Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (526. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.853.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/fiat_stilo_5k_fullWQQaXQQ11743497WQQpXQQdisplayitem
    nofi kardeş ucuza araba çok ama aldıktan sonra başına neler geleceği belli değil ben sana şöyle söliyeyim bi galeri bu fiyata böyle bi arabayı veriyorsa ya adam iflas ediyo yada araba süslenmiş bir arabadır.(büyük ihtimalle)
    esm arkadaşımızın aracıda 2005 model 100bini devirmiş üstelik mil hesabına çevirip kakalamaya çalışmışlar Allah'tan esm uyanmışta indirim yaptırmış
    bu arada esm arkadaşım senin cady nin durumu o kadar kötü durumdamıydı ki o kadar para verdin üstüne.

• tabii yinede esm arkadaş çok iyi fiyata almış ama sanırım takasla ilgili bir durum neyse tekrar hayırlı olsun
    galericiler işini bilir
  • galericiler işini bilmez mi takasta onlar dahada kar ediyorlar benim 13 e sattım clio yu 11 e sayıp stilide 18 e sayıp 7bin istedi... araba 17bindeydi 2005 model skylı nakit 18bin den de aşağı istiyordu araba o kadar gıcırki dışardan ama... 2 parça boya yapılmış ama dikkatli inceleyince ne boyaa ön tampon kırık yeri vardı jantın biri değişmiş içersi leş... ucuz alacam diye elimdekinden de olmaya niyetim yok.
    bastım 20 bini iki parçası değişmiş ama gayet temiz kullanılmış full+full stilimi aldım iyikide almışım.
    şu aralar ev niyetiyle satma düşüncem var ama aldığım fiyattan aşağıda vermem arkadaş o evi almam stilimide o fiyatlara satmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil2202 -- 6 Ocak 2009; 17:14:43 >
  • Aracın sahibinden de ilanı vardı. 17250 ye. (Siz de ilgilendiniz mi ?) Benim caddy de motor yapılması gerkiyordu. Aracım 2005 değil 2004 model. Dediğim gibi birkaç yere gösterdim şimdiye kadar. O yüzden içim rahat. Ayrıca bişey olmuş olsa kullanımda belli ederdi. 180 km hızda bile en ufak bi titreme ya da sapma yoktu. Yan marşpiyer puntaları, arka bagaj altı puntaları ve ön kısım çamurluk puntaları orjinal duruyor.Şaselerde de herhangi bir oynama yok. Sağ ön kısımdan ufak bir darbe olmuş o da serviste kayıtlı. Fiyat garip gelebilir ama kriz döneminde de olduğumuzu unutmamak lazım. 3000-5000 TL den az kira ödeyen galerici varmı bildiğiniz? Bi şekilde ticaret yapmaları gerkiyor. ( Çok ya da az karlı da olsa )

Bu arada ben aracı İstanbul, olmadı çevre illerden almak isterim (bursa,kocaeli vs.)... İzmir falan zor benim için... Gidip beğenmemek var işin içinde...

quote:

Orjinalden alıntı: halil2202

http://www.sahibinden.com/fiat_stilo_5k_fullWQQaXQQ11743497WQQpXQQdisplayitem
    nofi kardeş ucuza araba çok ama aldıktan sonra başına neler geleceği belli değil ben sana şöyle söliyeyim bi galeri bu fiyata böyle bi arabayı veriyorsa ya adam iflas ediyo yada araba süslenmiş bir arabadır.(büyük ihtimalle)
    esm arkadaşımızın aracıda 2005 model 100bini devirmiş üstelik mil hesabına çevirip kakalamaya çalışmışlar Allah'tan esm uyanmışta indirim yaptırmış
    bu arada esm arkadaşım senin cady nin durumu o kadar kötü durumdamıydı ki o kadar para verdin üstüne.

• esm kardeşim eğer o araç ise benim gördüğüm aracınız dynamic model değil active modeli aracınızda kol dayama kolçakları yok asr ve esp sistemide yok sanırım resimlerden ben öyle görmüştüm yanılıyormuyum ? stillerin piyasasını takip ediyorum sadece.
    vites kolunun yanındaki düğmelerden city tuşunun altında asr yazıyor mu=?
    kol dayama kolçakları var mı?
    bu ikisine cevabın hayır ise aracınız dynamic modeli değil ve güvenlik paketi yok dolayısıyla asr-esp sistemleride yok.
    neyse gözümüz yok esm kardeş aracını güle güle Allah kaza bela vermeden keyifle kullan çok çok iyi fiyata aldın bunu zaten biliyorsun stilini aldığınada hiç pişman olmayacaksın o kadar keyifle kullanacaksın ki...
    herkes için araç alma kriterleri değişiyor. kimi diyorki km az olsun ona bakar kimi aman sonradan boyasız çiziği olmasın der. kimi için büyük bi kazası olmadığı müddetçe küçük kazalar önemli değildir aracın motor kısmı özellikle çok ilgilendirir.(benim gibi..)
    ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil2202 -- 6 Ocak 2009; 17:29:10 >
  • Arkadaşlar araç dynamic modeli. Ruhsatında ve hatta 30.04.2004 tarihli faturasında (orjinal faturası bende) dahi Dynamic olarak yazıyor. (Talep olursa bir ara fatura örneği gönderebilirim) Asr tuşu yok sanırım. Yada silinmiş olabilir mi diye düşünüyorum. Çünkü tuşa bastığınızda en alttaki gibi sabit değil. Yani hareketli (CITY tuşu gibi). Kolçak yok evet ama sanırım 2004 sonrasında Dynamic modellerde kolçak var. Her neyse. Ben bu fiyata bu kadar donanım ve özelliğe razı olduğum için aldım. Benim için kolçak olmasa da olur. (Tabi bu benim düşüncem.) Ayrıca arçta yapılmış cam filmi var. Muayenede söktürmüşler. İzleri kalmış. Temizletebileceğim biryer varmı bildiğiniz anadolu yakasında?

STILO FOREVER :)

iki tip insan korkutur beni..birincisi aç insan, durduramazsın..ikincisi cahil insan,anlatamazsın
    Kör cehalet çirkefleştirir insanları...Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye !!!
    2011 Fiat Bravo Sport Style 120+ Hp Dualogic M-Jet Skydome-Asist Kit-Bianco Pastello
  • Teşekkür ederim. Zaten düşünüyorum demiştim. Demek ki öyle değilmiş. Canım sağolsun demekten başka bişey düşmüyor bana. Demek ki stilo sevdası gözümü bürüyünce pek te dikkat etmedim bu tarz özelliklere. Ama dediğim gibi ruhsatta ve faturada Dyn. olarak geçiyor. Bu özelliklerle bu fiyat pahalımıdır peki?
  • esm kardeşim benim aracım 2004 dynamic modeli ve kolçaklar mevcut bu bütün dynamiclerde vardır benim bildiğim... aynı zamanda dynamic ise arka koltuklar öne kızaklanarak bagaj hacmi arttırılabilir özelliği vardır.
    esm kardeşim benim burda amacım senin aracını kötülemek değil ama sana araba asr li denmiş ki asr li değil dynamic modeli denmiş dynamic değil 62bin km denmiş ki 62bin değilmiş burda bi bit yeniği olabilir mi diyorum? yoksa stil kardeşiyiz biz şu andan itibaren
    bu konularda seni uyarmak istedim ama sen bana biraz sitem dolu sözler sarf ediyosun...yoksa yanlış bilinen bişeyler konusunda seni uyarmayalım mı=?
    benim şu an aklımı kurcalayan faturalarda ve ruhsatta mevcut diyosun bu nasıl oluyor aklım almadı...
    ama aracın için şunu söyleyeyim tekrar aracın donanım bakımından oldukça iyi.
    en düşük donanımlı sky lı bir stili bile o aldığın fiyata alman epey zor. o yüzden çok iyi düşeş getirdin...
    YOKSA ARKADAŞLAR BEN Mİ YANILIYORUM ÖN ARKA KOL DAYAMA KOLÇAĞI OLMAYAN Bİ DYNAMİC MODELİ VAR MI?

• NE PAHALISI ESM KARDEŞ BEDAVAYA ALDIN ARABAYI DİYORUZ SANA...
    BU ARADA FORUMDAKİ STİLLERİN ARASINDA EASY GO(YANİ ANAHTARSIZ STİLO)SADECE İKİMİZDE NASIL ÖZELLİK SÜPER VE ÇOK KARİZMA DEĞİL Mİ?
    YEDEK ANAHTARINI ALMIŞSINDIR UMARIM.ÇÜNKÜ ANAHTARI BİRAZ PAHALI
    SADECE İKİMİZDE EASY GO VAR DEDİM AMA ŞİMDİ KORKUYORUM ROBINHOOD ONUDA YAPTIRIRSA STİLİNE ŞAŞIRMAM.
    EASY GO İLE İLGİLİ Bİ SORUNUN OLURSA SÖYLE..
  • Kimseye sitem etmeye çalışmıyorum arkadaşlar yanlış anlamayın. Ben sizlerin yanında çömez kalırım. Evet bahsedilen gibi çıkmadı araç ama sonuçta indirim aldım. Bu da aracı bir günlük bi kullanım da olsa beğenmemden kaynaklanıyo. Dediğiniz doğrudur. 2004 modellerde de kol dayama olabilir. Ben sizler kadar detaylı bilmiyorum. Zamanla öğrenirim sanırım. Aracımı kötülemeye çalıştığınızı da düşünmedim. Ben sadece elimde orjinal faturasında Dynamic yazıyor ama dediğiniz gibi active özellikleri var, bu nasıl oluyo onu anlamış değilim demeye çalışıyodum.
    2008 FORD MONDEO TİTANİUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: esm

Teşekkür ederim. Zaten düşünüyorum demiştim. Demek ki öyle değilmiş. Canım sağolsun demekten başka bişey düşmüyor bana. Demek ki stilo sevdası gözümü bürüyünce pek te dikkat etmedim bu tarz özelliklere. Ama dediğim gibi ruhsatta ve faturada Dyn. olarak geçiyor. Bu özelliklerle bu fiyat pahalımıdır peki?

ruhsatta yazana her zaman doğru olmuyor..takipçiler yazıyor çünkü..
    alırken takipçi bana sormuştu - eklenecek bir şey var mı ??
    ama sen faturada dynamic yazıyor diyorsun,bu da ilginç
    [başınıkaşıyanadamsmileyi]

iki tip insan korkutur beni..birincisi aç insan, durduramazsın..ikincisi cahil insan,anlatamazsın
    Kör cehalet çirkefleştirir insanları...Suskunluğum asaletimdendir.Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye !!!
    2011 Fiat Bravo Sport Style 120+ Hp Dualogic M-Jet Skydome-Asist Kit-Bianco Pastello
  • quote:

BU ARADA ROBIN NERELERDE ?
    HERHALDE NAV+ NIN KEYFİNİ ÇIKARIYORDUR...

Bıraktığı yerden itibaren bugün yazılanları okuyor..

• quote:

Buradayım burada;

halil2202,stilock,gendarme,g.guner75,merdomerdo ... dostlarım düşünceleriniz için teşekkür ediyorum.
    Daha iyisi sizlerin olsun

Bu arada esm arkadaşım hoşgeldin çok iyi fiyata almışsın dilediğince bin tadını çıkar iyi bir karar vermişsin.
    ne oldu nofi sen daha almadın mı stilonu ???

gendarme o fiyatlara satarsan haber ver bana :)

Arkadaşlar bir polemiği önliyeyim DYNAMIC modelde ön arka kolçak standarttır ve hiç bir yıl opsiyonel sunulmamıştır.
    bunun yanında dijital klima ve konfor paketleri opsiyonel sunulmuş olmasına rağmen kolçak hep standarttı.
    Bazı activeler tüm opsiyonlarla alındığında Dynamiclere çok yaklaşır o yüzden bazen karışıklığa neden olmuştur.
    Bir diğer kıstassa DYNAMIC lerde arka koltuklar kesinlikle kızaklıdır ve yolcu şoför güneşliğinde ışıklı ayna mevcuttur. bilginize.

quote:

SADECE İKİMİZDE EASY GO VAR DEDİM AMA ŞİMDİ KORKUYORUM ROBINHOOD ONUDA YAPTIRIRSA STİLİNE ŞAŞIRMAM.
    EASY GO İLE İLGİLİ Bİ SORUNUN OLURSA SÖYLE..

Kork benden Halilim,
    yakında easy & go ve elektrikli,ısıtmalı,hafızalı deri koltuklar hizmetinizde olacak... ( nasıl yapacaksam ...)

Birde bir yanlışlığı gidermek istiyorum;
    GÜVENLİK PAKETİ: 8 airbag,abs,ebd,asr,msr,esp,hba
    KONFOR PAKETİ: yağmur sensörü, aydınlık sensörü, park mesafe kontrol sensörü
    STİL PAKETİ: gövde rengi ayna, kapı kolları ve yan koruma bantları
    SPOR PAKET: tavan spoileri, yan alt marşipiyeller, 17'' jant
    SES PAKETİ: 8 hoparlör,260w BOSE amplifikatör, 100w subwoofer,CD-Changer (opsionel) ( standart çıkış 45w bunlar 55w dır )

• oku oku bitmedi valla ne çok ilerlemişiz MAşallah tüh tüh tüh:

quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

quote:

Bıraktığı yerden itibaren bugün yazılanları okuyor..

arkadaşlar bazılarımızın imzalarında paket isimleri yanlış yazıyor onları yukarıda belirttiğim şekilde düzeltebilirsiniz.
  • Millet kaynatmışsınız yine...esm, 3k'yı senin stil için söylemedim. Deadgarden 3k stil arıyordu,nofi arkadaşımıza da 3k al deadgarden deki 5k yı götür demek istemiştim.Ayrıca yazılanlarda ben bir sitem duygusu göremedim.Bu yazı dili ile karşılıklı konuşma arasındaki fark,demek ki birbirimize farklı şeyler düşündürebiliyor.

Orjinalden alıntı: stilock
    Neleri kullanabiliyorsun (Mp3,telefon, ecu bilgileri vs.) yazarsan sevinirim.

mp3,cd,cd-rom okuyor.
    telefonu çalışıyor,
    yol bilgisayarı çalışıyor,
    sesli tanıma çalışıyor, ( ama italyanca değiştiremedim daha )
    navigasyon çalışacak ama cd istiyor.
    radyo güzel çalışıyor
    cd-c çalıştıramadım ( cd-c kodunu girmem lazım ama istemiyor yada beceremedim. )
    Bu arada connect nav+ kod istedi Allahtan üzerinde kodu yazıyordu.
    Burada şakır şakır yağmur yazıyor hiç kurcalama fırsatım olmadı inanın.
    o yüzden de fazla foto koyamadım kusura bakmayın.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.