Şimdi Ara

Sony'nin PlayStation Mobile oyunları 3 Ekim'de geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  

    E3 2012'de Sony tarafından yapılan açıklama ile birlikte PlayStation Suite'in adı PlayStation Mobile olarak değiştirilmişti. Sony'nin E3'de gerçekleştirmiş olduğu bu yenilenme girişimi sadece isimde kalmayarak meyvelerini vermeye başlayacak gibi görünüyor. Yapılan açıklamaya göre: 3 Ekim'de PlayStation Store üzerinden PlayStation Mobile sertifikalı cihazlar için yeni içeriklerin dağıtımı başlayacak. Söz konusu içeriklerin ABD, İngiltere, Japonya, Fransa ve Kanada'nın içerisinde yer aldığı ülkelerde dağıtılacağını da belirtmekte fayda var.



    İlk etapta proje kapsamında 30 farklı oyun sunulacakken, bu oyunlar Sony ve diğer geliştiriciler tarafından oluşturulacak. Söz konu oyunların fiyatları ise 50 ila 850 yen(1.14TL ila 19.4TL) arasında değişecek. PlayStation Mobile'ın E3 fuarında karşımıza çıkan ilk iş ortağı HTC'nin yanı sıra bu platforma cihazlarında yer verecek firmalar arasında Fujitsu ve Sharp'ta yer alacak. Sony'nin konuyla ilgili yayınladığı basın bülteninde yeni iş ortaklarından Fufjitsu'nun Arrows serisi akıllı telefon ve tabletleri üzerinde durulurken, hangi modellerin PlayStation Mobile sertifikası taşıyacağı henüz belirtilmedi.



    PlayStation Mobile kapsamında üçüncü parti geliştiricilere de yer verilecekken, bu kapsamda kasım ayında PlayStation Mobile SDK'si yayınlanacak. Geliştiricilerin bu araç setini kullanabilmesi için 99$'lık bir ücret ödemeleri gerekiyor. Geliştiriciler bu araç seti sayesinde geliştirdikleri içerikleri PlayStation Mobile destekli cihazlara ve PlayStation Vita'ya dağıtabilecekler.



    Hızla büyüyen mobil oyun sektöründe PlayStation markasıyla adından söz ettirmek isteyen Sony'nin bu yeni girişiminin ne denli başarılı olacağını ilerleyen dönemlerde hep birlikte göreceğiz.







  • Vita'yı es geçmemeleri çok iyi olmuş.

  • gelse neolcak,PS mobil servisi Türkiye'ye kapalı...gerçi 1 yıla yakın olmuş hala bir Türkiye de İnternet sayfalarını yapmadılar,yapmadılar diyorum çünkü 4levente 22 katlı plaza bitti bunlar hala sayfa üzerinde çalışmalar sürüyor diyor!..

    zaten kalitede Ericsson'un gidişiyle baya düştü,zayıf donanımlı cihazları tablet,pc,tv bağlantısı uyumuna takmışlar kafayı???sokaktabu kimin işine yarayacaksa...

  • Hani yeni ps3 slim haberi hergun ilk actigim site sizsiniz ama sizin sitenizde goremedim bu haberi hic ummadigim sitede gordum saygi duydugum insanlarsiniz ama bu aralar haber konusunda geriden geliyorsunuz bilginiz olsun anlayisiniz icin tesekkurler dh ekibi...

  • İşte bu çok güzel bir gelişme sony xperia v almayı düşünüodum bnde inşallah biran önce gelirde alırız kardeşimede bnim emektarı bırakırım:)

  • xperia t ve v nin Türkiye'ye gelmeyeceği gelse bile bunun 2013 yılının sonlarına doğru olacağı yönünde haberler okudum. İnşallah doğru değildir. Doğruysa Sony yapacağın iş batsın

  • Sony üzmedi bizi bakalım neler bizi bekliyorum. Büyük bir heycan ve merakla beklemekteyim.

  • Vita'nın sınırlarını zorlayan oyunları görmek isterim.

  • Bu haber ile gerçekten güzel bir adım atmış olurlar. Özledik yahu!
  • Vitaya ucuz oyunlar geliyor desenize

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.