Şimdi Ara

'Masterpiece' Filmler (Başyapıt, şaheser)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu film öyle bir olmalı ki izlerken çok farklı dünyalara sürüklemeli sizi.

    Benim için şaheser deyince aklıma gelen şu filmdir:






    Gerek müziği, gerek senaryosu, gerek zıtlıkları, gerek insanı germesi, gerek distopikliği, gerek sonuyla insanı sarsan bir filmdir, hassas biriyseniz izlememeniz tavsiye edilir, ve bu filmi ne kadar didiklerseniz o kadar fazla mesaj çıkar.




    Onun dışında ne bileyim Inception da güzeldir, zekice yazılmıştır, iyi oynanmıştır, senaryosu güzeldir felan ama öyle etki felan bırakmaz. O yüzden mesela o da güzel filmdir ama bu kategoride değildir bana göre, Inception'a da 10 puan veririm ama dediğim gibi bu kategoriye girmez bence.




  • Üretilen en hızlı ve en basit kullanımlı arabalardan biriydi. 1996’da General Motors tarafından piyasaya sürülen EV1 adlı araba sadece elektrik ile çalışıyordu, hiçbir emisyonu yoktu ve Amerikan teknolojisini otomotiv endüstrisinin en başına taşımıştı. Silecek suyunun değiştirilmesi ve rot-balans ayarının kontrolü dışında hiçbir bakım gerektirmeyen EV1’i kullanma şerefine ulaşmış şanslı kişiler ona vuruluyor ve bırakmak istemiyordu. Peki GM neden EV1 elektrikli araba filosunu Arizona çölünün ortasında hurdaya dönüştürdü? Araba yapımcılarının iddia ettiği gibi tüketici talep azlığından mı, yoksa başka kuvvetli etkenler mi vardı? Elektrikli Arabayı Kim Öldürdü? EV1’in yaşamı ve esrarengiz ölümünü inceliyor; doğumu ile dalga dalga gelişen ekonomik ve kültürel etkisini, büyük şirketler ve hükümet nezdinde nasıl bir yankı yarattığını sarsıcı sonuçlarıyla araştırıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tutankemon -- 17 Eylül 2012; 21:26:47 >
  • American History X.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.