Şimdi Ara

İphone'a Android Kurdum [Videolu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
17.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Arkadaşlar geçenlerde idroid diye bişey keşfettim.Adamlar iphone için özel android gui yazmışlar.Detaylara altteki linkten bakabilirsiniz.

http://www.idroidproject.org/

8-9 gün önce bende iphone 3g var kurup denedim Android 2.3.3 (İdroid 11.04 oluyor) sürümüydü kurduğum.Tüm işlem 30 dk kadar sürüyor..Rahatlıkla söyleyebilirimki iosa göre kasıyor ve şarzı çok yiyor.Telefon,sms özellikleri gayet iyi çalışıyor.Kamera ve gps çalışmıyor.Sizde kendi iphonenunuza kurup deneyebilirisniz.Başta ingilizce olarak kuruyor dil ayalarına bakmadım.Diğer özelliklerde iyi.Uygulama kurmadım hiç.n.o.v.a 3 kurup denemeyi düşünüyorum

Kurulumu çok basit cydia'dan bootlance'yi search edip indirin.indirdikten sonra açıp içinden openiboot menüsüne gidip openiboot kurulumu yapın ardından yine bootlancenin içinden idroid menusüne gidip idoid kurulumu yapın videoda gördüğü gibi açlışışta istediğiniz işletim sistemini seçebiliyorsunuz.

Ayrıca ben alttaki linkteki talimatları izleyerek kurdum.Ayrıntılı kurulum var burda.6 adımda kurulumu gösteriyor.

lifehacker
    How to Install Android on an iPhone in Six Easy Steps
    http://lifehacker.com/5693309/how-to-install-android-on-an-iphone-in-six-easy-steps

NOT:İDROİD VE BOOTLANCEYİ RAHATÇA KALDIRABİLİRSİNİZ AMA İOPENBOOT UN KALDIRILMASI,MÜMKÜN OLMAYABİLİR(RESTORE EDEREK KALDIRILABİLİR).VE BU DURUMDA TELEFONUN ŞARZI BİTERSE VE POWER TUŞUNUZ BOZUKSA HİÇ YÜKLEMEYİN DERİM.

Kolay Gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guero -- 22 Eylül 2012; 10:44:39 >

• bu sıstemı iPhone4s e veya 4 e kurabılırmıyız?
  • iPhone 2G, 3G ve iPod touch 1 ve 2.jenerasyonlar icin bu yapılabiliyor diye biliyordum. Daha ileriki nesiller icin olmuyor deniyordu. Macera aramak isteyenler yapabilirler. Ama androidi o iPhone 3G donanimindaki bir cihazla çalıştırmak kullanıcı icin işkencedir herhalde. Nasıl kasıyor cihaz. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pocakayte

bu sıstemı iPhone4s e veya 4 e kurabılırmıyız?

Tabiki jailbreak yapılmış bütün ioslara kurulabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

iPhone 2G, 3G ve iPod touch 1 ve 2.jenerasyonlar icin bu yapılabiliyor diye biliyordum. Daha ileriki nesiller icin olmuyor deniyordu. Macera aramak isteyenler yapabilirler. Ama androidi o iPhone 3G donanimindaki bir cihazla çalıştırmak kullanıcı icin işkencedir herhalde. Nasıl kasıyor cihaz. Teşekkürler.

Diğer yöntemleri bilmem ancak bu yöntem dediğim gibi hepsine oluyor

http://www.idroidproject.org/wiki/Status

Evet hak veriyorum gerçekten çok kasıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: guero

quote:

iPhone 2G, 3G ve iPod touch 1 ve 2.jenerasyonlar icin bu yapılabiliyor diye biliyordum. Daha ileriki nesiller icin olmuyor deniyordu. Macera aramak isteyenler yapabilirler. Ama androidi o iPhone 3G donanimindaki bir cihazla çalıştırmak kullanıcı icin işkencedir herhalde. Nasıl kasıyor cihaz. Teşekkürler.

Bilmiyordum. Tekrar teşekkürler iPod touch'imda deneyebilirim belki.

• quote:

quote:

Tesekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pocakayte

quote:

quote:

Tesekkürler..

Rica ederim.Beğenmenize sevindim.

• Cok kasiyo ya izlerken benim icim bunaldi kapadim.sirf ben iphonea android kurdum demek icin yapilmis sacma br is

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

Cok kasiyo ya izlerken benim icim bunaldi kapadim.sirf ben iphonea android kurdum demek icin yapilmis sacma br is

Amacım show olsa gerçekten daha ilgi çekecek şeyler bulurdum Ben bir developerım android telim yok o yüzden kurdum.kurmaya karar verdiğimdede türkçe kaynak bulmadım.donanım haberin google ile arası çok iyi insanlar faydalansın diye açtım.
  • quote:

Cok kasiyo ya izlerken benim icim bunaldi kapadim.sirf ben iphonea android kurdum demek icin yapilmis sacma br is

Yani android istiosan git s3 al en baba tel android de apple da andrid cekilmez 4s kullaniyorum

• quote:

quote:

Amacım show olsa gerçekten daha ilgi çekecek şeyler bulurdum Ben bir developerım android telim yok o yüzden kurdum.kurmaya karar verdiğimdede türkçe kaynak bulmadım.donanım haberin google ile arası çok iyi insanlar faydalansın diye açtım.

Youtubedan bulup koydun sandim..kendin yapmissin emege saygi o zaman :)

• quote:

quote:

quote:

Youtubedan bulup koydun sandim..kendin yapmissin emege saygi o zaman :)

Saol

@udolu1905 :Param olsa tabiki gider en kralını alırım

• ohoo kullanilmazki o.. cok kasiyo.. telden sogutur adami

• quote:

Orijinalden alıntı: cagakan7

ohoo kullanilmazki o.. cok kasiyo.. telden sogutur adami

Evet kastığı bir gerçek.ama şunu söyleyeyimki Htc wildfire s kullanmıştım onla aynı hızdalar neredeyse.Yavaşlığının bir nedenide benim 3g kullanam.
  • quote:

quote:

Evet kastığı bir gerçek.ama şunu söyleyeyimki Htc wildfire s kullanmıştım onla aynı hızdalar neredeyse.Yavaşlığının bir nedenide benim 3g kullanam.

yani dogrudur... yinede emeginize saglik.. sonucta videoya cekmissiniz bilgilendirme amacli..

• quote:

quote:

quote:

yani dogrudur... yinede emeginize saglik.. sonucta videoya cekmissiniz bilgilendirme amacli..

Saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guero -- 18 Eylül 2012; 11:14:39 >

• Birinci mesaja kırmızı yazıyla bir not ekledim okumadan yüklemeyiniz lütfen.
  • Abi bu nedir???

Gül gibi sistemin içine edilmiş
    (Gül gibi derken tabii ki iOS u kastettim)

• quote:

Orijinalden alıntı: multiTYRT

Abi bu nedir???

Gül gibi sistemin içine edilmiş
    (Gül gibi derken tabii ki iOS u kastettim)

Evet zaten restore edeceğim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.