Şimdi Ara

iPhone 5, 24 saatte 2 milyon ön sipariş aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
6.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • iPhone 5, 24 saatte 2 milyon ön sipariş aldı





     


    14 Eylül'de ön siparişi başlayan ve ABD, Kanada, İngiltere, Almanya, Fransa, Avustralya, Japoyna, Hong Kong ve Singapur'da 21 Eylül'de sevkiyata çıkacak olan yeni iPhone 5 modelinin satış rekorları kırması bekleniyordu.




    Apple yaptığı basın duyurusu ile 24 saat içerisinde ön siparişlerde 2 milyon barajının aşıldığını ve stok sıkıntısı yaşanmaya başladığını açıkladı. 




    Ön siparişlerin ilk partisi 21 Eylül'de teslim edilecekken, stok sıkıntısı nedeniyle  diğer partilerde 2 haftaya varan gecikmeler yaşanacak. 

     

    Samsung Galaxy S3 modeli ise ilk 10 günde yaklaşık 9 milyon ön sipariş rakamına ulaşmıştı. 




    Yeni A6 işlemcisi, ~1GB RAM, 4 inçlik Retina ekran, 1136 x 640 piksel çözünürlük, 8MP çözünürlükte geliştirilmiş kamera, 3G/4G uyumluluğu, 16GB/32GB/64GB depolama seçenekleri şeklinde özellikler sunan iPhone 5'in kontratlı fiyatı 199$/299$/399$ olacakken SIM kilitsiz fiyatları 649$/749$/849$ olarak belirlenmiş.




    21 Eylül sabahı ise 356 Apple mağazasında iPhone 5 satışına başlanacak.




    28 Eylül'de ise Avusturya, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Macaristan, İrlanda, İtalya, Liechtenstein, Litvanya, Lüksemburg, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç ve İsviçre ülkelerinde satış başlayacak.




    Modelin daha hızlı son tüketiciye ulaşması için elinden geleni yapan Apple, ay sonuna kadar 10 milyon, yıl sonuna kadar ise 50-60 milyon arası iPhone 5 satışı bekliyor. 




     








  • 32 gb de alinabilir acikcasi 750 dolar fena fiyat degil sanki

  • Kim ne derse desin Elma

  • Çok bile almış

  • demedi demeyin birazdan kavga çıkacak :D

  • İnsanlar büyülenmiş gibi ihtiyacı olsada olmasada para harcıyorlar.

    Kapitalist slogan şu: " önce sanal ihtiyaç üret, sonra malını sat "

    Şunu vurguluyorlar:

    "senin ihtiyacın var buna, kesin ihtiyacın var, sen farklısın, sen başkasın, sen özelsin bizim için çünkü; bizim ürettiklerimizi alıyorsun"

    Yazılımsal optimizasyon yapalım, var olan teknolojiyi sonuna kadar kullanalım değil dertleri, yazılımcılarda hep tepe ürünlere optimize ( işlerine ve kolaylarına geliyor) ediyorlar uygulamları ki; senin mevcut cihazın çöp olsun. Aslında şu andaki cep telefonları bundan 10 sene önceki PC lerden en az 10 kat, 20 kat daha hızlı. Sınırları zorlanmıyor cihazların. Ürettikten sonra düşündükleri tek şey: biz bu cihazları 1 sene içinde nasıl çöpe çevirip, yeni ürünlerimizi satabiliriz. Bu saydığım durumlar içinde en insaflısı yine apple, en azından adamlar 2 - 2,5 sene kullanmamıza izin veriyorlar telefonlarını. Acınacak haldeyiz.

    Size tavsiyem: " cihazınız 1 veya 1,5 seneyi geçtikten sonra yazılım güncellemesi yapmayın. Cihazı var olan en hızlı, stabil yazılımda tutun. Son güncellemelerle eski cihazlara özellikle perf. kaybı yaşatsın diye müdahale ediliyor. Yoksa adam malını satamaz. Uyanık olmak lazım. Güncellemelerin bazıları iksir, bazıları cihazınız için zehir olabilir. bakın "bada" cılara , 2.0 a geçtiler cihazları çöp oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.f.y. -- 17 Eylül 2012; 18:03:15 >




  • "çok satmaz bu"
    "apple gerileme dönemine girdi"
    "samsung'un 20 milyon rakamına bile ulaşamaz"
    - çekirdekçi bir fandroid
  • Ülkemize gelince Almayı Düşünüyorum Fiyatlar çok uçuk Olmazsa Kaçak Yollara Başvurmam

  • apple savaşları başladı.

  • türkiyede'de düzgün bir fiyattan satılsa keşke apple'a artık kızmaya başladım adam gibi gelip store açmazlar 3 katına alırız
  • Batarya performansı nasıl acaba en önemlisi bu.

  • vay arkadaş bi kerede stok sıkıntısı yaşanmasında direk alalım hep bunlar applein taktik politikası

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsungcular diyordu s3 icin 2 haftada 30-40 milyon rekor bilmem ne . Apple herturlu gecer rahat olun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED8AAA11C -- 17 Eylül 2012; 16:27:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FethiyeliTR

    Kim ne derse desin Elma

    Hayir seftali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 günde 20milyonu geçer sanırım,şuan alanlarin çogu marka için almakta ama adam akilli inceleme görünce bu Satis dahada artacaktır..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GSMArena anketinde puanı 6.5, 4S'in 8.1

    Siz yinede bekleyin yıl sonuna kadar 500 Milyon satar belki.

  • Androidciler gelir şimdi eksiler milleti
  • quote:

    Orijinalden alıntı: a.f.y.

    İnsanlar büyülenmiş gibi ihtiyacı olsada olmasada para harcıyorlar. kapitalist slogan şu: önce sanal ihtiyaç üret, sonra malını sat şunu vurguluyorlar: senin ihtiyacın var buna, kesin ihtiyacın var, sen farklısın, sen başkasın, sen özelsin bizim için çünkü; bizim ürettiklerimizi alıyorsun Yazılımsal optimizasyon yapalım, var olan teknolojiyi sonuna kadar kullanalım değil dertleri, yazılımcılarda hep tepe ürünlere optimize ( işlerine ve kolaylarına geliyor) ediyorlar uygulamları ki; senin mevcut cihazın çöp olsun. Aslında şu andaki cep telefonları bundan 10 sene önceki PC lerden en az 10 kat, 20 kat daha hızlı. Sınırları zorlanmıyor cihazların. Ürettikten sonra düşündükleri tek şey: biz bu cihazları 1 sene içinde nasıl çöpe çevirip, yeni ürünlerimizi satabiliriz. Bu saydığım durumlar içinde en insaflısı yine apple, en azından adamlar 2 - 2,5 sene kullanmamıza izin veriyorlar telefonlarını. Acınacak haldeyiz. Size tavsiyem: cihazınız 1 veya 1,5 seneyi geçtikten sonra yazılım güncellemesi yapmayın. Cihazı var olan en hızlı, stabil yazılımda tutun. Son güncellemelerle eski cihazlara özellikle perf. kaybı yaşatsın diye müdahale ediliyor. Yoksa adam malını satamaz. Uyanık olmak lazım. Güncellemelerin bazıları iksir, bazıları cihazınız için zehir olabilir. bakın bada cılara , 2.0 a geçtiler cihazları çöp oldu.




    adam haklı beyler





  • Artık iphone kesmiyor, itunes store istiyoruz.

    Müzik, film ve dizilere milyarlar harcayıp çocuklarımıza itunes hesabını miras bırakmak istiyoruz veya istiyorum.
  • Bu telefona kumanda diyenleri anlamiyorum o halde biz yillarca daha önce Nokia telefonlarla tam bir kumanda kullanmisiz Cep standartlarini Apple belirler, digerleri onu takip ve taklit eder.
    iPhone 5, 24 saatte 2 milyon ön sipariş aldı iPhone 5, 24 saatte 2 milyon ön sipariş aldı iPhone 5, 24 saatte 2 milyon ön sipariş aldı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 17 Eylül 2012; 16:47:23 >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.