Şimdi Ara

LG OPTİMUS 3D MAX (P725) ANA KONU VE İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.755
Cevap
19
Favori
132.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Aslında cihazı alalı yaklaşık 1.5 ay oluyor ama alır almaz inceleme yapmayı doğru bulmuyorum çünki çoğu detay cihaz kullanıldıkça ortaya çıkıyor.

    öncelikle şunu belirteyim telefonun incelemesini haftaya pazar gününe kadar tamamlamayı düşünüyorum çünki şuan istanbulda değilim ve cuma günü döneceğim.incelemeyi haftaya bırakmamın sebebi istanbul da daha önceden kullandığım optimus 3d (p920)modeli telefonum var ve bu telefon ile kıyaslayacağım.


    Telefonun Kutu İçeriği
    -Lg optimus 3d max cihaz
    -1520 mah batarya
    -usb kablosu
    -usb kablosu ucuna takılan şarj cihazı
    -kulaklık
    -kullanım klavuzu, garanti belgesi vs diğer evraklar.



    Temel Teknik Özellikler
    Ağ 2g: Edge 850/900/1800/1900
    3g: Umts 900/1900/2100
    Hsdpa 21 mbps
    Hsupa 5,7 mbps

    Boyutlar 126 X 67,1 X 9,6

    Ağırlık 146 gram

    İşletim Sistemi Android 2,3,6 (4.0 güncellemesi kesin olarak alacak)

    Pil 1520 mah

    Ekran Nova multitouch
    Ekran koruma Corning Gorilla Glass 2 (en dayanıklı ekran tipi)
    Ekran Boyutu 4.3"
    Çözünürlük WVGA(800X480)
    Parlaklık 600 nit

    Chipset Tı Omap 4430
    CPU Çift çekirdekli 1.2 ghz cortex A9

    SADECE OPTİMUS 3D SERİLERİNDE BULUNAN ÇİFT ÇEKİRDEK ÇİFT KANAL ÇİFT BELLEKTEN OLUŞAN TRİ-DUAL TEKNOLOJİSİ İLE EKSTRA GÜÇ

    Micro usb üzerinden gerçek çözünürlüğünde 3d filmleri televizyona aktarma

    Bellek 1GB DDR2 RAM

    GPU PowerVR SGX540

    Sensörler Accelerometer, cayro, yakınlık, pusula
    Flash desteği
    Veri bağlantısı
    Bluetooth 3.0 HS
    Usb
    Wifi 802.11 b / g / n

    Kamera
    Birincil Çift 5 mp AF (3 boyutlu çekim)
    İkincil VGA
    Flash Led
    Ses/Video
    Form Faktörü mp3/aac/(e)aac+
    Frekans Mpeg4/H.264 / Divxx
    30 fps@1080p
    Fm radyo var
    Dahili RAM 1 gb DDR2
    ROM 8 gb
    micro sd 32 gb'a kadar (güncelleme ile 64 gb desteği)
    Gelişmiş özellikler
    gps (ek olarak a-gps)
    nfc ödeme var (donanım olarak)

    - SNS entegre
    - TV-out (via MHL A/V link)
    - MP4/DivX/XviD/H.264/H.263/WMV oynatıcı
    - MP3/WAV/WMA/eAAC+ oynatıcı
    - 1080p@30fps (2D), 720@30fps (3D) playback
    - 3D/2D görüntü&video düzenleyici
    - HD Dönüştürücü (oyun ve uygulamalar)
    - 2D den 3D ye dönüştürücü uygulama
    - Belge görüntüleyici/düzenleyici
    - Organizer
    - Google arama, Harita, Gmail
    - YouTube, Google Talk
    - Sesli komut/arama
    - Tahminli metin girişi




    Burada yazılan özelliklerin hepsi kesin olarak doğrudur ve internetten alıntı yapmadım hepsini tek tek kendim yazdım.İnternette birçok sitede çoğu
    özellik yanlış yazılmış bu yüzden güvenip alıntı yapmadım.(örnek birçok site radyo yok yazmış)


    Öncelikle daha önce ki seri olan p920(optimus 3d)'ye göre fiziksel olarak çok büyük değişiklikler var.Lg p920 168 gr iken p725(3d max)146 gr ancak bu kısım da hata var cihaz aslında biraz daha hafif.2 cihazı elinize aldığınız da ağırlık olarak çok fark ediyor yani eski seriden çok daha hafif.Eski seriye göre çok daha ince ve ekranı aynı boyut da olduğu halde cihaz biraz daha kısa.

    Cihazın ekranı da eski seriye göre değişim görmüş ve dünyanın en parlak telefon ekranı olarak gösterilen nova teknolojisi kullanılmış ve 600 nit bir parlaklığı var.Cihazın ekranı önceki seriye göre biraz daha parlak bu bariz bir şekilde fark ediliyor.Cihazın ekranını iphone ile de kıyasladığımızda çok daha net ve parlak bir ekranı var.

    İşlemci eski seriye göre 200 mhz daha hızlı çift çekirdek bir işlemci var.Ben p920 modelini de kullanırken hiç takılma yavaşlama vs yaşamıyordum bu yüzden aradaki farkı çok fazla yaşamadım.

    Kamera p920 modelindeki gibi resim çekerken deklanşöre basınca 1-2 saniye cihazın netlemesini beklemiyorsunuz cihaz hemen çekim yapıyor.ilk başlarda yakın çekimde bana kötü gelmişti ve macro çekimi bir türlü bulamıyordum.Bir süre sonra birşey keşfettim cihaz önceki serideki zorunlu auto fokus özelliğini kaldırmışlar ve cihazı çekmek istediğiniz nesneye tuttuğunuzda ekranın hangi bölgesine dokunursanız oraya odaklanıyor ve netliyor ekranda yeşil olarak belirtildiğinde deklanşöre basıp resmi çekebiliyorsunuz ve bu saye de çok net resimler çekilebiliyor.Kamera konusunda bir güzel yenilik ise optimus 3d modelinde cihazın yanındaki tuş deklanşör olarak kullanılamıyordu ve mecburi olarak ekran üzerinden çekim yapılıyordu ama artık yeni model de yandaki tuş deklanşör görevi görüyor.Her ne kadar bunlar çok büyük yenilikler olmasa bile lg markasının kullanıcılarını dikkate alıp onların isteklerine göre yenilikler yapması güzel birşey.
    Kamerasını diğer cihazlara göre kıyaslamak gerekirse iphone 4s'e göre çok ufak bir farkla önde diyebilirim.



    Ram 1 gb eski seriye göre 2 katına çıkarılmış ve ddr2 ram kullanıyor ve şuan da piyasada bildiğim kadarı ile başka ddr2 ram kullanan telefon yok.

    Malzeme kalitesi her zaman ki lg telefonları gibi iyi ancak eski seriye göre daha hassas yani daha kolay çizilebilir.Ama ekranı bu kısma dahil etmiyorum çünki Corning Gorilla Glass 2 teknolojisi kullanılmış.

    Batarya konusunda bana biraz zayıf geldi p920 modelinde ortalama 2-3 gün kullanırken bunda 1-2 gün kullanıyorum ancak şuan tatil de olduğum için sürekli telefonla internete girip resim çekiyorum belki de bu yüzden olabilir.



    LG optimus 3d max'in P920 (optimus 3d) Modeline Göre Kısaca Artıları

    -İşlemci ve Ram daha güçlü hâle getirilmiş

    -Ekran boyutları aynı olduğu halde 3d max daha ince,daha kısa ve daha hafif

    - Tasarım olarak çok daha şık ve karizma duruyor.

    -Ekran daha parlak ve daha net

    -3d teknolojisi biraz daha geliştirilmiş ve derinlik hissi arttırılmış.

    -Yazılım sürümü her ne kadar 4.0 şuan için olmasa bile p920 modelinden bir sürüm daha ileri.

    -Kamera da mecburu auto fokus kaldırılmış ve manzara çekimlerinde gereksiz bekleme durumu artık yok.(optimus 3d kullananlar bilir resim çekerken bazen çok güzel bir pozu kaçırabiliyorsunuz çünki cihaz deklanşöre bastığımız an çekim yapmıyor netleme yapıyor.)


    LG optimus 3d max'in P920 (optimus 3d) Modeline Göre Kısaca Eksileri

    -Cihaz önceki seriye göre sanki biraz daha hassas ve çabuk çizilebilir hissi veriyor ama bu durum sadece arka taraf için geçerli ön taraf zaten en yeni teknoloji olduğu için çizilme riski çok düşük.

    -Hdmi portu yok sadece micro usb üzerinden görüntü aktarılabiliyor bu yüzden aynı anda şarj olurken görüntü aktaramıyoruz.

    -Şarjı biraz daha az gidiyor.


    lg optimus 3d max imzamız.

    quote:



    [center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_65965249/mpage_1/key_/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/86/2a/b9/862ab9826a94c501fb96283eb4480f09.jpg[/image] 
    [size=2]LG Optimus 3d Max Kullanıcıları ve İnceleme Ana Konusu[/size][/link]

    [color=#330099][/color][/center]


    Telefonun kendi resimlerini de ekliyorum yanında 3.0" ekranı olan lg crystal ile birlikte resmini çektim boyutlarını buna göre tahmin edersiniz.

     LG OPTİMUS 3D MAX (P725) ANA KONU VE İNCELEME

     LG OPTİMUS 3D MAX (P725) ANA KONU VE İNCELEME

     LG OPTİMUS 3D MAX (P725) ANA KONU VE İNCELEME


     LG OPTİMUS 3D MAX (P725) ANA KONU VE İNCELEME


     LG OPTİMUS 3D MAX (P725) ANA KONU VE İNCELEME


     LG OPTİMUS 3D MAX (P725) ANA KONU VE İNCELEME



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 6 Ocak 2013; 1:20:50 >







  • Ben LG Optimus 3D (P920) kullanıcısıyım. 3D 'si olmadan Samsung Galaxy S2-S3 veya Iphone 4-5 S modellerinin hiç bir anlamı yok benim için. Evimde kullandığım her türlü elektronik cihaz farklı markalardır. Çünkü marka takıntım hiç olmadı. Önemli olan ihtiyacınızı, talebinizi ve beklentinizi karşılayan ve makul fiyatlı ürün olmasıdır. IPhone alan arkadaşlar kusuruma bakmasınlar çünkü yüzlerine karşı onlarla çok alay ettim: "IPhone alanın parası bol, aklı kıt" diye. Samsung işini iyi yapıyor ama gözlüksüz 3D olayına el atmadığı sürece benim için bir anlamı yok. Bu arada oğluma Galaxy Ghio ile telefon özellikli Galaxy Tablet de aldım. Eşimde çift hatlı Trident Android telefon kullanıyor. Arkadaşlarım sırarla Samsung Galaxy S2 aldılar.

    Kullanamadıktan sonra ne 3D'nin, ne 2 çekirdeğin ne de 4 çekirdeğin anlamı yoktur.

    Telefonunuza harici ücretsiz(!) bir navigasyon programı kurun. Ben IGO kullanıyorum internet bağlantısı gerektirmez. En azından GPS alıcısı bir işe yarasın(birçok ücretli programı internette ücretsiz olarak bulabilirsiniz).

    Telefonuma bir yığın program kurup aşırı yüklendiğim için 512 MB RAM bellek taşıyan LG Optimus 3D yerine 3D MAX çok doğru bir seçim.

    Güncelleme olayına gelince.. En son yaptığım müdahele ile telefonum kendisini LG Su760 modeli zannediyor. Android versiyonu ICS4.0.4 SU760 Kore, Baseband GB2.3 18a Amerika. Telefonumu şimdi daha çok seviyorum. 3D Maxın artısı diye tanımladığınız yazılım kaynaklı konular ICS 4.0.4 ile Optimus 3D de var artık. Yazılım geliştirmeleri için xdadevelopers sitesini ziyaret edin. LG Optimus 3D ve 3D Max içinhttp://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1073

    Hangi telefonu alırsanız alın, güncellemeleri takip etmedikten ve yeni yazılımlarla işlevsel hale getirmedikten sonra sırf havalı bir telefonum olsun diye ne IPhone ne de Android telefonlara para verilmez. Nokiacılıar alınmasın o bu kategoriye hiç giremez bile. Onlar Windows 8 mobil üzerinde çalışa dursunlar millet uzaya çoktan çıktı bile.




  • Mağdem 3d olayına adım attınız sizi bu sayfaya alalım.

    http://forum.donanimhaber.com/m_51329601/mpage_62/key_/tm.htm

    Orda son duraktan tornavida sahnesi var telefonda bulundurun :) Kime göstersem şöyle bir kafasını çekti ekranın önünden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rmutsuru

    Mağdem 3d olayına adım attınız sizi bu sayfaya alalım.

    http://forum.donanimhaber.com/m_51329601/mpage_62/key_/tm.htm

    Orda son duraktan tornavida sahnesi var telefonda bulundurun :) Kime göstersem şöyle bir kafasını çekti ekranın önünden.

    ya videoları nasıl izliyonuz ben telefona indirdim html dosyası olarak iniyo ?yardımcı olurmusun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mayday06

    arkadaşlar bu telefon için deri kapaklı kılıf ve 2000mah üzeri batarya ve ıcs güncellemesiyle ilgilenenler varsa burdan paylaşalım.

    deri kılıf cüzdan sanalpazarda var:http://www.sanalpazar.com/Lg-P725-3d-Max-Siyah-Deri-Para-Cuzdan-Kiliffilm__isp4601017

    ben sahibinden şeffaf kılıf aldım:http://www.sanalpazar.com/Lg-P725-3d-Max-Siyah-Deri-Para-Cuzdan-Kiliffilm__isp4601017 tel beyaz yanlardaki mavi koruma bantlarını çıkarmadan taktım çok şık oldu. Yanlız diğer mesajda dediğim gibi şeffaf film yapıştıramadım, telefoncuya götürüp onlardan rica edecem artık.

    ics malesef dünyada meçhul. LG kendi arayüzünü kullandığı için sağlam iş yapmak istiyor. son çeyrek dedndiğine göre 31 aralığa kadar bekleyeceğiz.

    batarya olayını araştırmadım lakin arkada çalışan programları kapatıp bikaç ayar yapmamız lazım.dün akşam 20 30 da şarjdan aldım bugün 14 de şarj bitti :) çok da mıncıklamadım. 2 3 program kurup 5 6 kere video izledim o kadar. wifi bağladım belki o indirmiştir.




  • http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/lg-p920-3d-lux-kapakli-kilif-3-ekran-koruma-51513856 ben bunu telefona denedim oluyo ama sanki 3d max p920 den daha ince.bu kılıf darbelerde koruma sağlıyo ben elimden çok sık kaydırıyorum telefonu o yüzden.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mayday06

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rmutsuru

    Mağdem 3d olayına adım attınız sizi bu sayfaya alalım.

    http://forum.donanimhaber.com/m_51329601/mpage_62/key_/tm.htm

    Orda son duraktan tornavida sahnesi var telefonda bulundurun :) Kime göstersem şöyle bir kafasını çekti ekranın önünden.

    ya videoları nasıl izliyonuz ben telefona indirdim html dosyası olarak iniyo ?yardımcı olurmusun

    http://dosya.co/?d=509413291
    http://dosya.co/?d=509417031
    http://dosya.co/?d=509417021
    bende normal .rar olarak iniyor. Farklı browser ile deneyin isterseniz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mayday06

    arkadaşlar bu telefon için deri kapaklı kılıf ve 2000mah üzeri batarya ve ıcs güncellemesiyle ilgilenenler varsa burdan paylaşalım.

    3d max'a uyan en yüksek kapasiteli pil olarak ben bunu buldum. Mugen Power Battery

    1800mah gücünde orjinal pilin boyutunda.

    3dmax için bundan daha yüksek güçte bulan varsa paylaşsın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alicavush

    arkadaşlar bu cihazı nasıl rootlayacaz veya nasıl rom vs yükleyecez yokmu hiçbir yerde anlatım vs.

    2 Türlü root yapabiliyorsun ;

    1 - http://cheapcellunlockedphones.com/how-to-root-lg-optimus-3d-max/

    2 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886057

    root yaptıktan sonra xda developers'tan custom rom'ları yükleyebilirsin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gtagucu

    quote:

    Orijinalden alıntı: alicavush

    arkadaşlar bu cihazı nasıl rootlayacaz veya nasıl rom vs yükleyecez yokmu hiçbir yerde anlatım vs.

    2 Türlü root yapabiliyorsun ;

    1 - http://cheapcellunlockedphones.com/how-to-root-lg-optimus-3d-max/

    2 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886057

    root yaptıktan sonra xda developers'tan custom rom'ları yükleyebilirsin.

    çok sağol dostum. ben androidkonusunda oldukça cahilim bu konuda bir metin hazırlayabilirsen bana ve benim gibi bilmeyenlere oldukça faydalı olur




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gtagucu

    quote:

    Orijinalden alıntı: mayday06

    arkadaşlar bu telefon için deri kapaklı kılıf ve 2000mah üzeri batarya ve ıcs güncellemesiyle ilgilenenler varsa burdan paylaşalım.

    3d max'a uyan en yüksek kapasiteli pil olarak ben bunu buldum. Mugen Power Battery

    1800mah gücünde orjinal pilin boyutunda.

    3dmax için bundan daha yüksek güçte bulan varsa paylaşsın.

    dostum bende şunu buldum

    Mugen 3600ma




  • Arkadaşlar aşağıdaki metini xda-developers`ten kopyaladım fakat Türkçeye çeviremedim. ingilizcesi olan bir arkadaşımız yardımcı olursa çok sevinirim

    Hello guys I have finally rooted my LG OPTIMUS 3D MAX P725 phone and here are the steps originally from Russian forum 4pda.ru for LG OPTIMUS L5 working on our beloved OPTIMUS 3D MAX.

    Thanks to Shvandiura (of 4pda.ru)

    Working on LG OPTIMUS 3D MAX P720, LG OPTIMUS 3D MAX P725 AND LG OPTIMUS CUBE SU870

    NOTE : I am not held responsible for bricked devices

    Follow the given STEPS CAREFULLY :

    OFFLINE Root for LG OPTIMUS 3D MAX

    1. Download the archive and unpack it (create a folder on desktop named whatever you like): Root kithttp://www.mediafire.com/?fafrhfiu409zy99

    2.Download "IS11LG_SystemBackupTest.signed.apk" attached below and copy to root of your phone (internal storage).

    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1272418&d=1345501542

    3. On the phone in the "Options -> Security" enable "Unknown sources" In the "For Developers" enable "Debug on USB"

    4. Install "IS11LG_SystemBackupTest.signed.apk"

    5. Then open the installed "SystemBackupTest" and not closing Hold down the power button and reboot the device.

    6. You might get BOOTLOOP ,so don't PANIC. Just wait at the LG LOGO. After 3-4 Minutes on LG LOGO, PRESS Power Button.

    7. Connect the usb now ( make sure that usb drivers are already installed ).

    7. In the folder you've created «O3DM Rooting Kit» run the file «root.bat», wait until the script is executed and the phone will reboot.

    8.Then on the phone, open the Google Play Store and you will find "SuperSU" Upgrade "SuperSU", and then open the program asks updates ... Click OK, to

    9.Update SU binary ...

    10.Now you have a root-law. You can delete an application «SystemBackupTest» ...

    Please see attached photos for proof Enjoy...

    IT TOOK MORE TIME TO SEARCH AND TEST AND EDIT THIS METHOD THAN THE TIME YOU WILL TAKE TO JUST " HIT THANKS".

    So, Don't forget to " HIT THE THANKS "

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar bu cihazı hiç root'layan custom rom yükleyen yokmu. ben
    ben şuradahttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1778299 bir rom buldum ama ingilizcem çok kötü olduğu için cesaret edip yükleyemedim. sizlerde bir incelermisiniz veya bildiğiniz daha iyi bir rom varmı?
  • buda paşka bir rom The Promethius
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alicavush

    quote:

    Orijinalden alıntı: gtagucu

    quote:

    Orijinalden alıntı: mayday06

    arkadaşlar bu telefon için deri kapaklı kılıf ve 2000mah üzeri batarya ve ıcs güncellemesiyle ilgilenenler varsa burdan paylaşalım.

    3d max'a uyan en yüksek kapasiteli pil olarak ben bunu buldum. Mugen Power Battery

    1800mah gücünde orjinal pilin boyutunda.

    3dmax için bundan daha yüksek güçte bulan varsa paylaşsın.

    dostum bende şunu buldum

    Mugen 3600ma

    nasıl bulacaz bunu Türkiyeden ??? Herkese yedek pil lazım ilk bulan haber versin..
    Neden root düşünüyorsunuz. Başka cihaz gibi tanıtıp İICS mi kuracaksınız ?
    geçen saati kurdum teli kapattım. Ne mi oldu işe geç kaldım :) tel kapalıyken çalışan alarm programı lazım :)
    tuş kilidini tek ellen açmak için herhalde hulk eli lazım. bazen ekran dokunmatiği algılamıyor. Sebebi yazılımsal herhalde yada ben xooma alıştığım için fiziksel bastırma az kalıyor.
    3d mahjong
    angry birds star wars
    3d dart

    oyunları gayet performanslı. 3D video iyi çekti Maşallah fotoğraflarda xperia s kalitesi olmasa da tatminkar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alicavush

    quote:

    Orijinalden alıntı: gtagucu

    quote:

    Orijinalden alıntı: mayday06

    arkadaşlar bu telefon için deri kapaklı kılıf ve 2000mah üzeri batarya ve ıcs güncellemesiyle ilgilenenler varsa burdan paylaşalım.

    3d max'a uyan en yüksek kapasiteli pil olarak ben bunu buldum. Mugen Power Battery

    1800mah gücünde orjinal pilin boyutunda.

    3dmax için bundan daha yüksek güçte bulan varsa paylaşsın.

    dostum bende şunu buldum

    Mugen 3600ma

    bu 3600'lük pili satan firmanın mugenpower firmasını taklit eden korsan çinli bir şirket havası var web sitesinden bakınca. Böyle korsan pilleri alırken dikkat edin telefon suratınızda patlayabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtagucu -- 19 Kasım 2012; 14:17:26 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: alicavush

    Arkadaşlar aşağıdaki metini xda-developers`ten kopyaladım fakat Türkçeye çeviremedim. ingilizcesi olan bir arkadaşımız yardımcı olursa çok sevinirim

    Hello guys I have finally rooted my LG OPTIMUS 3D MAX P725 phone and here are the steps originally from Russian forum 4pda.ru for LG OPTIMUS L5 working on our beloved OPTIMUS 3D MAX.

    Thanks to Shvandiura (of 4pda.ru)

    Working on LG OPTIMUS 3D MAX P720, LG OPTIMUS 3D MAX P725 AND LG OPTIMUS CUBE SU870

    NOTE : I am not held responsible for bricked devices

    Follow the given STEPS CAREFULLY :

    OFFLINE Root for LG OPTIMUS 3D MAX

    1. Download the archive and unpack it (create a folder on desktop named whatever you like): Root kithttp://www.mediafire.com/?fafrhfiu409zy99

    2.Download "IS11LG_SystemBackupTest.signed.apk" attached below and copy to root of your phone (internal storage).

    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1272418&d=1345501542

    3. On the phone in the "Options -> Security" enable "Unknown sources" In the "For Developers" enable "Debug on USB"

    4. Install "IS11LG_SystemBackupTest.signed.apk"

    5. Then open the installed "SystemBackupTest" and not closing Hold down the power button and reboot the device.

    6. You might get BOOTLOOP ,so don't PANIC. Just wait at the LG LOGO. After 3-4 Minutes on LG LOGO, PRESS Power Button.

    7. Connect the usb now ( make sure that usb drivers are already installed ).

    7. In the folder you've created «O3DM Rooting Kit» run the file «root.bat», wait until the script is executed and the phone will reboot.

    8.Then on the phone, open the Google Play Store and you will find "SuperSU" Upgrade "SuperSU", and then open the program asks updates ... Click OK, to

    9.Update SU binary ...

    10.Now you have a root-law. You can delete an application «SystemBackupTest» ...

    Please see attached photos for proof Enjoy...

    IT TOOK MORE TIME TO SEARCH AND TEST AND EDIT THIS METHOD THAN THE TIME YOU WILL TAKE TO JUST " HIT THANKS".

    So, Don't forget to " HIT THE THANKS "

    Kardeş kısıtlı ingilizcemizle tercüme etmeye çalıştık.. Çeviri %90 tamamdr kanımca.. Root tan filan anlamam inş sen çeviriden anlamışındır.. Faydalı olursa ne mutlu.. Selametle...

    :: TERCÜMESİ ::
    Merhaba arkadaşlar.. Sonunda lg optimus 3d max p725 telefonumu root ettim ve orjinali adımlar halinde
    rus sitesinde lg optimus L5 için hazırlanmştı, optimus 3d max ta da çalıştı..

    Teşekkürler Shvadiura (4pda.ru)---Sitede yayınlayan elemana teşekkür ediyor :)
    LG Optimus 3D Max P720, Lg Optimus 3D Max ve LG Optimus Cube SU870 modellerinde çalıştı...
    NOT: Cihazlarda oluşabilecek olumsuz durumlar için sorumluluk kabul etmiyorum..!!
    Adımları dikkatlice takip ediniz :
    LG Optimus 3D Max için internetsiz root...

    1-Arşivi indirin ve paketten çıkarın (Masaüstünde istediğiniz isimde bir klasör olurşturun)
    Root dosyasıhttp://www.mediafire.com/?fafrhfiu409zy99

    2-Alttaki adresten dosyayı indirin "IS11LG_SystemBackupTest.signed.apk" ve telefonun dahili hafızasına kopyalayın
    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1272418&d=1345501542

    3-Telefonda "Seçenekler--Güvenlik" ten "bilinmeyen servisler" i ordan da "geliştirici" den "USB Hata Ayıklama" yı aktif edin

    4-"IS11LG_SystemBackupTest.signed.apk" dosyasını indirin..

    5-İndirdiğiniz "SystemBackupTest" adlı dosyayı açın ve dosyayı kapatmadan telefonu power düğmesiyle yeniden başlatın

    6-Bekleyebilirsiniz biraz, panik yapmayın. Sadece LG Logosunu bekleyin ve 3-4 dakikadan sonra power düğmesine bası

    7-USB yi bağlayın (USB Sürücünün hazır olduğundan emin olun)

    8-Sonra telefonda Google Play Store u açın,, "SuperSU" diye bi şey göreceksiniz,, "SuperSU"ya güncelleyin ve devamında güncellemelere
    OK deyip devam edin..

    9-SU çiftine güncelleyin..

    10-Artık yasal root a sahipsiniz.. "SystemBackupTest" dosyasını silebilirsiniz.

    Lütden fotoğraflı kanıtlara bakın
    Bunu bulmak, test etmek, ve bu metodu düzenlemek bayağı zaman aldı Sizsadece bir teşekkür edin..
    Teşekkür etmeyi unutmayın...

    :: TERCÜME BİTTİ ::




  • http://www.ebay.com/itm/New-3600mAh-Extended-battery-cover-For-LG-Optimus-3D-Max-P725-P720-/251183907843?pt=PDA_Accessories&hash=item3a7bba4403 arkadaşlar bende telefonumu pazartesi almış bulunmaktayım :) internette kılıf bakarken buna denk geldim tecrübeli bi arkadaş bi cevap verebilirmi acaba :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DéJa Vu

    http://www.ebay.com/itm/New-3600mAh-Extended-battery-cover-For-LG-Optimus-3D-Max-P725-P720-/251183907843?pt=PDA_Accessories&hash=item3a7bba4403 arkadaşlar bende telefonumu pazartesi almış bulunmaktayım :) internette kılıf bakarken buna denk geldim tecrübeli bi arkadaş bi cevap verebilirmi acaba :)

    Bunu dün bende gördüm ama beni pek tatmin etmedi. Bence biraz daha beklemek ve ürün çeşitliliğinin olgunlaşması lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: erdembozkurt

    Root olayını deneyen oldumu acaba?
    SD karta taşınıyor oyunlar denilmiş fakat merak ettiğim apk dosyasını harici taktığımız sd karta atıp kurulumu buradan yapan oldumu?

    Oyunları taşımak biraz zahmetli(gibi görünüyor yeniler için).

    Oyunun dizinini taşıyıp sanki hala eski yerindeymiş gibi gösteren programlar sayesinde oyunun tamamını taşıyabilirsiniz.

    http://www.youtube.com/watch?v=p8PyqCOpERA

    Directory bind.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.