Şimdi Ara

NEXT 525 5' GPS navigasyon 124 TL (Güzel ürün, güzel fiyat) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
4.239
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eko35/5

quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

uzak durulası firmalar.

1-gold
    2-bimeks.

DİNLEMEK LAZIMMIŞ AMA DİNLEMEDİK

KESİNLİKLE DİNLEMEK LAZIMMIŞ !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

Evet arkadaşlar şu an sinirden çıldırmak üzereyim açıkçası.

Benim ürün geldi ama 3 arkadaş olarak ortak düşüncemiz ürünün teşhir olduğu yönünde. Arkadan etiketi sökülmüş. Jelatinin üzerinde derin bir çizik var. Ekranda sorun yok ama alt kısmında hafif bir çiziği daha var. Neticede teşhir ürün gönderildi. Şu an yaşadığım aldatılmışlık duygusunun tarifi yok.

Hele ki Kahramanmaraş şubesindeki müdür nasıl utanmadan kapalı kutu gönderdik diyebildi aklım almıyor. Şu an kendisine ulaşamadım ama ulaşırsam ağzıma geleni söyliycem.

Zaman kaybı yaşadım en büyük kaybım şu anda bu açıkçası.

Adamlarda nasıl bir göz zevki var bilmiyorum ama öyle bir hediye paketi yapmışlar ki ilkokul çocukları daha güzel sarar herhalde. Bu şekilde zaten götürüp veremezdim. Bir de şu var. Heidye paketi mi Bimeks reklamı mı anlamadım gittim. Nerden alındığını insanların gözüne sokmanın anlamı nedir bilmiyorum gerçekten.

Neticede arkadaşlar uyarmıştı aldıktan sonra iptal ettirmedim yine. Kendim ettim, kendim buldum pişmanım...

Arkadaşlar Bimeks ten düşük fiyatlı bir ürün olursa kesin teşhirdir. Sakın bulaşyın arkadaşlar sakın!! Adamların teşhir değil dediğine inanmayın. Ben en az 8 defa telefonla görüştüm her defasında aynı şeyi söylediler kesinlikle teşhir değil dediler ama kesinlikle inanmayın.

geçmiş olsun,işin ilginci bunlar bu personelleri ne zorluklarla seçiyorlar bir bilseniz aklınız şaşar

ama bizim araştırmadan,pazardan domates alır gibi elektronik alan milletimiz sayesinde, hala ekmek yiyorlar

• Ben arkadaşa aldım, sanırım Antalyadan geldi buraya ve jelatini falan tertemiz çiziksiz zerre toz olmayan bir ürün geldi. Yani sıfır ürün geldi. Taktı arkadaş bu gün şehir dışına gidiyor ve beni aradı az önce çok memnun kaldığını söyledi ve teşekkür etti. Şimdi diğer arkadaşlar hayıflanıyorlar keşke alsaydık falan diye.

Teşhir ürünü gönderilen arkadaşlar hakkını arasın derim çünkü yanılmıyorsam ilanda teşhir ürünü oluduğuna dair bir ibare yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Ben satın aldım. Yazılımı eski ama next servisine ücretsiz gönderiyorsunuz güncelleyip size iade ediyorlar.

ürün hakkında olumsuz hiç bir şey duymadım.

play kart ın yüzde 10 puan kampayasıyla 110 liraya geldi bana. Şu an bundan ucuza bu kadar kaliteli cihaz yok gördüğüm kadarıyla.

naviextrasa üye olun..toolboxi le tüm güncellemeleri kendiniz yapıyorsunuz...göndermeye gerek yok..
    bu arada hiç bir akıllı telefon bir navi cihazının yerini tuıtmaz arkadaşlar

Harita güncelleme ile yazılım güncelleme farklı şeylerdir. Harita güncelleme naviextras.comdan toolbox ile yapılıyor yazılım güncelleme ise istanbuldan merkezden. 525te igo primo v1.2 var 515te ise v2.0.1 var. Bu yazılımın yükseltilmesinden bahsediliyor.

• quote:

quote:

Arkadaşlar maalesef sizlerin yaşadıklarını dün ben de yaşadım. Hem de kampanya sürecinde değil normal satış sürecinde...

1- Bir kaç gün önce BiMEKS internet mağazasından NEXT YE-G 515 navigasyon cihazı satın aldım.
    http://www.bimeks.com.tr/urun/123684/next-515-5-0--navigasyon-cihazi.aspx

2- Ürün dün elime geçti ve;
    paket daha önceden açılmış,
    cihazın, şarj adaptörünün ve cihaz bağlantı plastiğinin üzerinde daha önceden kullanıldığına dair hafif izler var,
    bunlar da yetmiyormuş gibi cihaza "FORMAT" atılmış, içinde hiç bir yazılım yok...
    Google keyword: BiMEKS sorun problem sıkıntı teşhir ürünü kullanılmış ürün

BİMEKS

Bir daha internetten ürün almak mı?

Bu sözde "SICAK FIRSAT" konusunu açtığıma açacağıma pişman oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

quote:

quote:

Arkadaşlar maalesef sizlerin yaşadıklarını dün ben de yaşadım. Hem de kampanya sürecinde değil normal satış sürecinde...

1- Bir kaç gün önce BiMEKS internet mağazasından NEXT YE-G 515 navigasyon cihazı satın aldım.

cihazın, şarj adaptörünün ve cihaz bağlantı plastiğinin üzerinde daha önceden kullanıldığına dair hafif izler var,
    bunlar da yetmiyormuş gibi cihaza "FORMAT" atılmış, içinde hiç bir yazılım yok...

BİMEKS

Gecmis olsun. Ben parami son kurusuna kadar iade aldim. Siz de başvurun 10 gunde iadesini alabilirsiniz.

Tek kaybınız zaman ve yıpranan sinirleriniz.

Maalesef Bimeks internet mağazası bu sekilde çalışıyor... sikayet ettim ama sanirim size de teşhir sattıklarına gore degisen bir sey yok Bimeks te.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ulaş-ım

quote:

quote:

BİMEKS

Gecmis olsun. Ben parami son kurusuna kadar iade aldim. Siz de başvurun 10 gunde iadesini alabilirsiniz.

Tek kaybınız zaman ve yıpranan sinirleriniz.

Maalesef Bimeks internet mağazası bu sekilde çalışıyor... sikayet ettim ama sanirim size de teşhir sattıklarına gore degisen bir sey yok Bimeks te.

Sağolun ve Buyrun burdan yakın...

AYNI ÜRÜN 133 TL FİYATLA YİNE SATIŞTA! BÜYÜK OLASILIKLA YİNE TEŞHİR ÜRÜNÜ GÖNDERECEKLER!
     NEXT 525 5' GPS navigasyon 124 TL  (Güzel ürün, güzel fiyat)

Şimdi anladınız mı?

O fiyatlara mağazadan alamazken sadece "WEB'E ÖZEL" demelerinin nedenini şimdi anladınız mı?
    Mağazada ürünü görerek alan açılmamış paketi daha pahalıya alıyor. İnternetten güya "UCUZA" aldığını sananlara ise açılmış paketler gönsderiliyor.

BiMEKS sorunlu satıcı listeme girip benim için bitmiştir!

• quote:

Evet arkadaşlar şu an sinirden çıldırmak üzereyim açıkçası.

Benim ürün geldi ama 3 arkadaş olarak ortak düşüncemiz ürünün teşhir olduğu yönünde. Arkadan etiketi sökülmüş. Jelatinin üzerinde derin bir çizik var. Ekranda sorun yok ama alt kısmında hafif bir çiziği daha var. Neticede teşhir ürün gönderildi. Şu an yaşadığım aldatılmışlık duygusunun tarifi yok.

Hele ki Kahramanmaraş şubesindeki müdür nasıl utanmadan kapalı kutu gönderdik diyebildi aklım almıyor. Şu an kendisine ulaşamadım ama ulaşırsam ağzıma geleni söyliycem.

Zaman kaybı yaşadım en büyük kaybım şu anda bu açıkçası.

Adamlarda nasıl bir göz zevki var bilmiyorum ama öyle bir hediye paketi yapmışlar ki ilkokul çocukları daha güzel sarar herhalde. Bu şekilde zaten götürüp veremezdim. Bir de şu var. Heidye paketi mi Bimeks reklamı mı anlamadım gittim. Nerden alındığını insanların gözüne sokmanın anlamı nedir bilmiyorum gerçekten.

Neticede arkadaşlar uyarmıştı aldıktan sonra iptal ettirmedim yine. Kendim ettim, kendim buldum pişmanım...

Arkadaşlar Bimeks ten düşük fiyatlı bir ürün olursa kesin teşhirdir. Sakın bulaşyın arkadaşlar sakın!! Adamların teşhir değil dediğine inanmayın. Ben en az 8 defa telefonla görüştüm her defasında aynı şeyi söylediler kesinlikle teşhir değil dediler ama kesinlikle inanmayın.

ben sepete attıydım:) bir de mail attım bu ürün outlet mi diye.Bu yazılanları okuduktan sonra hakikaten içime müthiş bir kurt düştü:) bende fiyat çok iyi diye seviniyordum:) İstanbul bilişim de 515 modeli 155TL acaba bunu mu alsam :S ulan 535 modelini ne güzel 155TL'ye alacaktık :) ah bimeks ah.Hiç güven bırakmadın kendinde ... Bu nasıl bir satış politikası arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: hidden

Ben arkadaşa aldım, sanırım Antalyadan geldi buraya ve jelatini falan tertemiz çiziksiz zerre toz olmayan bir ürün geldi. Yani sıfır ürün geldi. Taktı arkadaş bu gün şehir dışına gidiyor ve beni aradı az önce çok memnun kaldığını söyledi ve teşekkür etti. Şimdi diğer arkadaşlar hayıflanıyorlar keşke alsaydık falan diye.

Teşhir ürünü gönderilen arkadaşlar hakkını arasın derim çünkü yanılmıyorsam ilanda teşhir ürünü oluduğuna dair bir ibare yoktu.

al bide buradan yak :) Emin misiniz? 0 olduğundan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

quote:

Ben arkadaşa aldım, sanırım Antalyadan geldi buraya ve jelatini falan tertemiz çiziksiz zerre toz olmayan bir ürün geldi. Yani sıfır ürün geldi. Taktı arkadaş bu gün şehir dışına gidiyor ve beni aradı az önce çok memnun kaldığını söyledi ve teşekkür etti. Şimdi diğer arkadaşlar hayıflanıyorlar keşke alsaydık falan diye.

Dostum yalan söyleyecek halim yok. Çok zaman geçti üstünden ama arkadaş aldı ve çalıştığımız kuruma geldi kargo hatta kendim açtım kutusundan sıfır üründü. jelatinine dahi dokunulmamıştı hiç bir iz yoktu. Hala kullanıyor taş gibi haritasını güncelledik yakın zamanda gayet memnun. Fiyatına göre çok güzel ürün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 27 Haziran 2013; 13:22:38 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dj_alper_

quote:

Dostum yalan söyleyecek halim yok. Çok zaman geçti üstünden ama arkadaş aldı ve çalıştığımız kuruma geldi kargo hatta kendim açtım kutusundan sıfır üründü. jelatinine dahi dokunulmamıştı hiç bir iz yoktu. Hala kullanıyor taş gibi haritasını güncelledik yakın zamanda gayet memnun. Fiyatına göre çok güzel ürün.

evet özellikle bimeksteki fiyatı muhteşem :) Sizin ki o zman biraz da şans olmuş.Sanırım bende gözümü kapatıp ya Allah deyip şansımı deneyeceğim ya da hiç bulaşmadan biraz daha para verip başka bir siteden alacağım :?
    Ayrıca bende Burdur'da ikamet ediyorum acaba benim siparişte mi Antalya'da ki dükkandan mı gelir?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.