Şimdi Ara

◙HTC ONE X (BEYAZ) KAYITLI 1050 TL◙

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Telefonun nakit fiyatı 1050 TL'dir. Yeni nesil Macbook Pro Retina almak için para biriktirdiğimden dolayı bu telefonu satmak istiyorum, yoksa telefon çok iyi durumda, satmazdım.

Kayıdı bizzat benim üzerimdedir, bu konuda sıkıntı çekmezsiniz. Faturasızdır ancak KVK 1 yıl boyunca garanti kapsamına aldığını söylemektedir. Şükür telefonun garantilik herhangi bir kusuru da olmadı ama olursa KVK kabul ediyor. Kutusu, kulaklığı kısaca her şeyi ile birlikte verilecektir.

Ekranında çok küçük kullanım izleri vardır. (Ufak tefek göze batmayan çizikler)

Bu telefon forumdan darendeli adlı kişiden sıfır ürün olarak alınmıştır ve buradan kendisine tekrardan teşekkürlerimi iletiyorum.

İstanbulda ikamet etmekteyim, almak isteyen varsa bizzat elden teslim de yapabilirim, görmek isteyen gelip çayımı da içebilir.

Takas istemiyorum, Macbook pro retina alacağımdan dolayı bu telefonu satışa çıkartmaktayım.

Son durum (26 Eylül 2012 Çarşamba günü güncellendi);
    HTC'nin kendi Almanya'daki yerinden orjinal Kılıf siparişi verilmiştir. İsteyen olursa 1250 lira fiyatında iBeats kulaklık ile telefon verilir. Telefonun fiyatını 50 lira değerinde düşürüp 1050 liraya satmaktayım. İsteyen olursa sanalpazara da ilan açabilirim, bilginiz olsun. Bana ulaşmak için lütfen mail adresimi kullanınız.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 1 Ekim 2012; 14:28:00 >

• Bana ulaşmak için buradan özel mesaj atmak yerine mail adresime mesaj bırakırsanız hızlı bir geri dönüş açısından sizlere daha yararlı olacaktır.

• test

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nakit 1000 tl dusunur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amedra sanalpazara ilan açarsan kaça geliyor?
  • pm lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Championship_

pm lütfen

Pm bölümü forumda şu anda sorunlu, "forum ile iligili sorunlar" bölümünde de herkes bu konuda şikayetçi olduğundan buraya mail adresimi bırakmıştım. Amedra@mail.com adresinden bana mail gönderirseniz cevap almanız özel mesaj bölümünden daha hızlı olacaktır.

İyi günler dilerim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amedra güvenilir arkadaştır rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz.
  • one s düşünüyodum ama bir anda telefonun çok güzel geldi :) takipteyim. mailde attım sana. anlaşırsak alabilirim. ciddi talibim telefona.
  • Konu Dışının efsanesi Amedra Hayırlı satışlar kardeşim..
  • vay ya nakit para olsa hemen halledicem ama anca 1 ay sonra ozamana kadarda kalmaz zaten
  • iPhone'u satayım belki alırım Can.

• Telefon tarafımdan revize.
  • revizemi rezervemi yada rezervuarmı
  • Yanındaki yemekler promosyon mu?
  • pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rx3004 -- 28 Eylül 2012; 15:23:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

revizemi rezervemi yada rezervuarmı

Süper espri tebrik ederim :))))
    rezerve yazamamışız yahuuuu
  • Satış devam etmektedir. Hunter nickli agabeyimle anlasamadik. Kendisini tanimak guzeldi. :)

• Hayırlı satışlar kardeşim..
  • Amedra@mail.com mail adresinize mail attım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.