Şimdi Ara

Koridor-İnfaz Listesi 1.0 (Türk Oyunu)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son dönem Irak' ta meydana gelen olaylardan sonra ortaya çıkan kaos ve boşluk ortamı
    bir çok terör grubunun iştahını kabartmıştır. Bu örgütlerden birisi, masum Irak halkıyla hiçbir
    ilgilerinin bulunmadığı halde sanki onlar adına mücadele ediyormuş gibi bir dizi eyleme başlamıştır.
    Bu eylemler çerçevesinde bir çok Türk vatandaşı da kaçırılmış ve bazıları öldürülmüştür. Bu olayları incelemek
    ve bunların arkasındaki terör örgütünü çökertmek amacıyla Türkiye 'de "Koridor" adındaki özel bir birim
    devreye girer. Bu birim içinde yetiştirilmiş askerlerden birisi olan "Duman" kod adlı özel tim elemanı,
    belirlenen görevleri gerçekleştirmek üzere seçilir.
    Birbirini izleyen istihbaratlar sonucunda yurtiçi ve yurtdışında pek çok operasyon başlayacaktır artık...

oyun:

http://www.hotelugurlu.net/koridor/koridor_full.zip

ekran görüntüleri:

http://www.hotelugurlu.net/koridor/screen.htm

oyun tamamen türk yapımıdır......

başka forumlarda belki denmiştir ama birde ben söyleyeyim dedim bakın bakalım

-----ALINTIDIR----------

• oo baya sıkı bi oyuna benziyor akşam eve gidince mw yerine bunu oyniğim bakim gözüktüğü gibi guzelmi bide Türk yapımı olması daha da bi guzel
  • medal of honorun kırpılmış hali.Müziklerini bile kullanmışlar.
  • ekran görüntüleri güzel gibi görünüyor, merak ettm indiriyorum. aa falan yoksa yazılmsal olarak açıp denerz bakalm nasılmış grafikleri falan :) teşekkürler arkadş
  • bu Türk oyunlarının grafileri niye hep karanlık oluyor anlamış değilim.

grafiklerdeki eksiklikler belli olmasın diyemi acaba.
  • türk oyunu olması güzel ama indirdikten sonra hayalkırıklığına uğramayın
  • bu oyunun sistem gereksinimlerini bilen var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • musta8520

teşekkürler arkadaşım
  • başka bi bölümde görmüştüm ama indirmemiştim ,
    şimdi indiriyorum
  • Fena değil aslında.Türk yapımı olunca sanki garip birşeymiş gibi gelsede yinede güzel gibi.Gerçi bir süre oynayınca oyun göçüyor.Belki benim sistemle alakalı olabilir diye düşünüyorum,oyuna kötü demek istemem.
  • Quake3 motoru gibi fazlasıyla benziyo acaba onun kodu açılmışmıydı??
  • Öncelikle paylaşımın için sağol arkadaşım,Türk oyunlarının çıkması beni gerçekten sevindiriyor ve umutlandırıyor.Şu an indiriyorum
  • walla uzun zamandır kaliteli bi türk oyunu bekliyoruz..bu seferki istediğimiz gibi olur inşallah...
  • Ben bu oyunun resimlerini gördüm baya güzel bir oyuna benziyor.Ama bir türlü alıp oynayamadım.En yakın zamanda oynayacağım.

• arkadaşlar bedava oyun indirin ve oynayın görüşlerimizi paylaşalım
  • ss lerde hiç el modellemesi yok neden acep?
  • walla ssler çok hoş bi oyun oldugunu gösteriyo gibi(şuana kadar yapılamamış turk oyunlarına nazaran) indiriyoruz bakalım nasıl bişeymiş ayrıca menuyu de daha hoş yapabilirlermiş bence çunku heroes5 ve pop menulerine bakınca bu yanında atari oyunu gibi kalmış keşke biraz daha ugrassaylardı
  • beyler oyun muhteşem.ateş ediş falan çok gerçekçi.öle counterdaki gibi sniper ı su tabancası gibi kullanma yok.bi ateş ettinmi namluyu dogrultabilene aşk olsun.

oyunu şiddetle tawsiye ediyorum.ben çok beğendim.türklerin böyle oyun yapabilecekleri 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
    walla helal olsun...
  • Türkler'den daha iyi oyunlar bekliyorum. Bu oyun Türk yapımı olmasaydı yorum bile yapılmazdı. Neden bizde bir PES 5, farcry, half-life veya bfme gibi oyunlar yapamayalım ki?

Umarın bu sadece bir başlangıç olur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raven Shield

Türkler'den daha iyi oyunlar bekliyorum. Bu oyun Türk yapımı olmasaydı yorum bile yapılmazdı. Neden bizde bir PES 5, farcry, half-life veya bfme gibi oyunlar yapamayalım ki?

Umarın bu sadece bir başlangıç olur..

doğrusun köylüm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.