Şimdi Ara

STILO FOREVER :) (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.436
Cevap
77
Favori
1.805.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2005 model 15.100 km STİLO Active SATILIK DEĞİL

Abs ebd
    Yol bilgisayarı
    6 hopörlorlü cd çalarlı müzik sistemi
    Çift bölgeli dijital klima
    6 adet airbag
    (sürücü, yolcu ,2 ad.yan ve 2 ad.perde hava yastıkları)
    City modlu, yükseklik ve derinlik ayarlı,müzik sistemi kontrollü elektrohid.direksiyon
    Gövde rengi elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynaları
    Deri direksiyon simidi
    Deri vites topuzu ve körüğü
    Deri el freni körüğü
    Sürücü tarafından tek dokunuşla açılan tamamı sıkışma kontrollü otomatik 4 cam
    Yüksekliği ayarlanan aktif gergili ön emniyet kemerleri
    Arkada 3 noktada emniyet kemerleri
    Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
    Yüksekliği ayarlanan ön ve arka koltuk kafalıkları
    Soğutmalı – ısıtmalı üst torpido
    Cruise control
    Hız limiti sesli ve ışıklı uyarı
    Far sensörü
    Yağmur sensörü
    Park sensörü
    20 km hızda otomatik kilitlenen kapılar
    Follow-me home farlar
    Ön ve arka disk fren
    Far yükseklik ayarı
    Ön ve arka sis lambaları
    Aydınlatmalı ön kapı içleri
    Geniş kapı içi cepleri
    Sürücü ve yolcu harita okuma lambaları
    Arkadaki yolcular için sağ ve sol okuma lambaları
    Sıkışma kontrollü Sky window
    Çift parça katlanır arka koltuklar
    Kapıları, camları ,bagajı ve sky window’u kontrol edebilen
    uzaktan kumandalı kontak anahtarı..
    Mart 2009'a kadar garanti kapsamında…

Bu özelliklere sahip bu yaşta hangi marka var acaba ve fiyatı ne kadar ????
    FOREVER STİLO

ROBİNHOOD İNŞALLAH SENDE EN KISA ZAMANDA ARACINI SATAR , GÖNLÜNDEKİ STİLO'YA KAVUŞURSUN....

• quote:

ROBİNHOOD İNŞALLAH SENDE EN KISA ZAMANDA ARACINI SATAR , GÖNLÜNDEKİ STİLO'YA KAVUŞURSUN....

Teşekkür ederim, İnşallah istediğim STILO'yu bulurum.
  • Hayırlı olsun gendarme.
    Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
    Aracın çok güzel.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

Hayırlı olsun gendarme.
    Aracın çok güzel.

Sağolasın dozi. Allah hepimizi kazadan beladan korusun....
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

Hayırlı olsun gendarme.
    Aracın çok güzel.

+1
    Hayırlı uğurlu olsun.Allah k.b.c vermesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jok3r_88

+1
    Hayırlı uğurlu olsun.Allah k.b.c vermesin.

Sağol genç arkadaşım... Amin....cümlemize vermesin....
  • HAYIRLI UĞURLU OLSUN ARABAN ŞİMDİ ANLAŞILDI SİTEDEN NEDEN KAÇTIĞINN

JANDARMA NAMIDEGER GENDARME

BAK UNUTMAMIŞ SENİ ESKİ DOSTLARIN SEVİLDİĞİNİ BİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kejnedar -- 5 Ağustos 2007; 19:37:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kejnedar

HAYIRLI UĞURLU OLSUN ARABAN ŞİMDİ ANLAŞILDI SİTEDEN NEDEN KAÇTIĞINN

JANDARMA NAMIDEGER GENDARME

BAK UNUTMAMIŞ SENİ ESKİ DOSTLARIN SEVİLDİĞİNİ BİL

Sağol Anadolu kaplanı....Teşekkür ederim.....

Bir yere kaçmadım, burdaydım.....buraya mesaj attığımı gören arkadaşlar pmden ulaştılar zaten sağolsunlar....

Dostlarımızı bizde unutmayız, sevildiğimi biliyorum sağol......
  • BİR FOTO DA İÇERİDEN....
    Bu arada anahtarlık ve telefonluk lisanslı ürünlerdir.

STILO FOREVER :)
  • arkadaslar slmlar.ben 2004 model bir stilo buldum fakat araç yaklaşık 1.5 senedir beyin problemi yüzünden yatıyormuş.kapora verdim ve şu birkaç gün içinde almayı düşünüyorum.2004 kırmızı coupe deri döşemede dahil tam full bir araç.bu aracın ortalama fiyatı nedir onu bilmiyorum.ancak bana maliyeti 17000 ytl yi bulacak tahmin ediyorum.Sizce almalıyım?yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
  • valla bu araclarda beyin işi cok önemlidir fiyatı bir şey değil ucuz ama dedğim gibi beyin işi dikkatli ol garantisi yok aldıktan sonra gene soruuun cıkarsa devamlı cebinden para cıkar
  • Güray' ında dediği gibi beyin işi önemli servisden değiştirdikten sonra garanti veriyorlarsa al! fiyatı çok uygun!
    Aslında yeni beyin takıyorlarsa pekde sorun olmaz ama sürekli beyni yiyen bir durum varsa sonrada sorun çıkar.

quote:

Orjinalden alıntı: cenkozsalman

arkadaslar slmlar.ben 2004 model bir stilo buldum fakat araç yaklaşık 1.5 senedir beyin problemi yüzünden yatıyormuş.kapora verdim ve şu birkaç gün içinde almayı düşünüyorum.2004 kırmızı coupe deri döşemede dahil tam full bir araç.bu aracın ortalama fiyatı nedir onu bilmiyorum.ancak bana maliyeti 17000 ytl yi bulacak tahmin ediyorum.Sizce almalıyım?yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
  • --------------------------------------------------------------------------------

Hayırlı olsun gendarme.

iyi günlerde kullan
  • bence fiat iyi gibi ama gürayında dediği gibi başka birşeyler beyni yakıyorsa uğrasırsın.servisle konuş garanti al serviste değiştir. hiç olmazsa muhatap alacağın birileri olur
    arabayı alırsanda şimdiden hayırlı olsun

quote:

arkadaslar slmlar.ben 2004 model bir stilo buldum fakat araç yaklaşık 1.5 senedir beyin problemi yüzünden yatıyormuş.kapora verdim ve şu birkaç gün içinde almayı düşünüyorum.2004 kırmızı coupe deri döşemede dahil tam full bir araç.bu aracın ortalama fiyatı nedir onu bilmiyorum.ancak bana maliyeti 17000 ytl yi bulacak tahmin ediyorum.Sizce almalıyım?yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkaan -- 8 Ağustos 2007; 14:21:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurkaan

--------------------------------------------------------------------------------

Hayırlı olsun gendarme.

iyi günlerde kullan

Allah razı olsun....Sağolasın...
  • quote:

Arkadaşım aracın özelliklerini yazmamışsın ama deri döşeme olduğuna göre dolu bir araç...bence fiyat kuşku duyduracak kadar ucuz....
    uzun süredir beyin arızası nedeniyle yatması da normal değil.beyin arkadaşların dediği gibi ucuzsa neden yaptırıp kullanmıyor?
    büyük bir ihtimalle giderilemeyen kronik bir arızası var, ya da yaptırdıktan kısa bir süre sonra tekrar arıza yapıyor ve bu yüzden satıp kurtulmak istiyor olabilir.bence yetkili bir kaç servise baktır....sanayiide bu tür bol elektronik parçalı araçlardan anlayan pek yok ama güvendiğin ustalar varsa onlarda baktır....sonra başın ağrımasın.....

düzeltme:imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 8 Ağustos 2007; 20:04:09 >

• selam arkadaslar bende yoktum uzun zamandir cok onemli bir sorum var hepinize bende 2006 1,4 stilo var menunum sadece biraz agir kaliyor arac manuel klimali ben onu otomatik ile degistirmek istiyorum simdi sorum su otomatik klimanin on panelini ikinci el buldum eger onu araca takarsam is bitiyormu yoksa klimanin baska yerlerine baska parcalarda gerekiyormu?ikici sorumda navigasyon sistemi takmam mumkunmu benim araca?tabiki oda orjinal yardim,ci olursaniz cok sevinecegim

saygilar
    valo
  • klimada sadece ön paneli değiştirmek yeterli olmasa gerek çünkü; arabanın belli bölgelerinde sensör bağlantıları var ise onlarıda yaptırman gerekir !
    Sen en iyisi servisde bu işden anlayan bir elektirikçiye sorman tafsiyem... ( Bu arada kaça aldın ön paneli ? ) Orjinal çıkma cd-mp3 playerda var mı?

quote:

Orjinalden alıntı: valo

selam arkadaslar bende yoktum uzun zamandir cok onemli bir sorum var hepinize bende 2006 1,4 stilo var menunum sadece biraz agir kaliyor arac manuel klimali ben onu otomatik ile degistirmek istiyorum simdi sorum su otomatik klimanin on panelini ikinci el buldum eger onu araca takarsam is bitiyormu yoksa klimanin baska yerlerine baska parcalarda gerekiyormu?ikici sorumda navigasyon sistemi takmam mumkunmu benim araca?tabiki oda orjinal yardim,ci olursaniz cok sevinecegim

saygilar
    valo

• orinalinin fiyatını bilemem getirilebilirmi ama normal navigasyon sistemleri kullanılsada aynısı ve daha ucuza gelmiş olur tabi tercih meselesi
  • malesef aracın beyninde ve elektirk sisteminde de değişiklikler yaptırman gerekli:( bence hiç kalkışma
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.