Oyunun konusu: Son dönem Irak' ta meydana gelen olaylardan sonra ortaya çıkan kaos ve boşluk ortamı bir çok terör grubunun iştahını kabartmıştır. Bu örgütlerden birisi, masum Irak halkıyla hiçbir ilgilerinin bulunmadığı halde sanki onlar adına mücadele ediyormuş gibi bir dizi eyleme başlamıştır. Bu eylemler çerçevesinde bir çok Türk vatandaşı da kaçırılmış ve bazıları öldürülmüştür. Bu olayları incelemek ve bunların arkasındaki terör örgütünü çökertmek amacıyla Türkiye 'de "Koridor" adındaki özel bir birim devreye girer. Bu birim içinde yetiştirilmiş askerlerden birisi olan "Duman" kod adlı özel tim elemanı, belirlenen görevleri gerçekleştirmek üzere seçilir. Birbirini izleyen istihbaratlar sonucunda yurtiçi ve yurtdışında pek çok operasyon başlayacaktır artık...
başka bi bölümde görmüştüm ama indirmemiştim , şimdi indiriyorum
Fena değil aslında.Türk yapımı olunca sanki garip birşeymiş gibi gelsede yinede güzel gibi.Gerçi bir süre oynayınca oyun göçüyor.Belki benim sistemle alakalı olabilir diye düşünüyorum,oyuna kötü demek istemem.
Quake3 motoru gibi fazlasıyla benziyo acaba onun kodu açılmışmıydı??
Öncelikle paylaşımın için sağol arkadaşım,Türk oyunlarının çıkması beni gerçekten sevindiriyor ve umutlandırıyor.Şu an indiriyorum
walla uzun zamandır kaliteli bi türk oyunu bekliyoruz..bu seferki istediğimiz gibi olur inşallah...
Ben bu oyunun resimlerini gördüm baya güzel bir oyuna benziyor.Ama bir türlü alıp oynayamadım.En yakın zamanda oynayacağım.
arkadaşlar bedava oyun indirin ve oynayın görüşlerimizi paylaşalım
ss lerde hiç el modellemesi yok neden acep?
walla ssler çok hoş bi oyun oldugunu gösteriyo gibi(şuana kadar yapılamamış turk oyunlarına nazaran) indiriyoruz bakalım nasıl bişeymiş ayrıca menuyu de daha hoş yapabilirlermiş bence çunku heroes5 ve pop menulerine bakınca bu yanında atari oyunu gibi kalmış keşke biraz daha ugrassaylardı
beyler oyun muhteşem.ateş ediş falan çok gerçekçi.öle counterdaki gibi sniper ı su tabancası gibi kullanma yok.bi ateş ettinmi namluyu dogrultabilene aşk olsun.
oyunu şiddetle tawsiye ediyorum.ben çok beğendim.türklerin böyle oyun yapabilecekleri 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi. walla helal olsun...
Türkler'den daha iyi oyunlar bekliyorum. Bu oyun Türk yapımı olmasaydı yorum bile yapılmazdı. Neden bizde bir PES 5, farcry, half-life veya bfme gibi oyunlar yapamayalım ki?
Umarın bu sadece bir başlangıç olur..
quote:
Orjinalden alıntı: Raven Shield
Türkler'den daha iyi oyunlar bekliyorum. Bu oyun Türk yapımı olmasaydı yorum bile yapılmazdı. Neden bizde bir PES 5, farcry, half-life veya bfme gibi oyunlar yapamayalım ki?