Şimdi Ara

CANON 600D YANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
6.752
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hatta advantage 12 taksit %10 para puan ile 1349 a geliyor bunun yanında taksitlerde 2013 te başlıyor.3 ay öteleme ve 12 taksit bu fiyata.Düşünüyorsanız kaçırmayın.

http://www.yenicarsim.com/canon-eos-600d-18-55mm-lens-is-ii-ucretsiz-ve-hizli-kargo/dijital-slr-fotograf-makineleri/id/1162936/
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• http://www.akakce.com/dijital-slr-fotograf-makinasi/en-ucuz-canon-eos-600d-+-18-55mm-lens-fiyati,449149.html

Fiyat öteleme ve kargo dahil olunca güzel oldu.12 taksit ve 2013'de taksit başlaması harika!

%10 para puanıda düşünce

• paralel ithalat ürünü aklınızda bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

paralel ithalat ürünü aklınızda bulunsun

Garanti durumu nasıl oluyor?Atıyorum aldık.Bozulursa nasıl oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FASTandFAST

quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

paralel ithalat ürünü aklınızda bulunsun

Garanti durumu nasıl oluyor?Atıyorum aldık.Bozulursa nasıl oluyor ?

Mağazaya sor bilgi al istiyorsan garantisiz ürün satılmiyor zaten yeniçarşımda .
  • güzel makine tatilde kullandım gayet güzeldi
  • Sordum,iki yıl garantisi var.Satıcı Fotoplus.Bir sıkıntı görmüyorum.Akşama kadar inceleyip karar vereceğim.Daha doğrusu satın alacağım.Mağazanın yorumlarını da okudum aynı gün kargoya veriyorlar.Tereddütüm kalmadı.

Şunu sormak istiyorum.

Makine nasıl?Kullanan var mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bozulunca siz mağazaya kargoluyorsunuz, mağaza da ürünü türkiye'ye kim getirtmişse ona gönderiyor yanılmıyorsam. canon türkiye biraz daha insaflı, bozulmalara karşı yenisiyle değiştirilme veya müşteriyi mağdur etmeme konusunda daha iyiler. paralel ithalatta bir kere servise düşmeye görün, illa ki sorun çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

bozulunca siz mağazaya kargoluyorsunuz, mağaza da ürünü türkiye'ye kim getirtmişse ona gönderiyor yanılmıyorsam. canon türkiye biraz daha insaflı, bozulmalara karşı yenisiyle değiştirilme veya müşteriyi mağdur etmeme konusunda daha iyiler. paralel ithalatta bir kere servise düşmeye görün, illa ki sorun çıkıyor.

Benim için önemli olan fiyatdı.Zaten satıcıyı araştırdım sağlam ve arada hürriyet var.Hürriyet'de heralde elini kolunu sallayana mağaza açtırmıyordur...Sanırım alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FASTandFAST

Sordum,iki yıl garantisi var.Satıcı Fotoplus.Bir sıkıntı görmüyorum.Akşama kadar inceleyip karar vereceğim.Daha doğrusu satın alacağım.Mağazanın yorumlarını da okudum aynı gün kargoya veriyorlar.Tereddütüm kalmadı.

Şunu sormak istiyorum.

Makine nasıl?Kullanan var mı ?

Ben kullanıyorum makina çok süper...

Ekran döndüğü için değişik açılardan çekmek istediğiniz şeyleri şekilden şekile girmeden çekebilirsiniz 18Mp zaten renk sıcaklığı süper ama bayanlar çok sevmiyor yüksek çözünürlüğü çektiğin resimde normal boyuta alınca kıl köklerine kadar görebiliyrosun :) şaka bir tarafa ben çok seviyorum makinamı vatandan %25 indirimle 1750 gibi bir fiyata almıştım lens alıcam lens bir süre tatmin eder sonra yetersiz geliyor 18-200 mm gibi bir lens iyi olur bu fiyata şiddetle tavsiye olunur....

• Forum'da makineyi araştırabilirsiniz. 650D çıktı. Bence 650D'nin tek artısı video çekimi esnasında otomatik focus'un devam ediyor olması. 600D'yi alacak arkadaşlar video çekerken makinenin sürekli netleme yapamadığını göz önünde bulundursun. Bence büyük eksik..

Fotoğraf makinesi olarak düşünüldüğünde de bu fiyata gayet iyi.. Sadece benim gibi eli büyük olanlar 60D'ye baksınlar..
  • Profesyonel Fotograf makinasını alıp onunla video çekmek yada netleme yapamamasını eksiklik olarak göstermek doğru değil. 600D iyi bir makina bu fiyatda harika. almak isteyenler kaçırmasın. video çekmek isteyen video kamera alsın.
  • Bende zaten fotoğraf çekmek isteyenler için uygun olduğunu yazmışım. Ama özelliklerine bakıpta video'da çekiyormuş diyenlere "hiç bir yerde yazmayan" bir uyarıda bulundum. Ayrıca video çektiğini söyleyen bir aletin video çekerken netleme yapmaması bir eksikliktir. Madem beceremeyecekler hiç koymasalarmış.
  • netleme sorununu manuel focus a alıp kendiniz netleyerek çözebilirsiniz. bence çok önemli bir eksiklik değil.
  • Yapmayın yaa hangi video kaydı yapan makinede otomatik netleme olmaz? o zaman objektife AF'yi hiç koymasalarmış ben fotoğraf çekerkende elle netlerdim nasıl olsa? Bu nasıl bir bakış açısıdır? 9 noktadan otomatik netleme ile elle netlemeye çalışma aynı şey mi?

Profesyonel biri için sorun olmayabilir ama böyle bir giriş seviyesi makinede eksikliktir! Makineyi kullanan var mı diye sormuş bir arkadaş bende ona cevap verdim. Bunları bilerek alırsa sorun yok.. sonradan üzülmesin video çekme özelliğinde. Göründüğü gibi zaten bu öncelikle bir fotoğraf makinesi ama video çektiğini iddia ediyorsa onu da düzgün yapacak!
  • bu makina canon 1100 den canon450d den canon 500d den canon 550d den. nikonun d5100 den d3100den üst seviye bir makinadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scaen

bu makina canon 1100 den canon450d den canon 500d den canon 550d den. nikonun d5100 den d3100den üst seviye bir makinadır.

Katılıyorum gerçekten bu makine bayağı bir süre daha gider bir de nikon d90 var efsane olmuş durumda 4 senedir hiç eskimedi.
  • Ürün müthiş fiyat bence.Sitede Hürriyet'in sitesi olduğuna göre güven sorunu yaşanmicaktır.Satıcı firma olan fotoplus'ın yorumlarına da baktım arkadaşlar aynı gün kargoya veriyorlarmış ve yorumları çok iyi.Ben şuan bir adet satın aldım,hsbc kartım ile de %10 bonus geldi ve 1350 Tl ye geldi.Bu fiyata böyle bi ürün bulunmaz !!!
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.