Şimdi Ara

HGS (Hızlı Geçiş Sistemi) [Ana Konu] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.807
Cevap
49
Favori
418.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benim bir sorunum var 12.11.2012 tarihinden ogs den kaçak olarak geçmiştik 7gün içinde bankadan ogs cihazı aldık ogs geçiş ihlalinde gözüken ceza silinmişti bugün HGS den kaçak geçiş sorgulattım 12.11.2012 tarihinde kaçak geçişim gözüküyor başına böyle bir olay gelen varmı
  • Bişey sorucam arkadaşlar yarın karşıya geçicem anadoluya daha kart almadım geçtikten sonra kart alabilirmiyim yani ertesi gün falan ordan düşme durumu varmıdır paranın bide cumartesi yarın nerden alabilirim acaba köprüdeki ptt hep çalışıyormu ?
  • Arkadaslar gecen sene kgs aldim. Bunu verip hgs alabilirmiyim? Kgs icinde param var bunu aktarabiliyormuyuz?
  • bende bugün hgs aldım. 50 tl kredi yüklediler 5 tl de işlem ücreti kestiler. cuma gece istanbula oradan da tekirdağ a geçeceğim umarım sıkıntı yaşamam. iki adet yapışkan verdiler. birini ruhsata yapıştırdılar, diğerinide elden verdiler. ruhsata koydum onuda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 23 Mart 2013; 1:12:48 >
  • çiplerde teki ruhsata yapışık diğerinide ruhsatın arasına koydum. sorum şu: gişeden geçişte sistem torpitodan algılar mı
    çipi yoksa elime alıp cama doğru tutmam mı gerekiyor? birde gişe geçişinde hızımız nasıl olmalı çok yavaşlamalı mıyız yoksa 70 km hızla gitsek yeterli olur mu?
  • Bilginize sabiha gokcen havaalanina yolcu birakan ama etiketi olmayan kisiler havaalanindaki avea bayisinden etiketi alabilirler, ellerinde de var. Hic dolanmasinlar cevrede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: opelmania

    çiplerde teki ruhsata yapışık diğerinide ruhsatın arasına koydum. sorum şu: gişeden geçişte sistem torpitodan algılar mı
    çipi yoksa elime alıp cama doğru tutmam mı gerekiyor? birde gişe geçişinde hızımız nasıl olmalı çok yavaşlamalı mıyız yoksa 70 km hızla gitsek yeterli olur mu?

    cama yapıştırmanız gerek. hızınız çok olmasa daha iyi olur. 70 iyi gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serta2

    Arkadaslar gecen sene kgs aldim. Bunu verip hgs alabilirmiyim? Kgs icinde param var bunu aktarabiliyormuyuz?

    aynı sorun ben de de var shell den almıştım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: engin_er_26

    quote:

    Orijinalden alıntı: serta2

    Arkadaslar gecen sene kgs aldim. Bunu verip hgs alabilirmiyim? Kgs icinde param var bunu aktarabiliyormuyuz?

    aynı sorun ben de de var shell den almıştım

    malesef sadece anlaşmalı halkbank şubesinden alınabiliyormuş :)
  • Ben PTT' den almistim icinde 30 tl vardi. Simdi bitmek uzere. İnternet uzerinden yukleme yapabiliyormuyuz? Veya ptt atmlerinden nasil yapiliyor? Ptt kart gerekli mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;
    İstanbul Anadolu Yakası Dudullu Girişi ile Kartal çıkışı arasında 2 defadır HGS geçişinde 13. 80 TL gibi kuruşunu hatırlamıyorum tutar kesiliyor.

    Hatalı gişeden geçmiyorum? Çok hızlı geçmiyorum nedeni nedir anlayamadım ??

    başına gelen varmı?
  • İstanbul Anadolu Yakası Dudullu Girişi ile Kartal çıkışı arasında 2 defadır HGS geçişinde 13. 80 TL gibi kuruşunu hatırlamıyorum tutar kesiliyor. Hatalı gişeden geçmiyorum? Çok hızlı geçmiyorum nedeni nedir anlayamadım ??


    benim gibi sorun yaşayan varmı
  • kart dolumu işlemleri neden 7/24 yaplmıyor akıl sır erdirmek zor, dün akşam bulgaristana gitmem gerekti hgs kartımda yeterli bakiye yoktu edirne gişelerindeki ptt doluma geldiğimde sabah 8 den akşam 11 e kadar dolum yapıldığı yazıyordu mecburen kaçak geçtim 1 hafta içinde yükleme yapmam gerekiyor peki ya 1 hafta içinde gelemiycek olsam türkçe anlamayan bir yabancı olsan çekeceğim zorlukları siz düşünün dolum yapacak bir eleman bırakmak bu kadar zor mu hgs daha hızlı daha kolay diyorlar ama kgsnin yarısı kadar kullanışlı değil
  • su sistemi kartsiz cihazsiz yapamiyorlar mi acaba. sistem zaten gecerken plakayi okumuyor mu? yine istedikleri 5 tl etiket parasini versekte sistem plaka uzerinden calissa ve isyeyen biriktirip mtv ile birlikte odese ne guzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OGS den HGS ye geçişle ilgili yeni bir gelişme varmı? Bankadan alınan OGS depozit ücretleri değişimde iade edilecekmi acaba?
  • OGS canavar gibi calisiyordu , kusursuzdu hatta. Tabi birileri hgsden para kazanacak..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: clubberfree

    quote:

    Orijinalden alıntı: erhanbaba62

    quote:

    Orijinalden alıntı: Sirigmus

    Sanırım bikaç çeşit HGS çıkarmışlar.Biri ince uzun arkası beyaz,diğeri ince uzun boyut olarak aynı fakat 2 yüzü de renkli öbürküsü ise arkası beyaz biraz daha büyük olan.

    bende bugün hgs etiketi aldım. aynen dediğiniz gibi iki tarafıda sarı. çoğu araçta dışardan bakınca yarabandı gibi duran etiket bende farklı olacak. dışardanda hgs sarı görünecek.
    bu arada bana sadece 1 etiket verildi. artık ruhsata yapıştırılan verilmiyormuş.

    bende dün aldım hgs etiketimi benimkide aynı size verilenden dedim bunun ruhsata yapışanı nerde dedim kadında bana 3 tip hgs var dedi biri kart tipi birisi bu verdiğim biride ruhsata yapışan dedi şu anda kart ve ruhsata yapışan elimizde yok dedi birde uyardı :D dediki şu sıralar hgs de bir problem oluyor bazen dedi okumama kaçak geçiş gibi dedi panik yapmayın 1 gün içinde düzeltiliyor sistemden dedi
    bende bilmezmiyim dedim bu konudan internette herkes şikayetci dedim ogs nin iptal olmuyacağnı bilsem ogs alırdım ama mecburen hgs inşallah hayırlısı olur

    Bırak arkadaş inanma öyle herkeze, Aldığımın 2. haftasında yavaş geçmeme rağmen girdiğim gişeyi okumamış çıktığım yerde de okuyunca en uzun yol ücretini kesmiş. Hgsmüşteri diye bir sitesi var geçişlerini kontrol edebiliyorsun. 15 tl kesinlen ücret için ptt yi aradım, bana giriş plazası düzeltme formu diye bişey var onu doldurun bize getirin dedi. Bunu sitesinde de gördüm doldurdum ve belirtilen ankara adresine mail attım. Aradan tam tamına 3 hafta geçtikten sonra düzelttiler.

    Tanıtılırken hgs etiketini okumasa bile yok şöyle teknolojik kamera sistemi var plakadan düşüyor deniliyordu yalan. Bir hatayı düzeltmek bu kadarmı zordur bide formla ıvırla zıvırla uğraştırıyorlar. Ayrıca millet hgs gişelerinden hala kgsden geçer gibi durarak geçiyor, ogs vızır vızır işlerken benim gördüğüm hgs gişelerinde hep bi yavaşlık var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamirCakir -- 25 Mart 2013; 17:26:18 >




  • Ben de bugün Garanti bankasından HGS etiketimi aldım,30 tl yüklediler,kredi kartına talimat verdim,bakiye 15 tl nin altına düşünce 15 tl otomatik yüklenecek daha cama yapıştırmadım,kullanacağım zaman yapıştırırım artık.
  • arkadaşlar bu hgs ye dolum sıkıntılı devamlı ptt ye git gel can sıkıyor ben ortalama 2 yıllık tüketebiliceğim hgs parasını bir hamlede yatırdım kurtuldum 250 tl yatırdım.. hgs hesabına kaçmıyor kokmuyor kaybolmuyor neticede bir şey olmaz illa kullanıcaz ama rahatladım 2 yıl hgs ile artık kolay kolay işim olmaz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkmoon34

    arkadaşlar bu hgs ye dolum sıkıntılı devamlı ptt ye git gel can sıkıyor ben ortalama 2 yıllık tüketebiliceğim hgs parasını bir hamlede yatırdım kurtuldum 250 tl yatırdım.. hgs hesabına kaçmıyor kokmuyor kaybolmuyor neticede bir şey olmaz illa kullanıcaz ama rahatladım 2 yıl hgs ile artık kolay kolay işim olmaz..

    hgs başarılı olmadı kaldırıyoruz derlerse 250 gaymeniz duman olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.