharat

2 Ağustos 2006; 13:08:44 

arkadaşlar merhaba;
ben aranıza yeni katılan biri olarak, ayrıca uzun zamandır poket pc veya pda araştırıyorum. araştırma nedenim ise sürekli seyehat ettiğim için internet üzerinde banka işlemleri yapabilmek. ama şu ana kadar araştırmalarıma bir sonuş bulamadım. microsoft ile görüşmem sonucunda ise poket pc lerde yüklü olan internet explorer 128 bit ssl desteği vermediğini bildirdi. fakat Windows CE PRO edition için 128 bit ssl desteği eklentisi olduğunu söylediler. konu ile ilgili olarak engin bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var. lütfen yazın bana

frantico

Me