Şimdi Ara

HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) [Ana Konu] (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.807
Cevap
49
Favori
418.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, istanbuldan bir araç aldım hgs yoktu köprü ve otobandan kaçak geçtim ama geçmeden önce pttye sordum ve ayrıca köprü girişindeki pttnin camında da aynısı yazıyordu, geçin daha sonra 1 hafta içinde hgs alır yükleme yaparsanız bakiyenizden düşer denildi ama sorguladığımda

     HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) [Ana Konu]


    böyle bir ekran geliyor karşıma napacam ben şimdi bu cezayı ödemek zorundamıyım zaten aracı alacam diye elde avuçta ne varsa harcadım yoksa fazla büyük bir meblağ değil ama




  • Ankara istanbul otoyol ücreti15 tl mi hâlâ...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    konumuz o değil şimdi ben ne yapacam onu düşünmeliyiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ABREC

    konumuz o değil şimdi ben ne yapacam onu düşünmeliyiz

    Sen git hgs alsana bir hafta dolmadan aldıysanda cezaya itiraz edeceksin.
    Konumuz o degil dediğinde hafta sonu ankara-istanbul yapacağım ondan sordum. Para yüklenecegim hgs ye..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hgs etiketini değiştirebiliyormuyuz? benim arkadaşta var ama iyice yıpranmış sanırım bi kaç kere yapıştırıp çıkarmış.

    bankadan yada ptt den mi almış bilmiyorum. şimdi o etiketi yenilemek için nasıl bir yol izlemek lazım?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yirthan

    Ankara istanbul otoyol ücreti15 tl mi hâlâ...

    evet 15 tl.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satın aldığım aracın sahibi satış günü sabah köprüden kaçak geçiş yapmış. 2 ay sonra HGS çıkarmak isterken farkına vardım. Bu borcu ödemek zorundamıyım, itiraz hakkım yokmu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kimone

    HGS Etiketimi yanlışlıkla camın sol üst köşesine yapıştırmıştım yorumları okuyunca tedirgin oldum ve yeni etiket çıkartmak için az önce 0 850 222 4 888 Numaralı Bank Asya Müşteri Hizmetleri'ni aradım ve yeni etiketi nasıl çıkartabileceğimi sordum bana neden yenisini çıkartacağımı sordular bende etiketi araç camının sol üst köşesine yapıştırdığımı ve bu durumda sistemin geçişimi okumayacağından ve kaçak geçiş cezası gelebileceğinden tedirgin olduğumu belirttim.
    Emre Adındaki müşteri Hizmetleri yetkilisi etiketi sökmenize gerek yok camın neresine yapıştırırsanız yapıştırın sistem geçişinizi okur bir sıkıntı olmaz dedi.
    İnşallah öyle olur...
    Konya - İstanbul ve İstanbul - Konya seyahatlerim Allah'a şükürler olsun kazasız belasız bir şekilde sona erdi.
    Daha öncede belirttiğim gibi HGS etiketini araç camının sol üst köşesine yapıştırmıştım hatta etiketi yapıştırdığım yerde camın orjinalinde güneş ışınlarını kesmesi için boydan boya siyah bir kısım var etiket dışarıdan bakıldığı zaman hiç görünmüyordu Sapanca gişelerde aracımı sağa çekip hemen karşıdaki PTT şubesine gittim durumu izah ettim sıkıntı yapacak bir şey yok sistem barkodu okumasa bile 3 - 4 gün içerisinde plakadan aracınızı tanır ve ceza gelmez dediler ben yinede yavaş bir şekilde gişeden geçtim ve sistem okudu yeşil ışığı yaktı hatta bir kaç kez anadolu ve avrupa yakasında mekik dokudum her defasında sistem sorunsuz bir şekilde barkodu okudu...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yirthan


    quote:

    Orijinalden alıntı: ABREC

    konumuz o değil şimdi ben ne yapacam onu düşünmeliyiz

    Sen git hgs alsana bir hafta dolmadan aldıysanda cezaya itiraz edeceksin.
    Konumuz o degil dediğinde hafta sonu ankara-istanbul yapacağım ondan sordum. Para yüklenecegim hgs ye..

    hgs aldım 30 lirada bakiye var içinde ama şuan plaka da ceza görünüyor halen, ayrıca pttnin hgs sayfasına üye olmak istiyorum olamıyorum ne abuk subuk saçma sapan bir iş biran önce özelleştirilmeli bence, şimdi ne yapmalıyım nereye başvurmalıyım




  • nyyankees kullanıcısına yanıt
    Şansınızı mutlaka deneyin, itiraz dilekçesi yazıp ruhsat fotokopisini de ekleyip gönderin. 7 gün içinde olumlu olsumsuz dönüş yapacaklardır.
  • HGS okumuyor arkadaş. 1,80 TL lik yerde 3.00 TL yazıyor. Plaka okuyor diyorsunuz ama HGS yi okumadığı için 1,80TL lik yerde 3,00 TL kesiyor.

     HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) [Ana Konu]

    Mesela bu resimde iki aynı noktanın birinde giriş gişesinde okuduğu için 1,80 TL yazmış, ikinciside aynı giriş noktaları ama HGS yi girişte görmediği için 2,25TL yazmış.

    neden HGS diye bişey çıktı ben anlamadım. OGS vardı işte ne güzel. şimdide plakalar değişecek diyorlar. tek seferde olsa hepsi milet bu kadar masraftan çıkmasa olmaz mı ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blaster2005 -- 25 Nisan 2014; 8:49:01 >




  • Herkese merhabalar,
    Biz yeni bir araç aldık. Aracın ön camında hgs etiketi var ama eski sahibine ait. Şimdi burada benim gidip yeniden hgs etiketi mi almam gerekiyor yoksa var olan hgsye yükleme yapıp kullansam olurmu? Nasıl oluyor hgsler hem şahısa hem plakayamı bağlı?
    Bilenler yardımcı olursa sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler.
  • Gidip kendi plakanız ve TC'nonuz üzerine HGS almanız gerekiyor. Eski sahibide iptal ettirsin o plakaya tanımlı HGS'yi.
  • blaster2005 kullanıcısına yanıt
    Anladım cevabınız için teşekkürler.
  • işbankasından kredi kartıma bağlı hgs etiketim var. bu etiketi iptal etmeden ve sökmeden yapıkredi kredi kartıma bağlayacak şekilde bir değişiklik yapabiliyormuyum. yani özetle hgs etiketimi başka bankaya transfer edebiliyor muyum?
  • Arkadaslar merhaba gecen persembe ankaradan arac aldim,o gun kacak gecis yapip tdaga geldim ve cuma gunu yeni plakama hgs cikardim fakat eski plakada kol gibi ceza kalmis,hgs yi bir gun sonra cikardim,az once 0312 812 li numarayi arayip durumu anlattim eski ve yeni plakalari istedi ama ne adimi ne baska biseyimi sormadi adam basindan savdi sanirim,ne yapmam gerekiyor? Sonucta arac ayni ruhsat sahibi ayni plaka farkli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ÇVK

    Arkadaslar merhaba gecen persembe ankaradan arac aldim,o gun kacak gecis yapip tdaga geldim ve cuma gunu yeni plakama hgs cikardim fakat eski plakada kol gibi ceza kalmis,hgs yi bir gun sonra cikardim,az once 0312 812 li numarayi arayip durumu anlattim eski ve yeni plakalari istedi ama ne adimi ne baska biseyimi sormadi adam basindan savdi sanirim,ne yapmam gerekiyor? Sonucta arac ayni ruhsat sahibi ayni plaka farkli.

    Ptt müşteri hizmetlerini arayıp hgs ile ilgili bölüme ulaşmayı deneyin. Faydası olur mu bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttuya kullanıcısına yanıt
    Benim de PTT den var. bende akbank'a sordum böyle bir durumu olmaz bizden almanız gerekli dediler. sizinki de olmaz sanırım.
  • Hgs'nin sitesinden giriş yapamıyorum sürekli olarak karakterleri yanlış girdiniz diyor üyeliğim var şifremin de doğru olduğuna eminim site de bir sorun mu var acaba ?
  • merhaba hgs almak için şu anda en uygun yöntem nedir?

    ptt işbank hangisini önerirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.