Şimdi Ara

güvenlik duvarı açılmıyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
24.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arklar windows xp sp2 kullanıyorum.güvenlik duvarını çalıştırmak istediğimde ilişkilendirilmiş bi aygıt çalışmadığından başlatılamıyor uyarısı alıyorum.çalıştıra services.msc yazıp hizmetlerden çalıştır ediğimde ise local bilgisayar üzerindeki güvenlik duvarı hizmeti başlatılamadı diyor.. ne yapmalıyım ??????? tşkler..

Özet ile: (Sadece Win XP SP2 için uygulanır)
    http://windowsxp.mvps.org/reg/sharedaccess.reg
    linkinden reg dosyasını indir. double click ile çalıştırarak sorulan soruya ok/yes ile dosyanın registrye yazılmasını sağla
    windows'u restart et
    command prompt aç ve "NETSH FIREWALL RESET" komutu ile firewallu resetle
    şimdi kontrol panelden girip firewall ayarlarını düzenleyebiirsin.

Kolay gele

• sedef kardeş saolasın çok makbule geçti eyv...
  • Ayni sey benimde basima geldi ..sedef in dediklerini yaptim duzeldi tsk ederim ama nie boyle bi hareket yapar bu windows ....bu sorun oldugu zaman ses karti ni da gormuyor makina ...2 makinalik bi network kullaniyorum bu problem oldugu zaman ikisi de ayni hatayi veriyor ve ses kartini gormuyor ???
    P4 3.0 @ 3.6 Ghz..Asus P4 P800 E DLX...Kington 1 Gb 400 Mhz...Asus V9520 NVidia...2X200 Seagate SATA 7200 1x80 Samsung 7200 IDE...Asus DVD Rw...LG 52x CD RW...M-Audio 24/96 Soundcard...Asus TA 230 Chassis...2x15" Philips Monitor...Canon Canoscan 4200F Scanner...HP DJ 710C Printer...Starcom 2500 Watt PSU
  • Bazen bilgisayara yüklediğin bi yazılım beraberinde trojan vb gibi eklentiler yüklüyor. Dışardan birinin makinana erişebilmesi için güvenlik duvarını kapatıyor. bu şekilde servis detaylarını silerek senin erişimini de engelliyor.

Tavsiyem güvenlik duvarı devreye girdikten sonra makinanızda trojan - virus vb taraması yapmanız.

İyi Günler
  • trojan virus taramasi yaptim ......sildim hepsini ama sizin solediginiz islemi yapiyorum guvenlik duvari duzeliyor fakat 20 25 dk sonra tekrar bozuluyor ....ses kartini gormuyor ....ve bazi sitelere giremiyorum ...baska bi cozumu yokmu bu isin ..format atmak cok zor gelio simdi =)
    P4 3.0 @ 3.6 Ghz..Asus P4 P800 E DLX...Kington 1 Gb 400 Mhz...Asus V9520 NVidia...2X200 Seagate SATA 7200 1x80 Samsung 7200 IDE...Asus DVD Rw...LG 52x CD RW...M-Audio 24/96 Soundcard...Asus TA 230 Chassis...2x15" Philips Monitor...Canon Canoscan 4200F Scanner...HP DJ 710C Printer...Starcom 2500 Watt PSU
  • ortak (command prompt) buraya nerden gırcez çalıştırdan dersen hemen açılıp kapanıyor
  • SONRUNUN ÇÖZÜMÜ bende aynı sorunu yaşıyordum. güvenlik duvarını antivirüs programları kapatıyor.
    Başlat>Denetim masası>Yönetimsel araçlar>Windows Güvenlik Duvarı buradan varsayılanları yükle diyoruz. ve sonra Windows Güvenlik Duvarını açıyoruz......
  • Merhabalar arkadaslar..yeni msi marka bir laptop aldım.. fakat aldıgımın 4ncü gununde guncellestirmeleri yaptıgımda bır noktaya geldıgınde yuklemeyı tamamladı ve tekrar pc yi baslatmamı ıstedı..sonra laptop acıldıgında , windows guvenlık duvarının kapalı, windows defenderın kapalı ve norton antıvırus olmasına ragmen laptopun ıcınde tanımlanmıs bır antıvırus olmadıgına dair 3 tane onemlı ıletı geldi.. ne yaptıysam cozemıorum.. ? 5 gun sonrada kıbrısa gıdıorum.. teknık serwıse goturdum..tamam oldu dedı..butun guncellestırmelerı yaptık dedı.. fakat ewe geldıgımde sorun yoktu , guncellestırmeler eksikti..bende onları yapmasını ıstedım..sorun yıne gundeme geldı.. ??

d klasorunun ıcındede 12klsjd1290qwet adında bır klasor olusmus ıcıne de yazılımsan kurulumlar var... bunuda anlamıs degılım???

lutfen bu konu hakkında bana yardımcı olurmusunuz?
    SONRA
    CMD /K NETSH FIREWALL RESET
    olay bukadar dır ...
  • ARKADASLAR BENDEDE VAR AYNI SORUN CMD YE "rundll32 setupapi,InstallHinfSection Ndi-Steelhead 132 %windir%\inf\netrass.inf " YAZDIM YÜKLEME HATASI GIBI Bİ HATA VERDİ YÜKLENMEDİ NASL YAPMAM GEREKİYO NASIL AÇABİLİRİM BEN BU GÜVENLİK DUVARINI LÜTFEN YARDIM EDER MİSİNİZ ??
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.