Şimdi Ara

HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) [Ana Konu] (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.846
Cevap
50
Favori
435.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Giriş
  • hgsnizi bankanızla görüşerek iptal ettiriniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamTeather

hgsnizi bankanızla görüşerek iptal ettiriniz.

merhaba

müşteri hizmetleri ile yaptığım telefon görüşmesinde bankanız olan bütün çalışmalarımı kapatın dedim.kredi kartı,hesap,hgs ne varsa kapatın.sizin adınızı bile duymak istemiyorum demiştim.ayrıca şubeye gitmem gerekir mi?bir arkadaşım ptt'ye gitmem gerektiğini söyledi.müsait bir zamanımda önce bankasya şubesine,sonrada ptt'ye giderek gerekli işlemleri yapmam gerekiyor galiba

bankanızı bir daha arayarak teyit ediniz. Ptt ile ilgili hiç bir işleminiz bulunmamaktadır. Tüm işlemlerinizi bankanızla halletmeniz gerekiyor.

nız için teşekkür ederim.kısmet olursa çarşamba günü o kansızlara telefon açarım.
  • Sattığım arabamdaki HGS' yi bir buçuk ayı geçik bir süre önce iptal ettirdiğim halde kalan bakiyeyi anca yeni alabildim. İptal ettirirken 1 ay sonra gelip alın dendi, ama 1 ay sonra gittiğimde hesaba para yatmamış dedi, devletin HGS hesabında para olmadığı için ödeme yapamadığını söyledi. Ne demeks! ne biçim işse artık. Gecikmeli ve de eksik olsa alabildim! 10 kuruş eksik verdi Eee her gelenden 10 kuruş cebe atsa asgari ücret çıkartır!
  • Bir bankanın internet şubesinden HGS etiketi almak istiyorum. Aracın ruhsat numarasını istiyor, acaba ruhsat no"Araç Tescil Belgesi" nde belge ya da tescil no mu, ya da "Motorlu Araç Trafik Belgesi"nde yazan belge seri numarasımıdır arkadaşlar ?
  • aracimi degistirdim 1 ay oldu eski hgs mi yeni aracin uzerine almak icin ptt ye gittim plaka tanimlamasini yaptik dediler etiket bekledim ama gerek yok plakandan duser dediler ve etiket vermediler yorumlari okudim ve carsamba gunu isi sansa birakmayip etiketi istemeye gidecem.benim durumumda olan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    eğer eski hgs niz eski aracınızın üstüne yapıştırdıysanız.Yeni araç üstüne devir diye bir işlem bulunmamaktadır.Eski hgsnizi iptal ettirip yeniden parasını vererek bir hgs almanız gerekmektedir. Sizin eski hgsnizin plakasını değiştirmişler sanırım ama eski hgsniz eski araçta duruyorsa o araç her geçiş yaptığında sizin hesabınızdan düşüm yapar ayrıca siz geçiş yaptığınızda normal ücret yerine uzun yol ücreti kesme durumu olabilir. Eğer etiketi yapıştırmamışsanız ya da kart kullanıyorsanız bir problem bulunmamaktadır.Plakayı güncelleyerek aracınızda kullanabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: ExpandablesS

aracimi degistirdim 1 ay oldu eski hgs mi yeni aracin uzerine almak icin ptt ye gittim plaka tanimlamasini yaptik dediler etiket bekledim ama gerek yok plakandan duser dediler ve etiket vermediler yorumlari okudim ve carsamba gunu isi sansa birakmayip etiketi istemeye gidecem.benim durumumda olan var mi

Yeni etiket vermeleri gerekirdi. Eminim ki bunun için de ekstra para isterler.
  • Yeni aldığım aracın üzerinde hgs var onu kendi üzerime alabilir miyim.Hgs aracı aldığım arkadasın kayınçosu tarafından alınmış.Ruhsat ve yükleme yapılan kağıtla gitsem yeterli mi yoksa hgs yi alan kişide mi lazım yada söküp atsam bankadan hgs mi alsam kafam karışık hgs yi alan kişi iptal ettirirse ayaz da kalmayalım ne yapmalıyım sizce

• quote:

hgs yi alan kişinin iptal ettirip sizin yeni bir hgs almanız lazım.Aynı hgs yi sizin üstünüze almanız gibi bir durum söz konusu değildir .

teşekkürler cevabınız için

HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) [Ana Konu] HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) [Ana Konu]

• drawing D kullanıcısına yanıt
    cezanız ne gözüküyorsa odur yani 33 tl . Daha cezalar tebligat haline gelmedi.Cezanız elinize geçtikten 15 gün içerisinde öderseniz indirimli ödeyebilirsiniz.
  • Cezayı şubat ayında yedim 300-400 liralık cezaları görünce böyle bir faiz saçmalığımı var acaba diye endişelendim.Endişe etcek durum yok o zaman teşekkürler. İlerliyen zamanlrda faiz durumu olurmu acaba bir bilginiz varmı ödüyelim öyle birşey varsa
  • HGS geçiş ihlali görünüyor 121TL, payas-iskenderun normalde 1.40kr. olarak görünüyor ve 4TL bakiyem oldugu halde ihlal görünmektedir neden acaba ? Bakiye az olduğu için belkidir dedim ve tekrar yükleme yaptım ama bakiyemden bir düşüş olmadı ve ceza halen görünmektedir. Bu konuda bilgisi olan veya yardımcı olabilecek olan varsa memnun olurum, hafta sonu olduğu için mi almadı onuda bilmiyorum geçiş ihlalilin yapıldığı tarih:
    Giriş: PAYAS (Gişe: 11) 31/10/2013 21:16:58.250 
    Çıkış: İSKENDERUN (Gişe: 3) 31/10/2013 21:25:09.060
    121.00 TL

Acaba hız ihlali yüzünden mi ceza görünmektedir, böyle bir ceza kesilebiliyor mu bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammett

HGS geçiş ihlali görünüyor 121TL, payas-iskenderun normalde 1.40kr. olarak görünüyor ve 4TL bakiyem oldugu halde ihlal görünmektedir neden acaba ? Bakiye az olduğu için belkidir dedim ve tekrar yükleme yaptım ama bakiyemden bir düşüş olmadı ve ceza halen görünmektedir. Bu konuda bilgisi olan veya yardımcı olabilecek olan varsa memnun olurum, hafta sonu olduğu için mi almadı onuda bilmiyorum geçiş ihlalilin yapıldığı tarih:
    Giriş: PAYAS (Gişe: 11) 31/10/2013 21:16:58.250 
    Çıkış: İSKENDERUN (Gişe: 3) 31/10/2013 21:25:09.060
    121.00 TL

Acaba hız ihlali yüzünden mi ceza görünmektedir, böyle bir ceza kesilebiliyor mu bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

Ogs den girmiş ya da çıkmış olabilirsiniz.

• Hocam trafik cezasi ile sorguladigimda ceza görünmüyor bu ceza ne şekilde elime ulaşır ve indirimli olarak nasil öderim acaba? @biuu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KirkLeeHammett -- 4 Kasım 2013; 11:54:17 >
    Şimdi hocam sistem şöyle işliyor.Hgsniz var ve içinde 1 tl var diyelim. Siz geçiş yaptınız ve 5 tl lik bir geçiş ücreti var.Sizin hesap bakiyeniz 1 tl olarak kalıyor ama sizi kara listeye alarak borçlu listesine yazıyor.Kara liseteye girdikten 1 hafta içerisinde bakiye yüklemesi yaparsanız 5 tl yi bakiyenizden düşüyor ama bir haftayı geçirirseniz 8. gün bile olsa ceza kesiliyor.Şu anda hgs cezaları tebligat edilmiyor sadece sistemde sorguladığınızda hgs sitesinde cezanız gözüküyor. İleriki zamanlarda tebligat elinize geçince 15 gün içerisinde yatırırsanız bir indirim oluyor.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.